Путин може да бъде свален единствено от собствения си кръг

Според него обществото в Русия не е обединено
Обновена: 16 мар 2022 06:39 | 15 мар 2022 11:16, Петя Славова
61
Путин може да бъде свален единствено от собствения си кръг
Снимка: БГНЕС

Редактор влезе в руската телевизия по време на емисията "Новини"  на държавния "Първи канал" в Русия с плакат "Не на войната". "Реакциите са на възхита, защото Русия все пак има своите умове. Може да е управлявана от тиранин и диктатор и в много големи периоди от историята си е била управлявана от такива хора, но страната е имала и своите дисиденти, които са се противопоставяли така, че да се помни".

Още по темата

Това обясни журналистът Момчил Инджов, направил две интервюта с Борис Немцов, починал през 2015 г. Първият път  интервюто е било през 2011 г. и вторият път интервюто е било публикувано през октомври 2014 г.

"Обществото в Русия не е толкова обединено, както в Чехия например. Светлите умове са прекалено малка част от обществото, голяма част от него се страхува. Там още е разпространено поверието "По-добре сигурност, отколкото свобода", обясни пред Нова тв Момчил Инджов от Брюксел.

Според него, в Русия е разпространено поверието "По-добре сигурност, отколкото свобода". "Друг е въпросът къде е тази сигурност по времето на Сталин?", допълни той.

По думите му вероятно ще открият компромати срещу нея, за да я компрометират. Журналистът не е оптимист за изхода от преговорите Русия–Украйна, а единственият вариант е Путин да бъде свален от собствения си кръг след недоволство от санкциите. "И Тодор Живков бе свален от собствения си кръг и това не е нещо ново", допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Информирайте се! преди 2 години
САЩ има 328 биолаборатории и над 850 военни бази по света. Колко милиона загинаха по вина на САЩ?
44
1
 
1
 
! Отговори
Голям рев преди 2 години
Защо не ревахте, когато САЩ бомбардираше ЯКО в Белград (бомби паднаха и в Горна Баня!), Ирак, Сирия, Либия, Йемен и др. Над 90% от военните конфликти по света са започнати от САЩ.
43
0
 
3
 
! Отговори
Гръг преди 2 години
Аз Зорбас Кръга ви обичам !!
42
1
 
6
 
! Отговори
Анжектоплякторчо преди 2 години
Има Путин - Има проблемНЯМА путин - НЯМА проблем
41
0
 
10
 
! Отговори
До вовата гази преди 2 години
Само пълен мало.умник може да се радва на ескалираща война!!! Война = увеличаващ се глад, мизерия, престъпления в целия свят и отдалечаване от Разума. Регрес на Човечеството.
40
7
 
4
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
Много бързо го ''свалихте'' бре , още нищо не е започнато , Внга каЗА : '' Войната ще продължи до края на 2022г. '' !
39
5
 
4
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
В щатите някои президенти ги свалят много бързо , не се знае и Бай Данчо , колко шЪ изкара .
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в украйна има най-вероятно милиони, които са колаборационисти на руснаците, така че те сега точат лиги и се надяват руснаците да не се изтеглят а да останат и те да командват майданците. Бъдещето ще покаже каква картина ще се очертае. Ето една с кеф става от опозицията кметица на Мелитопол на мястото на арестувания кмет и така
37
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е пълна анархия и беззаконие в русия,въобще няма държава и въобще дали е имало някога,този случаят с навални беше потресаващ ако е вярно,все пак има лаборатории,фалшифициране на избори корупция,така става когато няма закони а народа блее като овце,промити мозъци,говорят че 60% подкрепят режима на путин което не граничи с реалноста това е пропаганда никои не подкрепя режима на путин явно хората ги е страх и се водят от страха.
36
1
 
3
 
! Отговори
На Гръга на Путин преди 2 години
му конфискувахте яхтите и имането и вече е руски по убеждения до дъното на портфейлите си!
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво бе доиде ви акъла,трябваше отдавна да го свалите от власт още преди 2014,последните избори целият свят разбра,че са спечелени с измама чрез някакви машини,а може би и още по предишните и още по предните само така може да се спре воината с протести излизате цяла русия и протестирате.
34
4
 
5
 
! Отговори
МУХАХАХАААА преди 2 години
Наздраве за новата ХНР.Така печели Зеленското смешниче.
33
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето тука си мислят че руснака вече е в безизходица, а той е пуснал само 1/12 от войската, ако беше толкова слабичък защо НАТО е в мозъчна смърт?А руснака си кара кервана и грам не го боли НАТО или САЩ какво мислят, като ви каже че ще ги гази тези нацисти значи ще ги гази.А смешковците от Европа само ще гледат от най-задната скамейка
32
1
 
5
 
! Отговори
от северозападО преди 2 години
Я мисилим, че некоа ГръГиня по-лесно ше го свали!
31
11
 
8
 
! Отговори
ВОВАТА ГАЗИ преди 2 години
Сорошнята се гърчи в собствен сос,а Путин методично си взема своето.Днес в Херсон се развя знамето на новата ХНР,която става част от Новорусия.Мариопул пада до дни.Източната му част е под пълен руски контрол,а остатъците от Азов са наврени в миша дупка.И най-важното.В Украйна Путин действа с кадифени ръкавици,затова операцията не е толкова бърза.Но ако не дай си боже конфликтът ескалира с НАТО,Вовата ще тури боксовите ръкавици и тогава ще видите истински оръжия,а не бомби за утилизация.
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно Украинците обгради ли Москва или още стоят на 20 километра?Че по нашите медии украинските бойци са минали през всичко и са пред Москва
29
0
 
5
 
! Отговори
Гръга Питич преди 2 години
Не ти тряба връзки. Знаеш ко думат бугарите: Га един проблем не се реша со пари, се реша со много пари!
28
0
 
2
 
! Отговори
Гръга Питич преди 2 години
Чух, че имаш певица, дето вади пирони със зад ник?
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У Русия все още смятат Путин за миротворец.Тама има много,много забутан народ!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето мислят че руснаците са само ядрена сила.