Андреев: Докато ГЕРБ се води от Борисов, Радев дълго ще управлява

Важно е да има ново ръководство
Обновена: 17 май 2023 11:33 | 17 май 2023 11:33, Росен Стойчев
65
Андреев: Докато ГЕРБ се води от Борисов, Радев дълго ще управлява
Снимка: БГНЕС

„Докато този политически кръжец на ГЕРБ се води от Бойко Борисов, докато тези тежки съмнения за криминални престъпления срещу интереса на България не бъдат разкрити и докато ГЕРБ не получи лидер с европейски профил в лицето на Мария Габриел, мога да прогнозирам, че Радев дълго време ще управлява. В този смисъл, оставането на Борисов начело на партията, липсата на желание на ГЕРБ да сменят облика си с реален европейски, това означава държавният глава да запази позициите си”.

Още по темата
Това заяви бившият депутат от ГЕРБ и бивш председател на Комисията по досиетата Методи Андреев в ефира на Нова Нюз.

По думите му: „Водещата българска партия, каквато се явява ГЕРБ, е с тежко криминално минало, тъй като нейният лидер е споменат лично от все още действащия главен прокурор с три имена. Така обикновено хората се обръщат към хора, които могат да станат обвиняеми”. Андреев смята, че „топката е в прокуратурата. Главният прокурор няма ход назад, той става уязвим с тези думи. Той не спомена името на Делян Славчев Пеевски”.

В студиото беше и политологът Кристян Шкварек, според когото в България институциите са като фиданки – ние през няколко десетилетия ги изкореняваме и започваме отначало. „Колкото по-често го правим това изкореняване, толкова повече се отдалечаваме от този бленуван западен модел”, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е най-после да си намери мястото зад решетките страхливата боянска тиква.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Андреев нещо за Пухчо Стоьо няма ли да кажеш?
50
2
 
4
 
! Отговори
Кабинета Денков преди 11 месеца
Има ли новини за кабинета денков, как е как управляват народа доволен ли е? Ало?
49
3
 
8
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 11 месеца
Да Радев ги докара тези двамата дето съсипаха всичко.
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе, Андреев, ами Герб си е на Борисов, освен това партията му, и той по-скоро, имат най-многото гласове на избори, т.е. подкрепа от народа. А Радев ще управлява докато му изтече мандатът, по-дълго няма как да стане.
47
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Къ'в е този елемент?
46
6
 
9
 
! Отговори
И Този преди 11 месеца
...премина от другият бряг! Само не се разбра, как така ГЕРБ били с "криминално" минало, щото Гешев споменал Борисов с..."трите имена"? Това явно е неопровержимо доказателство според Методи? Толкова е жалък с "внушенията" си, че надали ще му се вържат и бабите на село! ГЕРБ ни вкараха в Банковия съюз и Чакалнята на Еврозоната, но според Този, не били "европейска "партия? А виж Радев, Кики& Ко ..., които ни отдалечиха години от Европа,били... "европейци"! Пълна скръб!
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разни пидaлчeта взеха да идват на моя ,аз дето го приказвам и пиша това от повече от две години
44
8
 
10
 
! Отговори
Гербер преди 11 месеца
До 37. Това никога съм го чувал хиляди пъти още през 2013. После знаеш какво стана. А на изборите до дупка ГЕРБ все ще е първи. И с нарастваща разлика. Запомни го.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
пак да са продаде някъде печалбичка да има
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
не беше ли у кръжеца тоа ся обърна палачинката да критикува
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ех този борисов бреее..На русофилите олигархията, и хора свързани с нея като този от снимката. все той им е в устата. Свалиха го с пуч организиран от мафията и платен от забегнали бандити. И вече 2 години държат държавата в застой и криза. И пак ....бойко виновен???? Бах ти наглоста , дебелоочието А на тълпата е достатъчно да и повтаряш едно и също без грам доказателство И много балъци се хващат на въдицата. Тълпата е еднаква в цял свят. ...Казано от Льо бон френски психолог преди 100г
40
13
 
4
 
! Отговори
Жебок преди 11 месеца
По-смело, г-н Адреев, по-смело! Доближавате се до мойта теза, че нормално правителство България ще има, когато ГЕРБ и ПП се разкарат от политическата сцена
39
4
 
9
 
! Отговори
Васко преди 11 месеца
По тази логика и Кирил и Асенката докато водят променените няма да имат власт.Българите няма като тях.Харесват само себе си! Да живее краля президент!
38
2
 
7
 
! Отговори
Методи Андерев преди 11 месеца
Бля...бля...бля...А бе БАце до кога ще ни тормозиш...????Това заяви бившият депутат от ГЕРБ...а га ядеше кифффтетата му беше гот...
37
5
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
И кои са копейките и те с 37 депутата хахахаха защо са тези лъжи заблуди а едни и вярват и това не разбирам да искаш да правиш новите Воленовци богати
36
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЕРБ няма да управлява повече България! Не случайно вървим към 6 избори! Избори до дупка! Избори докато ГЕРБ се пръснат!! На следващите избори Възраждане е е 1 ва пол сила!!
35
6
 
7
 
! Отговори
Аноним преди 11 месеца
С 37 депутата назначени черепи спонсорирани от нексаджии газови комисионери били опозиция силна ТОПЯЩА СЕ
34
11
 
8
 
! Отговори
Фитьо преди 11 месеца
Слава на Бойко !
33
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев си управлява много добре даже! Предпочитам служебен кабинет,пред правителство на МутроКомуниста борче и партията му!!