Руското посолство към Петков: Неприемливо е чиновник да критикува посланик

Позицията им бе оповастена в социалните мрежи
23 мар 2022 22:41, Петя Славова
259

Българският премиер Кирил Петков обяви, че са обсъдени мерки срещу руския посланик у нас Елеонора Митрoфанова. В отговор на думите му, няколко часа по-късно от руското посолство излязоха с позиция в социалните мрежи.
Още по темата

В нея се казва, че посланик Митрофанова е изразила гледна точка, основана на анализа на общественото мнение за ситуацията в Украйна, предава Bulgaria ON AIR.

Посочва се още, че Русия "смята за неприемливо по никакъв начин чиновници на тази или онази страна, независимо от ранг и официална длъжност, публично да критикуват посланика на Руската федерация за оценките на случващите се в приемащата държава събития"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
8
 
16
 
! Отговори
Европеец преди 2 години
Това нагло, безочливо и зловредно и провокативно същество трябваше отдааавна да бъде трансферирано до сръбската граница заедно с всичките си слуги и от там при вожда си в Москва.Поведението и е меко казано не приятелско и недопустимо за политик от ранга и. Все пак тя е от партията на Жириновски, а той е,, голям почитател,, на България. Ако не друго то поне някакво достойнство трябва да запазим.
144
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хулиганщината, агресивното невежество на ментали тип просто Киро Харвардски е неприемливо както вътре в институциите на държавата, така и в междудържавни отношения.Такава халтура дойде през медии, нахлу в всички нива на живота, но бъдеще няма. А изчегъртването и ще е болезнено.
143
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 209 Що бе, к'во им е на рублите? Ти нещо... русофоб го раздаваш май? Внимавай какво говориш, че ако беше в Русия, 15 години затвор не ти мърдат!
142
13
 
14
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Митрофанова дали ще си тръгне или не, е все тая, гледайте нашия да не остане, че за 100 дни никой не беше забърквал такива каши. Заради него сега ще плащате за горива в рубли, не заради нея.
141
8
 
11
 
! Отговори
teo преди 2 години
Само премиер като Киро ментата може да бъде оплют от един нагъл посланик като Митрофанова и той ще я търпи в България ! Срамота за България с такъв премиер !!! Българино, до кога ????
140
8
 
10
 
! Отговори
TestKit преди 2 години
Хем иска да се отчете пред руските агенти, че е достойна за външна "политик", защото тях това ги вълнува (техните консули да са за руската пропаганда), хем не иска да си ходи в предградието на Масква, където ще стане средностатистическа лелка с мъж алкохолик
139
19
 
12
 
! Отговори
Да живее Путин преди 2 години
Путин е наш приятел
138
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези на сила ще накарат и най големите анти американци да ги за обичат
137
11
 
10
 
! Отговори
Куку като шефа си преди 2 години
Тресат ги някакви исторически кошмари - "Задунайская губерния", "16 република на СССР" и подобни несбъднати мечти. Някой да напомни на заблудената руска чиновничка, че не си е вкъщи. И ако тук не й понася, винаги може да се прибере - в агресивния суровинен придатък, който от времето на Петър Първи дължи всичко постигнато на привнесената насила западноевропейска култура, по която обаче плюе непрекъснато с типичната неблагодарност на впиянчен мужик.
136
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хмм - За премиер го избра очакващият избори фигурант, за да осигури лесната му смяна след известно време. Всичко е съгласувано изначално. Петков няма никакви качества за премиер. Няма и организирана партия. Обкръжението му са само клиенти. Неговото време свърши! Превратът Продължава!
135
12
 
17
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
Тази се мисли за назначен губернатор и може да дава заповеди на местната администрация. Очевидно Русия води хибридна война срещу България, като е подкупила сумати политици, ако сме държава тази трябва още днес да си е стегнала куфарите и да се е качила на ферибота.
134
8
 
8
 
! Отговори
Ставри преди 2 години
Това, че Митрофанова се кара на Простото Киро не ви ли прилича на случката, когато. руския патриарх нахока Зеления чорап, а той гледаше като н.... н. Пък мис Пиги му целуна една работа, само дето не легна пред него. Така е, когато случайни хора не авторитетни застанат начело на държавата. Всички ги тъпчат и така унижава нашата родина. Киро, върви си! Не те искаме!
133
3
 
8
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
189 тя там си е изразила мнението не тук, а 187 - партия с 670 хиляди гласа не е българския народ, а за премиер го избра коалиция миш-маш (щото в орел, рак и щука няма четвърти).
132
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен -Мутрофанова е в чужда държава на гости. - ... - Да бе, на гости! Толкова ли не се вижда, че изпълнява длъжността губернатор! Да ръчка мисирките в курника България! Курица не птица...
131
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата на предателите да в Америка. И там ще си останат. Продажници тук не ни трябват
130
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е нашият кире , малкото баце
129
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мнение Кой народ ще се вдига? Същив народ, на който децата му са в Америка ли? Как си го представяш?
128
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Казват че коалицията е стабилна... - ... - Ha-ha! Много стабилна! Особено с основата бсп, която само дебне удобен мслучай да ги катурне!
127
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хмм Мутрофанова е в чужда държава на гости. Мнение може да изразява у тях си. На гости се съобразяваш с домакините.
126
6
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Американските предатели първи ще избягат при банковите си сметки когато се вдигне народа.