Kак да премахнете белезите от акне веднъж и завинаги?

Насладете се на красива кожа по всяко време
5
Kак да премахнете белезите от акне веднъж и завинаги?
Снимка: iStock

Нека бъдем честни – единственото нещо по-лошо от пъпката, е остатъчен белег от предишна пъпка. Докато кожата може да се излекува от акнето, постоянното напомняне за това, че то някога е съществувало, е достатъчно, за да ни накара да си планираме час за посещение при специалист. За щастие, има начини, по които да се справите с белезите от акне с лекота, което означава, че постигането на чиста кожа е по-лесно от всякога.

От разбирането на различните видове белези до разглеждането на домашните средства и професионалните процедури, ние свършихме по-тежката работа вместо вас, за да открием най-добрите лечения за белези от акне по всеки тип кожа. Независимо дали се сблъсквате с плитки вдлъбнатини, проблеми с пигментацията или нещо средно между тях, продължавайте да четете, за да разберете експертните съвети за това как да излекувате веднъж завинаги белезите от акне.

Как да се спасите от белезите от акне разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: белези от акне
Още от Избори 2024
Новатори в Пловдив: Ще возят бюлетини с градския транспорт и "Чистота"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Aloe помага много, кви тъпотии ръсите под мене бе кре.тени тъ.пи изро.диЯ се на.мажете с вашите гн.усотии кат много знаете
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От спермолина по хубаво няма :)
2
0
 
1
 
! Отговори
аааа, преди 1 седмица
няма как да ги премахнете. Фукайте се, че ставате мъже и хормоните избиват на лицето ви под формата на акне. Като минете пубертета сами ще изчезнат. Пилета, шарени!
1
0
 
3
 
! Отговори
Акнето преди 1 седмица
Се премахва с два-три шприца бяло сладко.