Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие

Според него Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски
16 мар 2022 22:52, Петя Славова
565
Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие
Снимка: БГНЕС

Военната кампания в Украйна е успешна. Няма да позволим страната да се превърне в плацдарм, използван за заплаха на Русия. Това заяви руският президент Владимир Путин на правителствено заседание.

Той добави, че Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски.

Още по темата

"Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия", каза той, цитиран от БГНЕС.

Според него отношението на Запада към руснаците наподобява на "погром“, но "блицкригът" на санкциите на Запада срещу Русия се е провалил.

Путин сравни лавината от западни санкции срещу Русия, наложени заради конфликта в Украйна, с антисемитско насилие от страна на фашисти.

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите", заяви президентът на правителственото заседание, предавано по националната телевизия.

"Западът има една цел: унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали", заключи Путин.

Руският президент обеща да увеличи заплатите, социалните помощи и пенсиите в условията на санкциите на Запада.

Той е подписал указ "За мерките за осигуряване на социално-икономическа стабилност и защита на населението в Руската федерация", съобщи Кремъл. Президентът е възложил на кабинета на министрите да изчисли точните параметри на това увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
7
 
11
 
! Отговори
гого преди 2 години
След като ликвидира опасността от Украйна, Путин ще се заеме да ликвидира опасностите за Русия, които идват от Молдова, Литва, Полша, Грузия, Латвия, Финландия и така нататък
292
12
 
18
 
! Отговори
Ох, преди 2 години
Боже, тоя путин и днес не си е пил хапчетата!
291
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за наглост-Запада се държал войнствено и нецивилизовано.Да нападнеш друга държава,да започнеш война,да убиваш и разрушаваш ,това никак не е войнствено. Русия е агресор и терорист.И нали уж санкциите не действали,защо е този вой тогава?
290
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно тези русофобите са с махмурлук още.Аз не знам защо не сте на страната на Русия...там на воля ще си жулите водка с братята,а на запад на третат бира ше ви обяват за долни,пр*паднали алкохолофилци:DПийнете едно аспиринче да мислите трезво и дано ви дойде акъла в главата!
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историка:В руската история такива като теб директно са ги застрелвали:D
288
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болшевиките не ми ги хвалете. Хитлер за това ги натупа. Щото са психари. И сега щенги натупат отново.
287
3
 
6
 
! Отговори
Чокумба преди 2 години
Това малко пръстче и мохамеданите терористи обичат да го вдигат така.
286
10
 
13
 
! Отговори
В Руската история преди 2 години
Има едно време наречено смутното време- някъде около 1605 година.И един "пророк",наречен ЛъжеДимитрий.Той успява да заблуди всички,че е син на предния цар.Така и Путин успя да заблуди цяла Русия,че е нещо различно от треторазряден КГБ кадър.От историята се знае как завършва земния път на този ЛъжеДимитрий...същото чака и Путин!
285
8
 
19
 
! Отговори
до Само питам преди 2 години
Ако Путин е психопат,как би определеил Буш,Клинтън и Обама,които нахлуха в суверени държави,разружиха всичко,само защото "сметнали че там има нещо нередно и трябва да "демократизират" населението".Така го го демократизираха,че ги върнаха 30 г. назад.Ако вярваш на "добрите" им намерения на американците,ментално болният си ти пич/ка.
284
1
 
6
 
! Отговори
До Истината преди 2 години
Пропускаш пенсиите и парите за военни, който САЩ дават на Елцин. Тогава Русия е пред разпад, ама никой няма интерес това да се случи, заради атомното оръжие.
283
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психопатите сте вие!Още не сте изтрезнели от вчера или почвате от сутринта рано с чашките?!Ей от такива алкохолици ни затъва държавата!!!Разберете,че в името на световния мир Украйна трябваше се неутрализира иначе сега щяхте да понасяте последствията на радияцията!!!
282
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я напиши в търсачката "Украйна заплашва НАТО с атомна бомба" и тогава ми говори кой бил терориста!Техният посланник като отишъл в Германия вдигнал ръка за поздрав като Хитлер!Много са ви промили умовете!Не умеете ни да четете,ни да мислите!
281
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп не става за президент.Цял свят му се смееше на изказванията.Нали помните как заради негова реч американци се бяха натровили с белина?Бърни Сандърс ще е следващия.Прекалиха със санкциите,но всъщност себе си санкционираха.Путин сега щял да увеличава заплатите,бензина бил поевтинял,а местното производство се засилило.
280
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така държава с 6000 ядрени бомби е нямала избор и сигурността им е заплашена. На това само изключително *** човек може да вярва.
279
8
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Русофил........ Русофил =национален предател =българофоб
278
13
 
11
 
! Отговори
Русофил преди 2 години
Никога не съм разбирал адската омраза на САЩ към Русия, а тя е толкова очевидна- във филмите им, в изкуството...страшна омраза , но най- вече страх ..към руснаците , много преди Путин да нападне Украйна. Просто не могат да разберат , че славяните имат и друга мотивация освен парите- чест, семейство, ценности...и вместо да се борят с правдата, да вземат пример и да престанат да разделят света! Мир за всички!
277
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хей, някой може ли да ми каже: Как минава блиц-криега? Киев за два дни, стигнаха ли до Киев или им трябва още два-три дни?СССР 2.0 е гняз
276
5
 
2
 
! Отговори
До 454 преди 2 години
Тръмп може пак да застане начело на САЩ след 3г, а освен това злото не може да бъде победено от друго зло каквото е Путин. Този е абсолютен безбожник и тоталитарен диктатор и по-лошото повярвал си е и си мисли, че неговата истина е единствена.
275
0
 
4
 
! Отговори
аноним преди 2 години
И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН
274
7
 
10
 
! Отговори
ВЪПРИС ????? преди 2 години
Спомняте си САЩ как нападна Ирак с пълна бойна техника и уби над ПОЛОВИН МИЛИОН души ! Може ли някой да обясни, ОТ КАДЯ НА КАДЯ нападнаха суверенна държава без никаква причина или матив ???? Значи САЩ могат да нападат и за тях няма санкции, нито са военнопрестъпници??? Освен това са и крадци, в момента нефта на Ирак се държи от американските евреи ???? Е кой е злото питам ????