В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
6
 
11
 
! Отговори
Юлиян до 239 преди 1 месец
Русия отбелязва само,че не е против преговорите,но няма да се съгласи на повторение на Минските "врътни".Спиране на военните действия няма да има докато не бъдат завършени преговорите или Украйна не се съгласи на руските условия и сложи оръжие.Дотогава военните действия ще продължат.
205
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само предизвикват НАТО да приеме в близките дни Украйна и Небензя да се окаже комшия на Столтенберг.)))))
204
6
 
8
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Отново "слаб".Кой ще рискува да си сложи "таралеж" в гащите."Всеки един натовски военен,военна част или каквато и да е чужда,в това число и натовска военна техника, стъпили на територията на Украйна,стават ЛЕГИТИМНА ЦЕЛ за руската армия"! И НАТО-то го знае.
203
5
 
8
 
! Отговори
Радко преди 1 месец
Русия в момента си използва всичко старо от съветско време. Запада също си изхвърля бoклyцитe в Украйна. Към момента руснаците водят.
202
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чунким някой се е засилил да преговаря с рашистите! Придават си важност.
201
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото повече надишват и издишват закани, токова повече е опасността НАТО да приемат тихомълком Украйна в редиците си, та когато "скоро" надишалият се с надъффффки Небензя реши да "капитулира Киев", да не се окаже, че напада натовска държава. Тогава ще стане издъхване и издишване. Тръмпито няма да ги спаси. Членството в НАТО не се гласува от него.
200
2
 
4
 
! Отговори
Юлиян до 230 преди 1 месец
На кого ги разправяш тия?Щом ги "виждаш",значи ги четеш.Няма лошо.Тъкмо ще ти стане ясно защо е "кисело гроздето".Чети,учи се как се пише.Аз не съм егоист.
199
4
 
9
 
! Отговори
Юлиян 2 преди 1 месец
...средство за възвръщане на инвестицията.Зеленски и неговата върхушка "инвестираха"в своето бъдеще,а не в това на народа на Украйна,по-точно"за сметка на неговото бъдеще".Просто,ясно и цинично.
198
4
 
7
 
! Отговори
Юлиян 1 преди 1 месец
"Вашингтон пост".От "Пентагонът"заявиха:САЩ трябва задължително да предоставят"помощ"на Украйна в близките месеци.В противен случай "инвестициите"направени в предишните две години няма да се изплатят.За тях Украйна е само"платформа",където правят"инвестиции".Стотиците хиляди животи,които украинските сили жертват на бойното поле за тях са нищо повече от ...
197
4
 
8
 
! Отговори
СТО АГНЕТА ЗА ВОВА преди 1 месец
Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!
196
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички руски дипломати са шпиони. Речта на шпиона Небензя е предназначена за рашките и тук-там някоя плашлива чуждестранна копейка. Натовските държави знаят, че блъфира. Захарната Мара пияндето се покри. Кой е луд да си подарява столицата? Само българските копейки са способни на това (те вече са започнали джиджи-биджи с Митрофанова).
195
12
 
15
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Драги козяци, истината боли ! Скоро вашето любимо зелено жуже ще пожълтее от страх в очакване какво ще решат да го правят ! Ако не реши да духне и да изостави крайната де ! Ама те самите украинци ще го намерят и ще му видят сметката !
194
4
 
4
 
! Отговори
До 228 преди 1 месец
Няма как да искаш да те нападне два пъти по-силен.
193
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Юлия е, ако си пишеш коментарите на мен, не се хаби. Отдавна съм спрял да ги чета. Виждам, че само ти си лопаш тука, затова ти казвам това. Не ги чета просто.
192
5
 
6
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Не се заблуждавайте.Впрочем вие и така вече си го знаете.Победата на Русия "уже не за горами".
191
9
 
10
 
! Отговори
Провокация преди 1 месец
Много искат да предизвикат НАТО да ги нападне, за да им оправдае опорките пред руснаците за още доброволци и пари. Но Пентагонът им знае номерата и си трае. И рашките сили са на привършване. Става въпрос за игра на нерви.
190
4
 
6
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Точно "номерът" с украинската връзка се развързва все по-ясно.Постепенно се разкриват един по един всички връзки, помагачи и куратори на терористите.Няма начин да не лъснат доказателствата за украинската"връзка".Те вече и лъснаха.Признаха си кой и къде ги е наел,къде е трябвало да отидат да си получат възнаграждението и т.н.Истината е вече почти ясна.Всички"пътища"водят към...Киев!
189
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дрън-дрън-ярина!
188
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да е скоро, Дядя Вася, ядец!
187
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стари кагебейски номера.