Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие

Според него Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски
16 мар 2022 22:52, Петя Славова
565
Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие
Снимка: БГНЕС

Военната кампания в Украйна е успешна. Няма да позволим страната да се превърне в плацдарм, използван за заплаха на Русия. Това заяви руският президент Владимир Путин на правителствено заседание.

Той добави, че Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски.

Още по темата

"Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия", каза той, цитиран от БГНЕС.

Според него отношението на Запада към руснаците наподобява на "погром“, но "блицкригът" на санкциите на Запада срещу Русия се е провалил.

Путин сравни лавината от западни санкции срещу Русия, наложени заради конфликта в Украйна, с антисемитско насилие от страна на фашисти.

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите", заяви президентът на правителственото заседание, предавано по националната телевизия.

"Западът има една цел: унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали", заключи Путин.

Руският президент обеща да увеличи заплатите, социалните помощи и пенсиите в условията на санкциите на Запада.

Той е подписал указ "За мерките за осигуряване на социално-икономическа стабилност и защита на населението в Руската федерация", съобщи Кремъл. Президентът е възложил на кабинета на министрите да изчисли точните параметри на това увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
3
 
13
 
! Отговори
за витков преди 2 години
Тотално изпушил!
252
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
януари пенсията ми се увеличи с 4 хил. руб сега това увеличение още не е казано колко путин си държи а обещанието и затова народа го обича и уважава както се казва --евала
251
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 462 "Разбира се че подкрепям Тръмп, той е последния стожер на истинските консервативни ценности" Да продължа. ТРЪМП ли е "Стожер" на консерввативните семейни ценности? Той се занимава с корупция, лъжа, непотизъм (означава пробутване на фамилни членове за финансова облага от положението си - с други думи, ЗЛОУПОТРЕБА с власт). Загуби всички дела, които заведе за "уж" фалшифивицраните избори. ТОЯ ли бил "стожер"? Крадец, лъжец, корумпиран, бил със "семейни ценности"!!!
250
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете ги да се (само)избиват без да се намесвате! Само така България ще спечели от конфликта. Не закачайте бабуина, той е тук за да помогне.
249
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пръста на Путин ясно показва колко му е влязал отзад
248
2
 
1
 
! Отговори
За ранобудните преди 2 години
ПУТИН УРСУЛА И БАЙДЪН НЯМАТ ТЕНИСКИ СЪС СВАСТИКИ ПОНЯЛ?
247
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tangra... явно само ти на тази планета не си разбрал причината
246
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 462 "консервативните семейни ценности се подкрепят много повече от този *диктатор* отколкото от третополови деггеннерирали създания" Приятелю, човек, който УБИВА НЕВИННИ ХОРА, с десетки хиляди, който СРИВА ГРАДОВЕ И ИНФРАСТРУКТУРА С ОРЪЖИЯ, който ВКАРВА В ЗАТВОРА ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ СЕ Е ОСМЕЛИЛ ДА НАРЕЧЕ ВОЙНАТА МУ си истинското й име, НЕ МОЖЕ и НЕ защитава НИКАКВИ СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ. ТИ В КАКВО СЕМЕЙСТВО СИ ОТРАСЪЛ, та си мислиш, че това има нещо общо с такива?
245
15
 
8
 
! Отговори
Tangra преди 2 години
Такова преследване на руснаци и конфискуване на пари без съд и причина. Утре ще го правят за който си решат.Така е било у нас с Народния съд поне е имало съд
244
3
 
16
 
! Отговори
А преди 2 години
До Анонимен 441 Ще има ли още бой по българите в Украйна? Те фашисти ли са, или вие сте като македонците, щом е "бугарин е фашист"? Не може за това, че поставяш условия, които са неприемливи за една държава, ти да нахлуваш в нея,да избиваш хора и да ги налагаш със сила! Но за Путин може, след като се вижда какво прави със собствения си народ! Който каже, че това е война, а не военна операция до 15г. в затвора. Тоест, който каже истината, влиза в затвора! "Домокрация" по руски!
243
15
 
10
 
! Отговори
За ранобудните преди 2 години
Свастиката с пречипения кръст е на тениската на зеленски. Всичко останало е ** работа
242
6
 
11
 
! Отговори
Долу САЩ преди 2 години
Империята на Злото използва не много умните Европейски политици,да ги вкара в битката за унищожаване на Русия,от което Европа ще изгуби много и печеливш ще е САЩ.
241
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин обещал увеличение на пенсиите и т.н. след като преизчислят колко да е това увеличение. Путинските пенсионерки пляскат и се радват! Честити 10 рубли!
240
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да има СССР 2! Повторението в историята най-често не е нищо друго освен фарс. Вчерашната реч на Путин е за вътрешна употреба. След като се провали навън ще се отдаде на репресии вътре подобно на Сталин. Затова говори за петоколонници, а забравя, че е наводнил с такива бившия соцлагер. За руснаците настъпва отново Големият терор, както е било през 1937 -1938 г. Руският историк ген. Волкогонов намери документи за 4 милиона разстрела и поне за 15 милиона изпратени в ГУЛАГ. Клетата Русия!
239
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 455 "хехе, в запада човешкия живот стоял на първо място, май ти не си много образования. Такава смешка взета директно от CNN не бях чувал скоро." Не е "смешка", но липсата на образование ти дава карт бланш да говориш каквото ти скимне и да си вярваш. Вземи седни почети малко, или това е прекалено трудно. Много по-лесно е да гледаш Фокс Нюз и да обвиняваш други за собствените проблеми, нали? Путин се възползва перфектно от такива като теб: той знае, че слабите са най-податливи и ги търси.
238
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 454 Факта, че говориш за консервативни семейни ценности, а подкрепяш диктатор, който мачка всички по пътя си, включително в собствената му държава, без оглед за подобни, показва, че си дълбоко объркан. За съжаление с признанието, че си поддръжник на Тръмп, само потвърждаваш вече очевидното, че популизма е само едно стъпало към разрушаването на демокрацията.
237
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
452, хехе, в запада човешкия живот стоял на първо място, май ти не си много образования. Такава смешка взета директно от CNN не бях чувал скоро. Явно способностите ти стигат да видиш онова което е на повърхността, което MSM тиказват. Дерзай!
236
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 444 Няма нужда да го чета "пак", защото аз чета внимателно и си правя съответно изводите. Факт е, че да си "за Путин" означава да подкрепяш буквално фашистки режим който е аналогичен на този на Хитлер. Това е НЕПРОСТИМО, независимо какви други проблеми виждаш в САЩ. Западните ценности имат градация. Човешкия живот стои на първо място, а Путин в момента убива масово мирните жители на държава, която е нападнал. Предположението ми е, че не си много образован.
235
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
444 си мега ограничен човек...
234
8
 
9
 
! Отговори
До 425 преди 2 години
Русофляшките тролчета сте много упорити и изобретателни. Като хУебарки сте. Има достатъчно много хора, които не са съгласни с упадъка на ценности, но този проблем в Запада е нещо, с което консервативни кръгове от самия Запад ще се справят. Това не е проблем на фашистът Путин, който наказва всеки инакомислещ и пропит от сатанинска гордост иска да коли и беси по неговите си правила.