Тошко Йорданов: Денков излъга в парламента

Единствените в ЕС, които са били толкова глупави, са управляващите от ПП-ДБ
14 яну 2024 22:25, Нели Христова
136
Тошко Йорданов: Денков излъга в парламента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов заяви в предаването "Брюксел 1", че премиерът Николай Денков е излъгал в парламента по темата за мигрантите.

Гостът на Милена Милотинова посочи, че в анекса към Дъблинското споразумение за България се споменава "незабавно приемане обратно на всички лица, търсещи убежище, за които България и Румъния носят отговорност в съответствие с регламента от Дъблин без никакви ограничения".

Това е от особено важно значение за афганистанци и сирийци, търсещи убежище. Документът е подписан на 29 декември 2023 г., стана ясно от думите на Йорданов пред Bulgaria ON AIR.

Той цитира питане в австрийския парламент до министъра на вътрешните работи на Австрия за мигрантите, които страната иска да ни върне обратно.

"За България е посочена цифрата 9196 човека. България се е съгласила на 6619. Със споразумението, което нашите подписват, всички тези души се задължаваме да ги приемем без да кажем "не". Преди това сме могли да бавим процедурата. Единствените в ЕС, които са били толкова глупави, са управляващите от ПП-ДБ, подписвайки този анекс. Това важи не само за Австрия. Всяка държава би могла да поиска да ни върне хората, които са били регистрирани при нас", обясни Тошко Йорданов.
 
За 2022 г. България официално е приела 20 014 мигранти и е държавата, която се е съгласила да приеме най-много мигранти от Австрия, изтъкна депутатът от ИТН.

"В момента опитват да променят закона, за да задължат общините да приемат емигрантите, които ще идват и които ще ни връщат. Всеки българин и български град ще бъде "безкрайно щастлив" да му стоварят афганистанци и сирийци и да се оправят. Срещу какво? Срещу въздушно-капковия Шенген", настоя Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
30
 
12
 
! Отговори
Нагло Джудже преди 4 месеца
Същия сурaт, като на Наполеон. Поредното доказателство, че ниските хора са най-злобни. А тошка е двойник на Наполеон направо. Е га и злобарското джудже, сигурно скоро ще убие някого тоя злобния. Пълен психопат.
66
1
 
12
 
! Отговори
леле леле преди 4 месеца
тва го публикувахте преди ден бе днесарииии :)
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоше тури тръби в районните в коридорите, че ще се напълнят с арестанти и няма капацитет от килии...
64
16
 
6
 
! Отговори
Ердоган преди 4 месеца
Единственото спасение за Дунавския Вилает е присъединяване към Тюркийе Джумхюриети!
63
14
 
24
 
! Отговори
Чендов преди 4 месеца
Славчо,Тошко и компания,шоуто свърши.Пребирайте се в Учиндол!
62
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само че Денков излъгаааа..... коя килия е свободна?
61
9
 
15
 
! Отговори
Прожектор преди 4 месеца
Защо ни занимавате с интригите и простотиите на тоя примитивен рунгел ?
60
9
 
9
 
! Отговори
Срам преди 4 месеца
Помните ли какъв срам беше когато ги избрахме тези ИТН да управляват и те не искаха? Явно от самото начало са били монтирани от Митрофанова да играят прът в колелото на Народно Събрание (което правят сега), но когато хората преизпълниха плана и ги сложиха най-отгоре дори Митрата дръпна задна, защото се усети, че тия некъдърници ще докарат България до клане и изселване на русофилите, което е проблем за Путин, защото той иска да прави референдуми за отцепване на Варна, едно-друго и му треат хора.
59
8
 
7
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 4 месеца
Бате Аско е много зъл и отмъстителен. Той бави но не забравя. Виждате ли как лека полека си го връща на всичките по ред на номерата? Скоро и Тошко ще му дойде ред. Бате Аско не прощава. И аз го подкрепям от самото начало и ви казах, че е стабилен пич, ама вие ми давахте минуси. Видяхте ли сега как Боко му клекна? Това е само началото. Бате Аско ще ви смачка всичките тошковци, мошковци, случайни. Карадаи вече е долу. Тоя месец си заминава Деса Атанасова. Всичките ще ви оправи. Ше видите.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Да. така беше Няма кой да се надигне. Останали са 89 % пенсионери и пипи ще заселват млади ислями.
57
6
 
7
 
! Отговори
Да. така беше преди 4 месеца
хахаха верно Марешки как го изчатка тоя смeшник, оня ривa после по всичките телевизии като неква малка ***, ама сега се прави мъж. Нищо че на всеки бой седи отстрани. Пуснете си някой "бой" на Възраждане. Костадинов винаги е някъде отстрани, да не изяде още някой бушон. Инак в клипчетата си дето му ги монтира Цанов напред и нагоре, призовава хората да се надигнели и да изринат НАТО и ЕС, а той седи отстрани, като неква MИШKA. :D
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като Асен Василев блокира превод на руското посолство за 600хил долара за заплати помните ли кой първи изгрева? Тошката. Явно е чакал и той дялчето. Лошото е че хората забравят.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ПОЗОР!- Разликата е че Мутрешки бушонира Копейкин. Аз ако бях на ДБ щях да го поканя в партията за гаврата, да видим как Копейкин трепери.
54
3
 
12
 
! Отговори
Тошко Йорданов преди 4 месеца
Митрофанова така ми каза да кажа
53
4
 
9
 
! Отговори
ПОЗОР! преди 4 месеца
ИТН са новите ВОЛЯ. Не виждам АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАЗЛИКА между ИТН и ВОЛЯ на Марешки.
52
4
 
6
 
! Отговори
Употреба преди 4 месеца
Този провиснал батaл до тошко много бързо му потънаха гемиите без бой, явно това че му дигнаха акциите така изкуствено го докара до положение от изпънато пичe да заприлича на провиснал cъcел за точно 2 месеца. Понеже нещо ми я лансираха ноември месец, ама вече я вижте как не прилича на човек. Това жена ли е или изтpивалка. Такива ли ценности предлагат продажниците от ИТН? Слави инвалида явно вече е за 100% телк горкия. От години се проваля В АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Провали и шоуто си и Краси Радков
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Астрия Гермния и Франция и др. от ес им трябва нефта на ислямските и няма да си влошат отошенията че няма нефт от Руся И затова ще ги заселват в обезлюдени районй като бг далече от тях,
50
7
 
8
 
! Отговори
gnus преди 4 месеца
Тошко е гнусно джуджe
49
6
 
7
 
! Отговори
Г-н Лъжа преди 4 месеца
е НевДенков.
48
5
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 4 месеца
Каквото и да си говорим, аз съм най-добрият коментатор на новинарски сайтове! Всъщност колкото и добър да кажа че съм, реално съм още по-добър.