Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
582
5
 
12
 
! Отговори
Тулуп Мисирков преди 3 години
Взе да ми писва от простотията на Бойко Борисов.Все някой друг му е виновен,че е прочел САМО ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!
581
2
 
5
 
! Отговори
До 644 преди 3 години
Бойко заедно с много хора от народа не го знаят това че президента няма никаква власт в държавата
580
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко май не е разбрал че президента има само представителна дейност и никаква власт. Да може да налага вето на закони и да ги връща за преразглеждане, да дава амнистия и да назначава изборите и още някой други дейности и общо взето нищо друго. Поне президента няма да се обърне и да каже на народа дето го е избрал т.улупи.
579
16
 
4
 
! Отговори
мюре на Кремъл преди 3 години
Фигурантът както винаги пак се скри отново под полата на Деса (явно чака факс от Москва, Дубай и Белград) !
578
3
 
3
 
! Отговори
????? преди 3 години
КО ДА КАЖА ВААА,ТОЙ ГЕШЕВ МАА ЧАКА ВИЙ ЗА НИВАЛНИЯ !!!
577
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 648А дано ама са заедно за съжаление всичките дето са в парламента.Не вярвам аз.Както той се заканваше навремето когато взе властта,че ще осъди предишните,така и сега никой нищо няма да направи.И не за друго,ами защото каквото и да направи той е следващият.А гарван гарвану око не вади!!!!
576
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастиите след 4.04 са в Г.роба
575
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов летеше с хеликоптера да снима клип, та да го качи на Путин да види как му прави газопровод през България с нашите пари от данъците ни.Кой е слуга на Путин а?!КОЙ?!Задава *** въпроси на Радев.
574
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 641Да, да, от ГРУ, ФСБ, КГБ, НКВД, ЧК и Охранката! Имаше и опричници! Видях Решетников в тълпата и майор Пронин! Беше пълно с руснаци! "O, these Russians!" - Бони Мъ.Но педофилът беше само един и той беше другаде, преговаряше родата си, да не сбърка!Не му се смейте - дядо Алцхаймер когото фане, не пуща!
573
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев каза ли нещо, или още чака депешата от Кремлин?
572
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз разбирам ако Радев беше назначил правителство да го пита за мнение.В момента Радев власт няма.В България президента си е представителна личност да се показва насам-натам.Ако има служебен кабинет или война е друго,но няма.Какво мнение иска Борисов от човек без власт,който дефакто е на резервната скамейка?!!!!Даже не се знае дали ще участва за следващ мандат!
571
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов каква позиция търси от Радев?Радев реално няма власт,защо го търси за позиция?
570
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просташината Бойковска няма граници! Радев не е длъжен да коментира казуси в чужда страна, която е независима и има своя юрисдикция. Навални има няколко дела и сам създава колизиите, сам си издейства сегашните санкции. Поведение на провокатор и предател. Съд и каквото реши съдът! Повтарям - би било нетактично и дразнещо, ако нашият Президент се държи като безотговорното лапацало Б.Б.!На последната пресконференция се видя кой е Путин и какво може!На Рождественското къпане видяхме Путин при -17оС
569
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
620 Размириците в САЩ бяха организирани от ГРУ на Русия, увлечени бяха педофили, екстремисти организации, заблудени бяха много хора. Те, фактически изпълнявана плана на чужда ,неприятелски сила. Затова, демократичния свят не ги подкрепи, само осъди насилието,а Тръмп, който ги насъска към Капитолия и ги изложи на риск, получи импийчмънт. За влизане с взлом си има закон и той се спазва. Българските протестиращи не бива да допускат, да служат на червени мутри и на Русия,която цели дестабилизация .
568
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕвроатлантикАуууу, Ице, ама защо така менкаш името бе, бате?Лелеееееееее. С колко още ника пишеш тук?:)))))))))))
567
7
 
5
 
! Отговори
чисто и просто преди 3 години
Бойко нагло поставя Радев в неудобно положение:Радев като слънчоглед се опасява да даде мнение за да избегне гнева на Путин, но не се подмазва на Путин за да избегне гнева на Байдън.
566
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има двама човека които могат да свалят Путин. Това са Бойко Борисов и Чък Норис. Затова и Путин се подмазва на Бойков и му дава газопроводи, ядрени реактори и др.
565
6
 
13
 
! Отговори
Чичо Джо преди 3 години
Силите на реда днес използваха водни струи и кучета срещу стотици протестиращи в центъра на Амстердам. В Айднховен се стигна и до сълзотворен газ.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2021/01/24/policai-i-protestirashti-se-sblyskaha-v-niderlandiia.477604 Искам да попитам : "А что скажет товарисч Борисов?"
564
4
 
12
 
! Отговори
Но Европа не мълчи преди 3 години
Европарламентът пита Гешев как са разследвани записите на Борисов .....Властите в София ще трябва да отговорят за плурализма на медиите и раздаването на гражданство срещу инвестиции Има ли развитие по делото "Барселонагейт" и гласът на премиера Бойко Борисов ли се чува в записите, за които прокуратурата през декември отказа да образува разследване. И за кюлчетата и за БарЦелона и за Мата Харите питат!!!!Това са две от шестте теми, по които евродепутатите от групата в ЕП за
563
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой дали наистина вярва, че *** може да бутне Путин?