Турция с призив да не се прекъсва диалога с Русия

Не трябва да се горят всички мостове
Обновена: 28 мар 2022 20:16 | 28 мар 2022 20:05, Росен Стойчев
33
Турция с призив да не се прекъсва диалога с Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Светът не трябва да прекъсва своя диалог с Русия. Това обяви говорителят на турския президент Ибрахим Калън, съобщи агенция Анадола.

Говорителя допълни, че Турция и други страни трябва да продължат диалога с Русия. Това е начинът, по който да се запази международната стабилност.
"Може всички да започнат да горят мостове с Русия. Тогава обаче в края на деня няма да има кой да говори с тях. Трябва да изслушаме руската позиция по един или друг начин. Така ще запазим диалога", заяви Калън.
 
До момента Турция не се е присъединила към западните санкции срещу Русия. Турското правителство продължава да разчита на търговията с руски компании.
 
Някои руски фирми местят своята дейност в Турция, за да избегнат ограниченията на Запада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: РусияТурцияпризив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15: На последните избори се видя. 0,1% от гласувалите са пуснали бюлетина за ПП "Русофили". Гласувалите за Копейкин не се броят защото това са гласове против маските, ваксините и ограниченията. Истинските поддръжници на Копейкин ги видяхме на по предишните избори през лятото, около 2,5%. Даже с АБВ и останалите кандидати за нагайката не събирате 3%. За сметка на това сте много нагли, нахални, подли и измамни майцепродавци за 3 млн.
27
0
 
4
 
! Отговори
Куба преди 2 години
Вива русофили! Вива Фидел! Вива Кастро! Вива Русо!
26
0
 
8
 
! Отговори
Ss преди 2 години
Голяма работа като се е обезценила лирата. И да се обезцени хората си строят мостове, летища, дронове и т.н.. Българският лев като е стабилен да не би да сме станали като Швейцария
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лилипута Зелен къде е на тоя фон.
24
7
 
6
 
! Отговори
whistleblower преди 2 години
Всички помним как се обезцени лирата в началото на годината. И още ще се обезценява...
23
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
българия трябва да стане северна провинция на Турция и тогава ще зажшвеем пмнго по добре от сега
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва - голяма любов между Ердо и Ддуджан !
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турците ги признавам за политици и дипломати, продадоха дронове на Украйна, които нанесоха сума поражения на руската армия, продължават да купуват руска газ а сега се опитват да ги помирят. Европа и САЩ трябва да се учат от тях.
20
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Най-накрая и нас някой да ни признае з западни граж!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Не Байдън, а доста изветрелият старец на преклонни години Бай Дън. Този чове вече не си контролира думите и като че ли понякога забравя в кое време и къде живее. Бърка имена на държави, използва думи като престъпник, касапин, забравя че целият ЕС е коленичил пред него и търси помощ от САЩ! А САЩ си гледа своите интереси, не тези на Макрон, Урсула Лайен, Вебер и сие! И закалъв Евросъюз говорим?
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално, ....трябва да имаш дипломатични отношения с новия СССР2, Турция мисли за своите граждани и е суверенна страна има си армия може да прави каквото си поиска, или накратко интереса клати феса, което не се отнася за нас
17
1
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Ох, ей я пак малката краварка! Жено, кротни се малко! Нито си права, нито ще станеш права. Колко и усмивици да пишеш! Тъжно е жена да е такава родоотстъпничка и въртиопашка за кравари. Срам и позор за рода си!
16
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забавно е как родните руплояди сменят посоката спрямо ердоан, през час в зависимост от отношенията му с гасударя им. :)))Преди беше "султан" и "тиранин", после стана "наш човек", после им свалиха тенекето в сирия и пак стана тиранин, после джуджето омекна и почна а паща наашки срещу памидори и пак стана наш човек, после почнаха да ни плашат с него, че щял да ни залее с бежанци и да отхапе кърджали, сега пак е наш човек...:)))) абе такива лупинги, като хамстери в колело са одните нещастни рузззи
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариупол вече е освободен от украинските фашисти и е владение на руснаците!!!
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна...............значи на края на Русия..............Украйна или ще се откаже да подкрепя фашистите, или ще бъде срината със земята и после интегрирана пак в територията на Руската федерация, доброволно или насила!!!
13
2
 
4
 
! Отговори
Do 16 преди 2 години
Видеото го имаше и в Блитц
12
6
 
9
 
! Отговори
Животни преди 2 години
Руската делегация е показала на Ердоган,видео с Украински фашисти който измъчват пленици и хора който искат да избягат от Мариопол.
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да цъкате, и да не цъкате минуси, в момента Турция ще има газ, ще има туристи, ще се признае като медиатор на международната сцена. А за нас ще знаят, че сме пуделите на Байдън!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън саботира преговорите с обидите към Путин, освен че изля още сто кофи масло в огъня друго не постигна. Тоя трябва да го самоубият.
9
2
 
23
 
! Отговори
Aliosman преди 2 години
Докато палетата лаят насъскани от зад Океана, но с уговорката, че оттам помощ няма да има, Турция е единствената с рационални призиви в момента. Турция - гласът на разума в един обезумял свят. Дано утре се разберат в Истанбул окончателно и спрат да умират хора. Нека видите, че мюсюлманите са по-човечни и мислят за православните повече от англосаксите.