С икона пред Путин: Атанас Стефанов горд с постъпката си

Действието му нямало политически подтекст
Обновена: 25 дек 2019 09:21 | 25 дек 2019 08:15,
251

Журналистът Атанас Стефанов занесе частица от България в Москва лично на Владимир Путин.

Името му придоби популярност в руските и нашите медии преди дни, когато прекъсна пресконференцията на руския президент, опитвайки се да му подари икона на Св. Иван Рилски и българка сурвачка.
Още по темата


Въпреки че не успява да зададе въпросите си към Путин, единият от които е за самостоятелно отменяне на визите за българи, Стефанов е горд от постъпката си.

Журналистът твърди, че в намеренията му няма никакъв политически подтекст.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платено му е.И то доста солидно.
165
14
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Такива са "българските журналисти", едни поднасят икони на Аятолах путин, а други като офшорното ленче, ходеха да правят филми на възхвала за донбаските сепаратисти, когато целият свят беше настръхнал от тях, а после същите тези "журналисти" чернят България, че тук свободата на словото и медиите е потъпкана без да отбелязват, че в Матушката им неудобните на путин журналисти просто ги убиват, като Анна Политковская, Борис Немцов и много други ... !!!
164
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв комунистически идеологически спор е дали Карл Пети или Фридрих Барбароса са говорели на немски с конете, магаретата и патките си. Аристокрацията в Европа е говорела на френски, тази мода започва от английския кралски двор. Lempereur Charles Quint disait quil parlait espagnol à Dieu, italien aux femmes, français aux hommes et allemand à son cheval (Император Карл Пети е казал, че говори на испански с бога, на италиански - с жените, на френски - с мъжете и на немски - с коня си).
163
10
 
23
 
! Отговори
Тъжен факт преди 4 години
Никой не обича наведените русофили.
162
3
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 166Виж какво, не ми се влиза в идеологически комунистически спорове точно по празниците.Обаче първо, това което е казал Георги Димитров е за Карл Пети, а не Фридрих Първи, който изобщо не е бил император, а крал на Прусия. Георги Димитров използва един популярен цитат на Карл Пети, който е бил император на Свещената Римска Империя, а не на Германия! Цитатът всеки е тълкувал както му хареса. А германска империя е създадена много по-късно от кайзер Вилхелм Първи, 1871 г.
161
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че един български журналист решил да подари икона на Путин е индивидуален акт - така че така поискал човекът, така направил. Но явно, това дразни разни НПО-та, на които им плащат да облайват Русия. Кучето трябва да лае силно и злобно, за да заслужи комата от сайбията си
160
5
 
8
 
! Отговори
българин преди 4 години
До: номер 167Аз като българин мога да ти кажа един едничък факт, и той е че обичам България!Пък ти си обичай ако щеш Северна Корея и другаря Ким - твоя воля!
159
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 166 А пък немският император Фридрих Първи говорел на немски само с конете си. Така че с тези истирически разходки не знам какво искаш да кажеш. Едно време цялата европейска аристокрация е говорела на френски, това е бил международният език, а сега международен е английският език. В днешно време пък много хора взеха да учат японски и китайски
158
14
 
4
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
Българите обичат Русия това е факт,който нито САЩ,нито нашите продажници могат да заличат.Но начина по който беше подарена иконата,беше слагаческо поведение.Можеше по по достоен начин да покажем уважението си към Путин и Русия.От руснаци знам,че много ги мразят тия неща.
157
2
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: Стари истини (номер 154)Така е, вярно казваш! От това си правя извода, че най-големите русофоби са самите руснаци, и то управляващите.Народът е говорил на руски, докато дворянството на френски.Петър I е обикалял Европа близо година, харесало му и решил и в Русия така да направи да заприлича на Европа.Подигравал се е на православните свещеници, като си създал собствен "Пиян синод".Императрица Екатерина е немска принцеса, въвела коледната елха от Германия.И т.н., примери много!
156
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Ню Йорк с 5 долара можеш да купиш 500 г хляб, а в Москва с половин долар - можеш да купиш 1 кг хляб. Точно затова класацията на страните по брутен вътрешен продукт изразени номинално в долари не е вярна, защото не взима предвид фактът, че покупателната сила на долара в различните страни е различна.
155
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно е казано - "народна дипломация"! Политиците се сменят, народите остават!
154
20
 
14
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б преди 4 години
Хиляди руснаци са загинали за свободата на България.Днес им искаме визи?На загиналите и на тях ли ще искаш визи,защото костите им са в България,така ли бе,Бройко Борисов?Срам нямаш ли от неродените им деца?
153
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клоун
152
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия е икономическо джудже, БВП на Русия е по-малък от този на Италия. Не ни занимавайте с глупости.
151
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Do 177 ЕС не вярва на Русия "Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва..." - Какви невероятни глупости плещят смачканите каскети в тоя форум. Само преди броени дни Макрон наби канчетата на поляците и те започанаха да правят изявления от сорта - да, наистина, всъщност Русия не ни е враг. Меркел и германците като цяло поддържат добри отношения с Русия. Също Австрия, Швейцария, Унгария... Умните разбират, че силна Европа не може без Русия
150
25
 
41
 
! Отговори
ЕС не вярва на Русия преди 4 години
Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...
149
23
 
9
 
! Отговори
До172 преди 4 години
А има той ходи на крака при Путин да се моли да върне проектите и потока и аеца и няма нищо лошо, тя и Меркел ходи тогава около 9 май:))
148
19
 
10
 
! Отговори
До 174 преди 4 години
Ами то и ние сме държава франкофони, никой не отрича, те и Путин така посрещнаха французите с червени пътеки както и Петър 1,там има голям процент приятели на Русия, близо 50 процента, вижте безименни полк там на 9 май, просто история господа, нищо лично:))
147
21
 
15
 
! Отговори
До хан крум преди 4 години
Ех язък ти за ника ами така е ние сме им дали и буквите и вярата, ама те я пазят и са най големия и гарант, без тях отдавна нямаше да пишем тук на кирилица и щеше да пее мюизина, я си виж националния празник да си припомниш:)