Нинова скочи на ПП: Поклонихте се пред ГЕРБ

Вече дори използвали думи на Борисов
40
Нинова скочи на ПП: Поклонихте се пред ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Изключително съм изненадана от това, колеги от ПП-ДБ и г-н премиер Николай Денков, че дотам се поклонихте пред ГЕРБ, че дори започнахте да използвате терминологията на Борисов“ скочи лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Вие чухте ли какво каза акад. Денков за „Белене“ – било гьол. Това да ви е познато като изказ? Дотам ли се докарахте умните, красивите, модерните, академиците – да говорите с езика на Борисов? Не, не е гьол, г-н Петков. Защото ще Ви прочета какво записахме в програмата, когато управлявахме с Вас по този въпрос: „Поддържане и развитие на атомните мощности в АЕЦ „Козлодуй“. Това включва удължаване на срока на експлоатация на съществуващите мощности. 2. Необходимост от изграждане на нови ядрени мощности. Уточняването на типа на реакторите и площадките да се прецени след независим експертен анализ, който да е публичен и да е на база на икономическа целесъобразност – най-ниска цена и време за изграждане“. Отдолу пише постигнато съгласие, стои моят подпис, подписът на Кирил Петков и на другите коалиционни партньори“, посочи тя.

„Тук да пише, че зачертавате ядрените реактори и продавате ядрените реактори на Украйна? Какво промени тази програма само няма и година по-късно от онова правителство? Една е промяната – БСП не е в правителството и няма кой в това правителство да бъде коректив и да защитава националния интерес. Та само една година от Стратегия за развитие на енергетиката, под която стоят нашите подписи и която предвижда, освен „Козлодуй“, и друга ядрена мощност, превърнахте тази стратегия в гьол. Българските граждани ще преценят какви са причините. Видяхте ги вчера всички с очите си“, каза Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гьол ли е,лебедово езеро ли е-това е, което може да ни спаси от липса на ток или внос след затварянето на тецовете,което сме подписали.АЕЦ Белене ще замени вече планирани за затваряне, по решение на Еврокомисията, електроенергийни мощности.Това не е политика на дребно, караници и боричкания между десни градски прайдовци, Просто Кировци, Боковци и всякакви други самовлюбени и невиждащи, заслепени от собствената си глуппост, временни образи. Те имат пари, златни кюлчета,не им пука за нас.
32
2
 
7
 
! Отговори
СелоКрушевскиЕксперт преди 10 месеца
Който дава оръжие на Украйна е ВОЙНОЛЮБЕЦ
31
3
 
6
 
! Отговори
Форумен философ преди 10 месеца
Вчера тук имаше материал под заглавие "Нинова скочи: Три пъти предадохте националния интерес". Днес пък "Нинова скочи на ПП"! За какво е пратена тази жена в Парламента? За какво взима депутатска заплата? За да твори закони или за да скача? Ами да иде да следва във ВИФ, щом толкова много й се скача.
30
1
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 10 месеца
Епа она кат са сакат ората нека са земат!Малеййййй-Нинова у Кремъл! Е те тоа сеир нема да го изпуща!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е то пък БСП и Възраждане се кланяха в руското посолство.Лично на Митрофанова рука са целували!Кой като тях.Ако Путин утре каже да има бургаска и варненска народни републики-Нинова ще е президент на бургаската,а Костадинов-на варненеската!
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сори,лельо.Късаме с Рашката по всички параграфи!Да живее демокрацията!
27
9
 
7
 
! Отговори
Чоки. преди 10 месеца
Нинова е яко обсебена от Борисов.Всичко сравнява с Борисов.Сигурно го сънува.Бил пожарникар.Е,ако бушува пожар в Нинова,то Борисов със сигурност няма желание да го загаси.
26
12
 
8
 
! Отговори
българин преди 10 месеца
Уважаема госпожо Нинова.За сега Белене наистина е гьол.По зле ще е да стане радиоактивен гьол!Затова в Белене е по добре да няма нищо!Не ни трябва български Чернобил.
25
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А Нинова е наведена пред Путин. За нея Путин е всичко и нейният кошмар е да не го разсърди. Нинова е крепостната *** на Путин.
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Спри се,Дедо Химий, докато е време и не си застрашил Зелената сделка,за замяна на ТЕЦ Марица Изток с АЕЦ Белене.Изкуфел си, викаш "А,къде,ми,е" това, акъдемие онова.Забравяш вчера какво си говорил и какво си обещавал на Еврокомисията и на предизборните обещания.Дедо Химий хабер няма от Ецове, слуша измамници, че и повтаря лъжите им.Оня ден приказваше за Зелената сделка,днес ще продава на цена преди 15 години, същото това ядрено оборудване на АЕЦ Белене, което е обещал да замени тецовете.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Мдааа Украйна може да ги построи в бг срещу помощ за армията им.
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Боли За БСП не съм сигурен с тези 23 депутати, които на следващите избори може да победят в 2-3 села, но Възраждане при това предателство на ПП- ДБ, ГЕРБ и агите от ДПС спрямо България ще жъне победи в доста градове и села. Хората вече не припознават БСП, а Възраждане за русофили и при една предсрочна оставка на кабинета Денков червените ще берат ядове, но по-големи ще бъдат тези на управляващите партии и ГЕРБ. Време е вече ББ да подаде оставка и да обърне по-голямо внимание на внуците.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нито АЕЦ Козлодуй нито АЕЦ Белене ще се строят. Предстои закриване на държавата. ПП=продължаваме прекратяваме
20
7
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 10 месеца
За всички атомни кибици тук, след като толкова искат АЕЦ Белене защо до сега не функционира а ?НЯма абсолютно никакъв икономически смисъл да седат реактори в склада и да прашасват, нито ще бъдат ползвани защото Руснаците са ни врагове ( според тях ).Единствения изход е да се продадат, поне Украйна има специалистите и хората да си построи централи и да ги ползва !
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За съжаление доста намаляхме тези дето мислим като корни. Надеждата ни е в скорошната путюва победа на източния фронт. Не че се очертава такава, но ще чакаме- това е!
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая докато се облизва по приеми в краварника на Козяк нищо добро не ни чака !!
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това реално е края на българската атомна енергетика и икономика. На всички е ясно че след края на АЕЦ а следва и индустриялния и икономическия край .
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Идват електромобилите, а и развитието на цивилизацията винаги е съпроводено с нарастване на консумацията на енергия. Ние обаче се отказахме от два реактора по идеологически причини.
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И Корни щеше да се поклони, ама никой не я иска..
14
7
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 10 месеца
Kak ще запищите от скъп ток и липса на ток...