Борисов: Не сме поставяли ултиматуми, Гюров не е прав

Ако нямат сериозен план за кабинет, това е опит за изнудване
Обновена: 27 апр 2023 10:45 | 27 апр 2023 10:35, Стела Стоянова
141
Борисов: Не сме поставяли ултиматуми, Гюров не е прав
Снимка БГНЕС

"Гюров не е прав - парламент може да има и без тях. С този подход да обясняват сутрин по телевизорите, че няма да подкрепят ГЕРБ, а може и с другите, няма да получат подкрепа за плаващо мнозинство". 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Още по темата
"Не сме поставяли ултиматуми", заяви Борисов, коментирайки думите на депутата от ПП-ДБ Андрей Гюров, че ГЕРБ-СДС поставят ултиматуми към тях за състав на кабинет.

"Спечелили сме си парламентарно мнозинство, председател, предложихме най-добрия администратор в България - Росен Желязков", посочи Борисов.

"Днешният ден трябва да се използва и да наложим нашата управленска програма върху тяхната, да видим коя по-добра. Нашата е по-добра и по-разписана с всички сектори, но нека да им дадем шанс", заяви той.

"Ако нямат сериозен план за кабинет, това е опит за изнудване - провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали", заяви още Борисов.

"Ще проявим търпение, въпреки обидното им отношение", подчерта още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
4
 
4
 
! Отговори
Дзак) преди 1 година
Този е готов да целува ръцете на Кирчо и кокорчо!! странно -"явно американската тояга" бая е заиграла по неговата голяма главица целувана от трима папи! Сега мутрата е подобие на мутра)
107
6
 
7
 
! Отговори
WTF?????? преди 1 година
ГЕРБ нали се бият в гърдите, че са победители??? Друг е въпроса как са победили и колко купени гласове и невалидни бюлетини са направили... Щом са победители да правят правителство и толкова. Като няма подкрепа - мандата отива във вторите и така. Това е Конституцията. А не на Боко врътките, целящи да изкарат дриугите виновни.
106
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
най-добрия администратор в България - Росен Желязков -----///------ Само като го видиш как се е зачервил и гледа като трактор, ти става ясно, че или се дрогира или е просто откачен. Или и двете. ГЕРБ са просто из мед та на България, събрани и организирани от милиционерския полковник Боко Банкянски.
105
4
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
ГЕРБ не може да поставя никакви условия. Ако иска да поставя условия, да си търси друг за коалиция.
104
11
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 година
ГЕРБ е първа политическа сила и да, може и има право да поставя условия! Това,че ПП са загубили и въпреки всичко се инатят, просто така, защото искат те да управляват с техен мандат. Не е нормално!
103
7
 
7
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Няма какво да се дискутира с Дб и ПП. Първо на първо, ПП означава продължава промяната. Коя промяна продължавате бе парапети и кокорчовци, вие никога не сте почвали промяна!
102
0
 
1
 
! Отговори
до 100 преди 1 година
То ще е интересно, но няма да стане скоро. Пък вие, с който и да се обединявате, намалявате процента...
101
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе избори бе!
100
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плановите на другите били изнудване, а той 2 седмици може би не изнуждаше :)???
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е интересно да видим ГЕРБ на едни 4-5% да видите повратливата натура на вожда си! :) Ще се облизва на всеки. Той като загуби позиции ще се намества според вятъра.
98
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Koйто се връзва на простотиите на Борисов е проститут. Няма лидер на който да не се е мазнил Борисов.. а тук някакви хлапенца като пишат хубави думи за него си мислят, че пак ще ни управлява! СВЪРШИ ТАЯ РАБОТА ОТДАВНА!
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко, тези от ПП нямат полезен ход. Вързани са им ръцете от спонсорите им. Нямат собствено мнение, повтарят заучени фрази от времето на каменния комунизъм у нас. Четете наши вестници от преди 1983 година и ще намерите лозунгите на ПП.
96
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помним кадрите от мафиотската сбирка на ГЕРп на която наредени в редица видни церберяси начело с Цецо ухото и Георг европарламента се изреждаха да му целуват ръка на боса.Помним също така и и,текли снимки в медиите на които ББнаведен целува ръка на баш боса-капо ди тути капи Ахмед Доган...Ако Промяната и Демократична България влязат в каквото и съглашателство с Борисов и ГЕРп ,то на следващите избори ,които ще са.много скоро може да не минат и 4-те%
95
2
 
3
 
! Отговори
? преди 1 година
Защо г-н Станишев се меси в базите наданни на вестниците и редактира там, дори и коментарите ми вероятно не значи непонятно, съжалявам, украинския превод да си го запази за себе си, г-н Станишев. Аз не искам да слушам и чувам тези украински псувни, които вървят с всеки украински превод
94
6
 
3
 
! Отговори
? преди 1 година
Този горе на снимката е престъпник, понеже се опитва да направи гражданска война в UK и непоятно ще успее, изобщо защо го показвате на сайта?
93
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало Ваньо,обаждам се за тоя Мишо бирата,Къщата с манекенката в Барселона.Шкафчето с кюлчетата и пачките от по 500 евро.Убийствата на Мишо бирата,Ваньо Танов и Чакъра..Кражбите от магистралите,рекета на бизнеса и бизнесмени,кражбите от еврофондове.Мутренското престъпно минало на ББ в групировката СИК. Дружбата му с Румен Николов пашата и Маджо.Грабежа и фалита на банката КТБ.След всички тия престъпления на тоя ,същия вместо да е в затвора тръгнал пак да реди правителства и да участва във власта.
92
0
 
2
 
! Отговори
? преди 1 година
какъв Козяк, те нали ще се местят от там, и къде смятат да се преместят? По-близо до двореца на Уилям, аз не знам дали искам да се съглася с това, съжалявам, не искам да се смесват двете политики, тези на Will-he-be и на Ам посолство и да се опитват да ми налагат политики, както вече опитват, някакъв некултурен английски ?принц, то от сега се чуват псувни, какво ще се чува, ако това стане? I don't agree, този горе на снимката построи дворец за простака Will-he-be у нас за да слушаме псувните им
91
4
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Правилно Борисов винаги е прав и неговото винаги е по-добро от чуждото. Той не изнудва, но бил спечелил мнозинство. Е, с контролиран вот от местната власт, купуване на гласове (за Костинброд подсъдимият е председател на НС), но формално е спечелил. ББ не иска нови избори, защото първото място на него му струва пари иначе го губи. А "да наложим нашата управленска програма върху тяхната" --> е типичен стил на управление "без" извиване на ръце...
90
2
 
4
 
! Отговори
? преди 1 година
Този горе от снимката е престъпник, някакви селянки и слугинки щели да викат Philip Morris вместо Борис Морев? Когато Уилям се опитва да се качи на власт, убивайки принц Филип, съпругът на Елизабет?
89
1
 
2
 
! Отговори
? преди 1 година
Никакъв Желязков няма как да му помогне на този горе от снимката, няма армия без собствени тютюневи заводи, а той се опита да ги продаде по време на 2-рия му мандат и дори твърди, че е успял, всяко негово участие в политиката, означава, че той прави отново и отново опити да ги продава, това е прекалено, освен това направи дворец на Уилям за да стане война на балканите? Без тютюн за военните? Are you insane?