Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

По думите му, те само теторизирали
25 ное 2022 10:06, Петя Славова
444

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и още 15 области.
Още по темата

Украйна заяви, че около 50% от нуждите на страната от електроенергия в момента не се задоволяват след масираните руски ракетни удари тази седмица. В Украйна вече има сняг, а температурите са минусови.

Във видеообръщението си късно в четвъртък президентът Володимир Зеленски заяви, че руските войски не знаят как да се бият. Единственото, което все още могат да правят, е да тероризират, настоя той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Почти всеки час получавам съобщения за нашественици, удрящи Херсон и други общности в района. Такъв терор започна веднага след като руската армия беше принудена да избяга от Херсонска област. Това е отмъщението на тези, които загубиха. Те не могат да се бият. Единственото нещо, което могат, е да тероризират. Или енергиен терор, или артилерия, или ракета - само това е, до което Русия деградира при сегашните си управници", каза Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
4
 
15
 
! Отговори
Блицкриг преди 1 година
С Украйна е свършено,но финансовите интереси на върхушката в Киев ги кара ,да продължават с военните действия и да провокират Москва.Украйна реално вече не е държава,а е един военен полигон,където се тестват оръжията на НАТО и Русия.Украйна е един труп на изкуствено дишане и само се чака някой да дръпне шалтера.
215
16
 
3
 
! Отговори
До 339 преди 1 година
Другарю зомбиран путинофил,ти не прочете ли че един от пленниците е открил огън по украинците? Те нямат право да отвърнат,така ли?
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие, щом знаете, защо 8 години не можахте да се справите с опълченците?
213
0
 
7
 
! Отговори
svetlina преди 1 година
Зеленски, не ставай смешен, ако ти знаеше как да се биеш, а руснаците не знаят, до сега отдавна да си приключил тази война с победа за теб.
212
8
 
0
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
*** потъна в блатото Украйна. И защо великата руска армия не завзе досега Киев :). *** загубиха войната още с нахлуването в независима Украйна. Останете си със здраве ***. Когато Путин умре ще го наследи Зеленски. Хахахах
211
2
 
9
 
! Отговори
Клоунът Зеленски преди 1 година
Г'лупости ръси както винаги. В момента в Украйна има "разпутица" - кални пътища, по които тежката техника трудно се движи. Руското настъпление се очаква през декември.
210
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно, това не е и война, ами само терористични действия спрямо Украйна. Война се води достойно, а тук е само бандитизъм.
209
1
 
11
 
! Отговори
БайДЪН преди 1 година
Казах ти кво да говориш, щи дръпна ръчната ей мушморок...Нали ти казах, че се разбрахме с Вовката да направиш неква победа. Сега дремуцай в Херсонська и кога съм ти казал бегаш от там, щот ща лупнат.
208
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Зелко гнила, те ако не те щадяха до сега вече нямаше да те има. От скоро бомбандират електрото. Скоро ще започнат и пътната и жп инфраструктура. Тогава няма, кой от евроатлантиците да ти дойде на гости, щото те пеш не ходят. Идва зима колкото и да е топло (желая от все сърце на всички украйнци да е такава) все ще има месец да е под 5 градуса. Няма да ви е лесно, така че търси мир и преговори поне да запазиш част от територията си.
207
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленийййй брат,да не забравиш тая вечер Двете Линийки Бело и утре хубаво да "нашляпаш"руснаците!!!
206
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя псхясалият наркоман,освен че е безроден продажник ще се окаже и мазохист,те го млатят оно се радва и *побеждава*
205
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РЕЧЕ Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият - И ЗАПОЧНА ДА СМЪРКА ЕДНА ЛИНИЙКА КОЛУМБИЙСКИ СНЕЖЕЦ С КОЯТО БЕШЕ ОЧЕРТАНА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ....
204
3
 
8
 
! Отговори
Скот Ритър преди 1 година
ХАСАН ГЕНОВ.НА ТЕЦ ТРЯБВА ДА ТИ НАЛЕЯТ ДОСТА СИВО ВЕЩЕСТВО ЧЕ ДА НЕ НОСИШ ПРАЗНА КРАТУНА НА РАМЕНЕТЕ СИ!
203
3
 
10
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Не! Няма да е като в Ирак или там другите държави, които изреждаш. Ще бъде като плана Маршал за West Germany. Панимаеш?
202
0
 
6
 
! Отговори
Асдф преди 1 година
Да видим какво ще пише в учебниците по история като свърши войната. Иначе жалко за всички убити и осакатени и т.н. Хората не се различават толкова много от маймунките все пак
201
10
 
20
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
НАРКОМАНЕЕЕЕЕЕЕЕ,За това ли от Украйна нищо здраво не остана защото не могат да се бият,Братушките *** майката на Украйна,НАТО и еврогейстан и краваристан ???
200
8
 
22
 
! Отговори
буци преди 1 година
зельо, трай си, че така като се възгордееш и на следващия ден руснаците изстрелят 90-100 ракети, ти после 1 седмица не можеш да пуснеш тока на хората. Трай си, щото е наближило да им писне на твоите и да те "опраскат"...
199
8
 
19
 
! Отговори
УКРАИНОФОБ преди 1 година
И тоя клоун ще ги научи.
198
26
 
9
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
С божията помощ и на цивилизованият западен свят, скоро Украйна ще бъде свободна страна. А руснаците масово ще емигрират в Украйна, защото САЩ и Европа ще построят отново държавата им. Ще налеят милиарди долари. След това ще последва Московски Майдан и кремълската хунта ще бъде избесена на червения площад. God bless America!
197
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 281 се ми е тая Русия сме я били и ако трябваю ще повторим