Нинова: Ще подкрепим ветото на Радев за БТР-те

Мотивите ни съвпадат
4 дек 2023 13:21, Стела Стоянова
39
Нинова: Ще подкрепим ветото на Радев за БТР-те
Снимка БГНЕС

“От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите на президента почти напълно съвпадат с изказванията ни от трибуната”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова относно наложеното вето от страна на президента Радев върху изпращането на БТР-и към Украйна, предаде БГНЕС.

Нинова коментира, че има липса на достатъчно информация, че няма доказателства, че техниката е с отпаднала необходимост и че това дарение е в ущърб на националната сигурност. “В зала ще подкрепим ветото”, подчерта още лидерът на БСП.

Още по темата

Президентът Румен Радев върна днес за ново обсъждане в парламента Закона за ратифициране на Споразумението, с което България предоставя безвъзмездно на Украйна бронирана транспортна техника. В мотивите към ветото е отбелязано, че народните представители не са били достатъчно запознати с конкретните параметри на дарението, което ги поставя в невъзможност обективно да преценят дали предоставяната техника е с отпаднала необходимост.

Отговор дойде от премиера акад. Николай Денков, председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и председателя на 49-то НС Росен Желязков. Според тях ветото ще бъде преодоляно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
12
 
10
 
! Отговори
Toй преди 5 месеца
За първи път да съм съгласен с другарката.
12
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ОСТАВА И ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ :D
11
6
 
14
 
! Отговори
Darko преди 5 месеца
Хахахаха CлaHuHoBa е ясно, както и *** и съратници. Само че мнозинството ще изпрати БТР за Украйна. Дрогарете от бкп-то ще лапат барабар с топките на джуджи.
10
9
 
15
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 месеца
Никой не се съмнява в това , Нинова.. Знаем ти и кътните зъбки.
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да във война сме. Ти гледай да не плачкаш за примирие като приятел четата ти от хамаз, когато завалят камъни по кратуната ти
8
5
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 5 месеца
Ние във война ли сме, че да действат военовременни закони? Моли се да не почнат да действат, че не можеш стигна до самолетния колесник.
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бкп са били тесни преди 100 години. Сега са толкова разхлопани, че куче с пръчка в уста, спокойно минава между краката им
6
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докога с тая война??? Обърнете внимание на България, тук също има война - по пътищата, за оцеляване с мизерните заплати и пенсии срещу алчността на търговците, война за превземане на градовете от ***....На нас кой ни дава, това трябва да е въпроса, стига с тази Украйна.
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А не е ли време да се действа срещу откровено вражески национални предатели според военновременни закони.?! До стената и при кобзон!
4
7
 
6
 
! Отговори
Сакън! преди 5 месеца
Ами Страйкърите? Какво ще стане със Страйкърите, ако си запазим БТР-ирте? И тогава за какво ще дадем на сахибите още 1-2 милиарда, а?! Сакън!!
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ние от БКП (тесни), настояваме въпросните бронетранспортьори незабавно да отидат в помощ на великия Съветски Съюз !
2
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
е то е ясно, Възраждане също. Това е... Това са партиите, които представляват "огромното" количество русофили.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гeennииии...