С икона пред Путин: Атанас Стефанов горд с постъпката си

Действието му нямало политически подтекст
Обновена: 25 дек 2019 09:21 | 25 дек 2019 08:15,
251

Журналистът Атанас Стефанов занесе частица от България в Москва лично на Владимир Путин.

Името му придоби популярност в руските и нашите медии преди дни, когато прекъсна пресконференцията на руския президент, опитвайки се да му подари икона на Св. Иван Рилски и българка сурвачка.
Още по темата


Въпреки че не успява да зададе въпросите си към Путин, единият от които е за самостоятелно отменяне на визите за българи, Стефанов е горд от постъпката си.

Журналистът твърди, че в намеренията му няма никакъв политически подтекст.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
3
 
23
 
! Отговори
Стари истини преди 4 години
По времето на Петър първи руското дворянство започва да се срамува от рускиа си език - започват да тговорят западни езици - преобладаващо френски.Навремето, като ученик трябваше да четем " Война и мир".Тогава много се чудех защо има толкова много френски диалози в романа.Чак след наполеони войни 1812 те постепенно спират с френския.Иначе Русия щеше да стане френско говоряща.Дори и Пушкин, който е с африкански корени, е пишел до любовниците си предимно на френски.
145
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 170Ами спомни си тогава, че и Бойко се наведе и целуна кръста на същия попама не е пълзял по пода като оная *** и не е стърчал до стената да го хока попчето като оня големоухия.Има разлика нали?
144
5
 
24
 
! Отговори
човек преди 4 години
Мене ако питате, най-големите русофоби са самите руснаци.Сериозно, ако погледнем в исторически план, това са две философски течения още в царска Русия.Били са разделени на "русофили" и "западники".Не са им викали русофоби, а "западники", тоест, руснаци, които приемат обичаите и традициите на Западна Европа.Русофоб е бил и руският цар-император Петър I. Обикалял Европа близо година, обръснал брадите на руските мyжици и ги облякъл по западна мода.Екатерина Велика е била немска принцеса.
143
11
 
5
 
! Отговори
До168 преди 4 години
Ами спомни си тогава, че и Бойко се наведе и целуна кръста на същия поп 65и браво
142
7
 
26
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До АнонименБрррр - ама това са комуноидите. За рубли са готови да *** не само жезлите ами и ....сещате се.
141
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като си спомня пък оная пачa Йотова как се беше пльоснала пред поп Кирчо и му ближеше жезъла.... Гнycна работа.
140
4
 
3
 
! Отговори
Я па ти преди 4 години
То и Бахур Бахар е евреин.И кво от тва?!
139
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо му подаряваш икона?Той е еврейн и това е обида за него!Ще ни развалите хорошото!
138
9
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 години
А сато нато счупи *** ха, ха, аха
137
20
 
8
 
! Отговори
До истината преди 4 години
Той Вазов казва Русия, туй име свято, родно, мило.... И так далече, ама кой е Вазов, кой си ти, той ако е безродник, ти какъв си:)))
136
8
 
2
 
! Отговори
До истината преди 4 години
Е щом Ленин повече ти харесва от Сталин, съгласен, господин либераст:)))
135
10
 
21
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Просия е фашистка държава.Била е фашистка, империалистическа и милитаристична държава и във формата СССР, а също и пррди това, като Царска Просия. Така че русофоб преди всичко означава антифашист.
134
0
 
15
 
! Отговори
много важно преди 4 години
То и Сидоровиц се гордее с постъпките си, но и в Русия се дистанцират от него.
133
5
 
24
 
! Отговори
74651 преди 4 години
Този т.нар. журналист е толкова глупав и недодялан, та чак се вбесявам от това, че в моята професия се настаняват такива креатури. Всеки норален човек знае, че има определен ред за поднасяне на подаръци на държавен глава, в това число на руския президент. Такива демонстрации само унижават двустранно и вредят на отношенията и сътрудничеството между двете страни. Ако това е била целта на гражданина Стефанов, то той е в разрез с официалната линия на българското правителство.
132
9
 
2
 
! Отговори
92928 преди 4 години
До Сата НАТОРусофоб означава, че даденият човек изпитва фобия /страх, омраза/ към Русия и руснаците. Борците срещу фашизма победиха Хитлер и фашистите в Европа. В техните редици е имало много комунисти, но също така много политически неутрални честни граждани. Учи историята, но не от гугъл.
131
3
 
0
 
! Отговори
До 154 преди 4 години
Е понеже гледам от ника натовец си, сега 2 по сила член на нато ще я разпределя,тук донякъде съм съгласен с теб, за тая работа се искат топки големи поне колкото на Меркел :))) ха, ха то тя договори северен, аеца ще чакаш сега:)) и то не е малко, Бойко не се посрами, берекет вересин, да бъдем реалисти:))
130
0
 
16
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Русофилията като всяка филия е болестно състояние. В случая мазохизъм.Те и от Русия го отритват и това му носи удовлетнорение че са го унижили.
129
5
 
3
 
! Отговори
До истината преди 4 години
Не плащал тези пари Турция ги е дължала на Русия от освободителната война, Русия урежда с тях иска на Турция, България щяла да връща ама Сталин ги опростил на 9барабар с всички дългове,още по голяма ирония и той е замесен :)))
128
2
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Путин първо на България предложи Южен поток, при нас да кацне Тръбата------ Нямам желание да разпределям руска газ и да ставам маша на руснаците против Европа. Не искам с мечката мед да деля. Ето сега им извиха ръцете (лапите) и газът без друго ще поевтинее с 30%.
127
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Македония претопени-----Какво и е претопено на Македония?Тя никога не е била изцяло славянска.