БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи

Министърът пък се снимал пред паметника на Левски, в Русия нямало такъв
156
БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи
Снимка: БГНЕС

Депутатите от БСП обвиниха министъра на отбраната Тодор Тагарев, че е направил работно посещение в САЩ за личен пиар и безсмислени имиджови срещи, които не са довели до никакви резултати.

Освен това, според Атанас Зафиров, не е било редно Тагарев да замине за САЩ, след като е стана ясно, че държавният секретар по отбраната на САЩ е бил възпрепятстван и планираната среща с него е била отложена.

"Не беше ли редно за САЩ да замине Ваш заместник, след като предварително сте знаели, че американският Ви колега е отменил срещата", попита социалистът.

Още по темата
"Приет сте от помощник на помощника в Пенгатона, едва ли не са Ви подритвали като мръсно коте, това е обидно не само за Вас, но и за българските въоръжени сили", скочи и Борислав Гуцанов. Той призова за оставката на Тагарев.

Министърът обобщи пред парламента резултатите от работното си посещение и посочи, че САЩ оценяват високо партньорство ни в НАТО.

Освен това има и съществен напредък в реализирането на два от основните проекта за модернизацията на армията ни, а американската страна е потвърдила сроковете за доставката на изтребителите.

"Ярък спомен в мен ще остави възможността да се снимам пред паметника на Васил Левски, нещо което не би могло да се случи в Руската федерация, където няма нито един паметник на този наш национален герой", коментира Тагарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
испания отсега отказва военни действя срещу хусите, ес още не са обсъждали , а тагарев вече е договорил със сащ включването на България с войски
119
1
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Визитата е за да бъде "прегледан" отблизо от началниците на Посолството, за което работи.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След както един народен представител изследва Тагарев и му определи консистенцията, сега можем да потвърдим, че някакво маазно леекее (пеетно) се е лепнало на паметника на Левски в САЩ и сега се налага екипи от специалисти интензивно да го чистят няколко дни подред от вонята и мазната мъърсотия, която е останала по него
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Резултатът от "работното" посещение на Тагаренко е, че всички сме изработени (пак!). Намерил някакъв паметник на Левски, да се отрива с него... А защо не се е снимал с паметник на Ботев, там има ли такъв? А има ли паметник на Левски в Англия, а в Германия, а във Франция. Всеки си прави паметници на собствените национални герои. Ако целта му е била да иде и да направи тази провокация, това го е направил успешно, но колко пари от нашите данъци е похарчил за тази своя екскурзия?
116
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
БСП срочно да се преименуват на РбСП (росийско-българска соцпартия).
115
4
 
10
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 3 месеца
Този е национален предател щом иска в България да има чужди войски. Тагаренко добре се е снимал до паметника на Левски в САЩ, ама щом е учил в Москва трябва знае, че там има паметник на Кирил и Методий и също можеше да се снима. Една снимка не го прави патриот. Колко по-бързо пратим Тагаренко доброволец в Украйна толкова по-добре.
114
5
 
14
 
! Отговори
турист преди 3 месеца
Старчето се разходи за наша сметка
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Огромен скандал в Давос:/бл-ц/цитат:Измислихте борбата между човек и природата с климатичната,зелена истерияТова е провал,води само до бедност и все повече от нас се борят против този нов социализъм,който налагате.До всички,които слушат това-не позволявайте да ви плашат някакви бюрократи и политици-па-ра-зити,не се предавайте,вие сте героите и Аржентина е ваш съюзник.Благодаря ви и да живее свободата,по дяволите!:))
112
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глупаренко на екскурзия в САЩ за сметка на народа.
111
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя човек само плюят по него ,малко да,се позамисли какви ги върши ,стигас тая Украйна ,г-н Тагарев все пак сте български министър
110
8
 
33
 
! Отговори
мдаа преди 3 месеца
Гледах едно интервю на Тагарев. Бяха го заобиколили *** и подават удобни въпроси относно историята. Той вика, че историята ни е писана под диктат на Москва, че не знаем кой с Списаревски, но има паметник на Альоша. Но защо не го попитаха как е загинал Списаревски и от кого е пазил София, защо е била бомбена София, кой е искал да я прави картофена нива?!
109
7
 
26
 
! Отговори
реалист преди 3 месеца
Всички в парламента са маскари,но най-лошото е,че има няколко откровени БЪЛГАРОФОБИ сложени за министри
108
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По думите му това е мисия абсолютно невъзможна. И кои точно Страйкъри ще ремонтираме след това? В нито една натовска армия на нашите съседи няма на въоръжение бойни машини Страйкър. Да, в Европа има 183 броя те са във Втори кавалерийски полк на американската армия, базиран в Германия. Но тях ли ще ремонтираме, г-н министър?, обърна се към Тодор Тагарев народният представител от БСП за България.
107
21
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 3 месеца
БСП да надуват на Тагарев тромбона !!!
106
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Русия не знам дали има паметник на Левски, но палетникът на Левски в САЩ НЕ е дело на народа или правителството на САЩ, а издигнат от българи. В Русия със сигурност все още има ГРАД Рилск, който е свързан със свети Иван Рилски. Там са отнесени негови мощи. Има паметници на Георги димитров, който въпреки че е бил в конфликт със Сталин е високо ценен. защото е ПЪРВИЯТ В СВЕТА успешно защитил се и публично (процесът се е транслирал по радиото пряко в целия свят) разобличил фашизма.
105
13
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
БСП отдавна е изпразнена от садържание партия и затова единствените им напъни са да се харесат на безработния русофилски електорат. Една модерна социалистическа пария би трябвало да защитава интересите на работещите , но как да го направят като в цялата им партия няма и един човек който някога е работил в реалната икономика. И по тази причина защитават интересите на всякакви хрантутници с 0 дена трудов стаж. Единствената политика на БСП е да раздава пари.
104
5
 
13
 
! Отговори
Аз пък прочетох! преди 3 месеца
БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен ПАЗАР и безсмислени имиджови КЛЕЩИ
103
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Слава на Тагарев Цар не се избира, а се наследява или се самонастанява. Вие от ГЕРБ избрахте ли си ББ за цар? Дойде в НС, сдружи се с Пеевски и започна да командва ПГ. Първо забрани на говорителя на ПГ Т.Биков да се изказва, сетне замълча и Д.Атанасова, млъкнаха и останалите от ПГ. За да му е тихо и спокойно около него, изпрати Деси в КС за 7 или 9 години и си провежда заседанията с Пеевски и К.Петков в залата на бившия Партиен дом.
102
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След като на 11. 01 . 20124 г, на праваителствеия сайт минитър-преседателят на Швеция написал, че "шведите трябва да се готвят за война", за няколко дни рафтовете на магазините за стоки от първа необхоимост се опразнили, продажбата на мобилни радиостанции се качила с хиляи % , а на туби и фенерчета с около 800%...., пишат някои медии. Заслужава си да се провери и да се публикува натериал по повод практическата подготовка на населението на Запад и Север за реална война.
101
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Тагарев Достоен. Тагарев най-достойният министър? Този да го слушаш буди чувство на досада и омерзение. Не мога да си го представя като професор в Института по кибернетика и роботика след 25 години откъсване от научна дейност - с какво ще се занимава, какви изследвания ще върши и как ще говори с по-младите си колеги? Те ще гледат на него като експонат от миналия век, а директорът на института ще се чуди как да го пенсионира.