Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие

Според него Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски
16 мар 2022 22:52, Петя Славова
565
Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие
Снимка: БГНЕС

Военната кампания в Украйна е успешна. Няма да позволим страната да се превърне в плацдарм, използван за заплаха на Русия. Това заяви руският президент Владимир Путин на правителствено заседание.

Той добави, че Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски.

Още по темата

"Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия", каза той, цитиран от БГНЕС.

Според него отношението на Запада към руснаците наподобява на "погром“, но "блицкригът" на санкциите на Запада срещу Русия се е провалил.

Путин сравни лавината от западни санкции срещу Русия, наложени заради конфликта в Украйна, с антисемитско насилие от страна на фашисти.

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите", заяви президентът на правителственото заседание, предавано по националната телевизия.

"Западът има една цел: унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали", заключи Путин.

Руският президент обеща да увеличи заплатите, социалните помощи и пенсиите в условията на санкциите на Запада.

Той е подписал указ "За мерките за осигуряване на социално-икономическа стабилност и защита на населението в Руската федерация", съобщи Кремъл. Президентът е възложил на кабинета на министрите да изчисли точните параметри на това увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никакви санкции! Има специална финансова операция!
272
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите" И това го казва ******, който наглува вероломни в чужда държава.
271
8
 
15
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
ПУТИН ГО ЗАКЪСА КАТО...ПУТИН В УКРАЙНА,С ТАЗИ ВОЙНА РАЗСИПА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ УКРАИНЦИ,И ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН С ТОВА ЖАЛКО И ЗА РУСНАЦИТЕ тъкмо опитаха от благинките на белия свят и пак ще се върнат зад желязната завеса.ДАЛИ ЩЕ МУ ПОЗВОЛЯТ ДА СИ ИЗБЕРЕ ДЪРВОТО НА КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН
270
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: NNN Ми то рублата се обезцени...
269
10
 
24
 
! Отговори
NNN преди 2 години
Като чета коментарите мисля че има надежда. Май русофилските *** нещо забуксуваха също като армията на сатрапа Путин!
268
7
 
22
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Първо беше SWIFTDOWN, а сега имаме РЕКЗИТ - Русия беше изритана със шyтове от Съвета на Европа! Браво Путин, дерзай още, и Русия ще се приравни икономически със Сомалия и ще се смали до град-държава - Москва!
267
8
 
13
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Както казват в Перник,най добре се е..е болен човек на легло!!! Чака те съдбата на Садам,Кадафи и недоправения фюрер
266
5
 
15
 
! Отговори
Р преди 2 години
Като не са успешни санкциите, защо толкова се пали...
265
10
 
11
 
! Отговори
Марта преди 2 години
Основният интерес на САЩ,заради който са водени ПСВ,ВСВ и Студената война са отношенията между Германия и Русия.В свят,в който Германия и Русия са приятели и търговски партньори,няма нужда от американски военни бази,няма нужда от скъпи оръжия и ракетни системи,произведени в САЩ,няма нужда и от НАТО.Също така няма нужда да се сключват енергийни сделки в щатски долари или да се натрупват американски облигации за балансиране на сметки.Войната е стратегически инструмент на международния елит.
264
3
 
8
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Ще го вкарат на обикновенните хора. Щото сте големи разбирачи от информация и анализ.Ще извиете на умряло съвсем скоро.
263
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма страшно жужи, цял Китай е зад теб. Т'ва че ще ти го вкара до макарите не е важно. Важното е че е зад теб.
262
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Долу САЩ Руснаците вкараха паравоенни и нелегални военни в Донбас, за да радикализират населението, и включиха целия арсенал от фалшификации на които са способни - от фейк нюз, през фейк материали, през саботажи, през военен конфликт на територията на двете области. Целта беше ясна още със превземанет на Крим - отнемане на достъпа на Украйна до Черно море и "усвояване" на индурстриалното сърце и ресурси на държавата. Лъжите за "заплахата" идваща от Украйна личат отдалеч.
261
5
 
8
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 2 години
Медведья е на четала в удобна поза кой ще е първи .
260
3
 
5
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Абе какво значи за теб олигарх? Къде живее и от колко години ?Има ли законен бизнес? Парите къде ги държи?Закупил ли е собственост и тогава били ли са му мръсни парите ? От наркотици или трафик на хора ли са? Или експлоатация на деца ? За теб богатите хора олигарси ли са? Или и ти си един беден хейтър който освен сляпо да мрази друго не може.
259
10
 
11
 
! Отговори
Лъже Путин преди 2 години
Путин говореше че санкции не са важни и Путин говореше че не иска да работи заедно с останалата част на света. Ами ето - ако Путин не иска да работи с други държави, те бе работят с него. Каквото повикало, такова се обадило. Явно е че Путинстрашно, ама страшно лъже.
258
18
 
15
 
! Отговори
Долу САЩ преди 2 години
Наглите въоръжаваха Украйна.Марионетното правителство на Зеленски изпълняваше заповедите и от както Байдън дойде на власт поднови геноцида над несъгласните източни райони.Зеленски почна да говори за НАТО и ядрено въоръжаване.И какво Русия да чака ,да и опрат пистолета на челото?
257
0
 
14
 
! Отговори
Абе, преди 2 години
До Tangra При народния съд не е било баш така! Тогава някой , който не ти симпатизира, отива и те докладва, че говориш против властта и на другия ден си с куршум в главата и отнето имущество! И да не мислиш, че отсъждащите са били с юридическо образование? По скоро са били неграмотни, но верни на новата власт!
256
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 477 "ТИ глух ли си, сляп ли си, Путин изби хиляди хора. " Само в театъра на Мариупол са загинали няколкостотин човека само вчера. Тоя *** ако не лапне ампулата ще бъде съден да лежи 1000 години, но не вярвам да дочака - всички диктатори са страхливци. А на олигарсите им се конфискуват активи, за които не могат да докажат откъде имат парите за тях. То няма и как. Няма как да обяснят откъде имат милиардите - защото трябва да покажат, че са ограбили руснаците с помощта на Путин и КГБ.
255
15
 
9
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Да против вийната съм.Но да конфискуваш пари само защото някой е руснак това не го разбирам.Даже няма дело съд нищо.И то на хора които с гражданство???Утре ще почнат да конфискуват пари на който си решат по същият начин.Точно така е правил Хитлер с евреите
254
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ако наистина Западът иска да разруши Русия е време да я мята. Всеки ги мрази, никой не иска Русия да му душа във врата. Айдееее