Димитров: Пенсиите са гарантирани

Очакваме подобрени приходи
21 юни 2023 14:33, Росен Стойчев
22
Димитров: Пенсиите са гарантирани
Снимка: БГНЕС

Хората ще си получат пенсиите навреме - бюджетът е гарантиран и дефицитът е нисък.

Още по темата
Държавата не е фалирала, но някои се опитват да търсят кусури. Това каза за Нова Нюз Мартин Димитров от ПП–ДБ.

Той е категоричен - бюджетният дефицит може да бъде 3%. Нарастването на данъчните приходи, заложено в бюджета, е 1,2 млрд. лева. То ще дойде от по-добрата работа на НАП и митниците. Очакваме затягане на контрола в големите фирми. Пенсиите ще бъдат увеличени, но не и данъците. "Не трябва да има спекулации. Трябва да внимаваме за саботажите в пленарна зала. Капиталовите разходи са над 8 млрд. лева, това е стъпка към икономически растеж. Бюджетът има своите цели и идеи и ги следва. Инфлацията за годината ще бъде под 8%", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не всички пенсии ще бъдат увеличени. Много пенсионери няма да имат по-високи пенсии, най-вече пенсиониралите се през последните години.
14
0
 
4
 
! Отговори
До до 3 преди 10 месеца
Много си заблуден. В ония години нямаше вземане на пари под масата, всички работеха. Пълни кафенета посред бял ден се видяха след 90-те години.
13
0
 
3
 
! Отговори
До до 3 преди 10 месеца
По-голямо крадене от сегашното и мързелуване не е имало никога. Питай бабите си, дядовците, майка си, баща си колко са си клатили краката и са крали. Дървени философи се навъдили, хем неграмотни, хем пък всичко знаят.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До знаем - Като много знаеш, нямаш намерение да ставаш пенсионер ли?
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Те пенсиите хубаво са гарантирани, ама заплатите ни в частния сектор не са гарантирани.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много взеха да ги гарантират тия пенсии. Значи има нещо, което ще се случи. Ама трябва да е изненада. Да няма паника.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най съм спокоен,когато пелтечещ продажник като тоя почне да ми говори за гаранции!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе той и Зеленски гарантира победа на Украйна. Гаранция - Франция. Едно време така Франция е гарантирала, че Полша ще остане цяла и последвало разделяне на Полша между Германия и Русия.
7
2
 
11
 
! Отговори
Русия преди 10 месеца
От ПОСОЛСТВОТО могат да ни гарантират само смъртта.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Очаквате още приходи от туризъм ли? От ДДС от алкохол? Мда, очаквайте неочакваното. И теглете заеми, че народа ще вземе тоягите.
5
1
 
8
 
! Отговори
Цената на кръвта преди 10 месеца
До Цената на плодовете - Всъщност евреинът Зеленски само откланя милиардите дадени на Украйна и ги насочва към Израел за строежа на Третия юдейски храм.
4
3
 
7
 
! Отговори
Кокора тегли кредит преди 10 месеца
Искаме още дълг бе! Молим ви Кирче, Кокорче, Ице!!! Избухайте още 10, 20, 30 милиарда дълг за наша сметка, разбира се И ГО ПРАТЕТЕ ЦЕЛИЯ НА УКРАЙНА!! Всичко според заръките на Козяк!!! Молим ви, действайте бързо! А като избягате в чужбина, ние ще платим, свикнали сме!
3
0
 
9
 
! Отговори
Цената на плодовете преди 10 месеца
БЕТОН!! Тази година плодовете са всички от специален сорт. Сорт Зеленски. С нищо не се различават от тези от миналата година, освен по цената която е двойна и тройна. Всеки който си купи такъв плод и отхапе от него, веднага пред очите му изниква демократичния образ на Зеленски и му благодари за потрошените трилиони долари!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да са гарантирани пенсиите, трябва много други неща да са гарантирани. Щото заеми за пенсии не върши работа, а от друга страна хората са си ги заработили тия пенсии и имат право да си ги получат. А мин. заплати? А условия за бизнес? И турските увеличиха, задминаха нашите. А условия за бизнес? Промишленост нещо, селско стопанство? Скоро няма да има спокойна обстановка у нас и не войната е виновна. Управници нямаме нормални.
1
2
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 10 месеца
Юдеите разблокираха 7 млрд. на продажното правителство. Ние не сме свободни българи - а юдейски майммуни на каишка. Така не са ни унижавали и руснаците...