С икона пред Путин: Атанас Стефанов горд с постъпката си

Действието му нямало политически подтекст
Обновена: 25 дек 2019 09:21 | 25 дек 2019 08:15,
251

Журналистът Атанас Стефанов занесе частица от България в Москва лично на Владимир Путин.

Името му придоби популярност в руските и нашите медии преди дни, когато прекъсна пресконференцията на руския президент, опитвайки се да му подари икона на Св. Иван Рилски и българка сурвачка.
Още по темата


Въпреки че не успява да зададе въпросите си към Путин, единият от които е за самостоятелно отменяне на визите за българи, Стефанов е горд от постъпката си.

Журналистът твърди, че в намеренията му няма никакъв политически подтекст.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Русофоб значи антифашист.
125
1
 
9
 
! Отговори
Поп преди 4 години
Ако знаеш горкия чарвен плондир че такава икона се подарява само на покойник Ама де акъл в комунист :)))
124
12
 
6
 
! Отговори
До 146 преди 4 години
Не знам, за коя държава говориш, но на мен 32 половите по далечни, друг език, букви, история по мили са ми славяните, то и без туй още1 християнска държава на балканите си отива Македония претопени, та защитаваме си не друго ми азбуката, вярата, пък и 2 пола тука са ми достатъчни:)))
123
4
 
8
 
! Отговори
Istina преди 4 години
Този журналист НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВИКАН ОТ БОГ ЗА ИЗПОВЕД ЕДНОПОСОЧНО...
122
11
 
4
 
! Отговори
До истината преди 4 години
Каква истина си с тоя ник, кой е Стефчов в подигото чел ли си, русофоб като теб,в съединението участват и русофили и демократи, Руския император не харесва нашия и затова не взима дейно участие, след смяната на княза ни после ни плаща независимостта на Турция, история кво да я правиш:))
121
15
 
4
 
! Отговори
До атлантиците преди 4 години
И не забравяйте, че Путин първо на България предложи Южен поток, при нас да кацне Тръбата, ние да разпределяне за другите, сега кацна във втория по сила член на нато, каква ирония нали:)))
120
6
 
4
 
! Отговори
До атлантиците преди 4 години
Ами и той Путин опрости по делото за Белене бая пари, Бойко тогава каза като ходи да връща проектите :))
119
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринТи не си Българин, а **тка
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринЯко ти е промит мозъка! Жалък си!!!
117
10
 
6
 
! Отговори
До атлантиците преди 4 години
Крим е руски, подарък върнат заради обстоятелствата, Русия прави проекти не само с нас, Путин договори тръбата с меркел, с нетаняху 9 май, приятел е с Орбан, Ердоган, чешкия президент, Макрон и той му се слага, в Сирия помогна срещу идил, а ние освен потока чакаме и новия аец:))
116
7
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ако Путин даде 2 млрд долара на България, и аз ще стана русофил.
115
6
 
3
 
! Отговори
До атлантиците преди 4 години
То там е проблема, че освен литературните факти и историческите са такива, та с националния празник няма мърдалка ха, ха независимостта и тя не може и нея Русия я платила, съединението не може щото без 3 март няма кво да съединят:)), да не говорим, че са и васални, абе няма начин иначе като Македония мислите нова и история и с нато учене на нов език, при тях албански:))
114
3
 
9
 
! Отговори
Шмай...лашников преди 4 години
Значи намеренията не са с политически контекст. Явно не са и с журналистически контекст. Остава сексуален - целуване на ***.
113
4
 
24
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На *** език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.
112
12
 
5
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 години
Че защо да ходим в Русия то тука букви език вяра като там, паметници площади, храмове на църквите пише в памет освободителям, песни литература навсякъде е и Русия, на който не му харесва историята ни да ходи при 32 пола, опасния ислям и еднополовите бракове, на нас нато особено в тоя вид не ни пречи, забавлява ни:)))
111
5
 
20
 
! Отговори
Психиатър преди 4 години
И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска ко чина. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин. На българските уш анки са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 120 и българина Защо всички *** и рашисти сте неграмотни?
109
0
 
3
 
! Отговори
До 106 преди 4 години
Искам да се извиня, че натиснах погрешен бутон! Имаш зелено палче от мен! Напълно съгласен съм с всичко, което казваш!
108
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До А не е така:))Русофилията винаги е била форма на неграмотност, омраза и псевдо православие. Има исторически факти различни от художествената литература.
107
6
 
3
 
! Отговори
До атлантиците преди 4 години
То и Турция е член на нато по сила *** си купи руски с400, Гърците и те са в нато *** а от Турция ги пази пак познайте кой:))), даже имат предание такова от някакъв монах от Атон:))