Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

По думите му, те само теторизирали
25 ное 2022 10:06, Петя Славова
444

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и още 15 области.
Още по темата

Украйна заяви, че около 50% от нуждите на страната от електроенергия в момента не се задоволяват след масираните руски ракетни удари тази седмица. В Украйна вече има сняг, а температурите са минусови.

Във видеообръщението си късно в четвъртък президентът Володимир Зеленски заяви, че руските войски не знаят как да се бият. Единственото, което все още могат да правят, е да тероризират, настоя той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Почти всеки час получавам съобщения за нашественици, удрящи Херсон и други общности в района. Такъв терор започна веднага след като руската армия беше принудена да избяга от Херсонска област. Това е отмъщението на тези, които загубиха. Те не могат да се бият. Единственото нещо, което могат, е да тероризират. Или енергиен терор, или артилерия, или ракета - само това е, до което Русия деградира при сегашните си управници", каза Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
6
 
5
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Мишко зелена, идва и твоя ред....
175
8
 
6
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Естествено че е прав Зеленски! Та нали ако не беше отдавна да е паднала Украйна, а то какво стана? Панически бяг на руската армия от Херсон. Щеше всичко да приключи за 3 дни хахаха, да точно така говориха разни специалисти по военно дело. Та човека е прав че са аджамии в тая работа. Втарая в мире нещо се иzzпонасраха в рая ситуация. А и нормално за тях, по същия начин затънаха и в Афганистан.
174
7
 
1
 
! Отговори
До Ямболията преди 1 година
Ще,ще...Ама като не четеш и мислиш друго не ти остава,освен повтаряне на западняшки щурортии.Виж,с ингилизите и франсетата може би наистина щеше да се случи.
173
6
 
7
 
! Отговори
Albi преди 1 година
А ти знаеш как да се криеш в бункера и да цивриш пред евро лидерите.
172
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗЕЛЕ ЗЕЛЕ.....ЗА КОЛЕДА ЩЕ СВИЕШ СЪРМИТЕ ! ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА....
171
4
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Че как да знаят да се бият ? Болшинството от тях не са ходили в казармата. Путин ги праща на война, белким всеки от тях убие поне един украинец.В повечето случаи става обратното.
170
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пак е смъркал кокаин с главата надолу! То затова фашистка Украйна загуби 20% от територията си, защото руските войски не знаят как да се бият. Затова пък украинските фешисти знаят как да бягат, като видят руските войски :)
169
8
 
6
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
През Втората Световна война,ако не беше АМЕРИКА,в западен тогава СССР,щеше да се говори немски,а в азиатския СССР щяха старателно да изучават японски.
168
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Абсолютно прав е. Бягат на посоки от фронта, но са големи мъже с ракетитемпо болници и училища. Цирк!!!
167
5
 
2
 
! Отговори
Към бандеровците преди 1 година
А вода имате ли в градовете ?
166
5
 
8
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Забрави комика за 8 г. терор над мирни граждани, които имат паспорт като неговия опс, той май има друг англосаксонски. Не може ли да се бият, ракети нямали, украинските джавелините им унищожили танковете, един украински пилот за едно излитане по пет руски унищожавал. Всички тези приказки са много далече от истината.
165
5
 
6
 
! Отговори
Фи16 преди 1 година
Всички рускопитеци тук, получават по каса вкиснати руски компоти , развалена сланина и умирисани на блато руски ботуши от Дедо им Мраз .
164
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще дойде тока в Оокрайната ?
163
7
 
6
 
! Отговори
До Укро феновете преди 1 година
Има ли парно в Украйна
162
11
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Руснаците са най неприятния и деградирал народ на света. Сбирщина от подивели , впиянчени, подли и завистливи ***. Винаги са дърпали света назад и винаги са били контра на световния прогрес. Просто там цари една сивота,кални пейзажи и отчайваща първобитност и пустота.
161
4
 
7
 
! Отговори
К.Ш. преди 1 година
На този му свърши коката от цру и мина на долна гаражна амфета 🤣 Зеленски,бЕгай си на пилона с жартиерите и токчетата и не се прави на умен,,не ти утива!
160
10
 
8
 
! Отговори
Папо преди 1 година
Бре тука се спукаха ,да плюят по Зеленски и да възхваляват Путин. Просто сте смешни руски подлизурковци. Вие не сте българи,вие сте просто едни руски роби, а роба е едно нищо .
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоест спирайте им парите защото с голи юмруци ще победят!
158
1
 
4
 
! Отговори
До218 преди 1 година
Нещо усещам,че имаш липса човек да ти свре едно естествено Палче там къде не те огрява слънцето!Познах ли?...
157
6
 
7
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
А той понеже знае, затова изгуби 1/4 от територията си