МВР дебне за агресивни типажи пред НС

За целта на подстъпите към площада и пред сградата на парламента са поставени полицейски постове
15 яну 2009 10:50,
47
МВР дебне за агресивни типажи пред НС
Снимка: Dnes.bg

"Ще бъде направено всичко възможно да бъдат ограничени групи с агресивни намерения", заяви главният комисар на МВР Павлин Димитров.

Днес на подстъпите към площада и пред сградата на парламента са поставени полицейски постове, така че да се попречи на влизането на хора, познати на органите на реда с предишни провинения.

Димитров се зарече, че МВР ще положи всички усилия, за да се идентифицират лица, известни на полицията, за да не се допускат безредици като вчерашните.

Един от организаторите заяви пред репортер на Dnes.bg, че се надява субекти като вчерашните да не идват днес.

Той допълни, че още вчера, при първите провокации, са се обърнали към полицаите, за да ги предупредят, че хората, които саботират мирния протест, не са от техните среди.

„То е повече от видно, че това са футболни фенове и хора на Боян Расате. Бяха с качулки и маски“, допълни той и изрази надеждата, че днес ще се съберат хора, които искат мирен протест.

От Коалиция "За да остане природа в България" обявиха пред репортера ни, че също се надяват на мирен протест.

Надежда Максимова заяви, че имат пет искания и две от тях трябва днес да се гласуват в парламента с промените в Закона за горите.

За тях важното е да не се позволява строежът на ски писти в природните паркове.

В момента еколозите са насядали върху рогозки на мълчалив протест.

Протестът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
32
 
! Отговори
someody преди 15 години
Xa xa,Towa behse naisina zabawno. Haresa mi :)
45
8
 
32
 
! Отговори
- преди 15 години
МВР дебне за агресивни типажи пред НС====================================Те са в НС - там да се търсят и унищожават на място.
44
8
 
32
 
! Отговори
До 2-ри преди 15 години
Ти си голям *** бе. Кой си ти да се сравняваш с Ботев и Левски. Те са светини, а ти *** фашистка, комплексирана. И не говори от името на народа, защото шепа *** като вас не е народа. Ясен ли съм?
43
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ ЕЙ ФОРУМНИ МИШКИ ТАКИВА --НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СТРАНА ПОЛИЦИЯТА БИ ДЕЙСТВАЛА ПО ТОЗИ НАЧИН ДОРИ И ПО- ТВЪРДО И БЕЗКОМПРОМИСНО!!!! КАКВО ?АНАРХИЯТА ЛИ ВИ ХАРЕСВА ,РАЗРУХАТА И ПОГРОМИТЕ ?ДОБРЕ КАТО СЪКРАТЯТ ПОЛИЦАИТЕ ПОГОЛОВНО КАКТО МНОГО ОТ ВАС ЖЕЛАЯТ ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЕЖЕДНЕВИЕ И КОГАТО ВИ ПОТРОШАТ КОЛАТА ,РАЗБИЯТ ВИТРИНАТА ВИ НА МАГАЗИНА, ДА НЕ РЕВНЕТЕ -ПОМОООЩ ПОЛИЦИЯ !ЩОТО ТАЗИ *** НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ ВЧЕРА СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ МОДЕЛ ,А ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ БЕ ДА СЕ СБИЯТ С НЯКОЙ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КОГО ЗАЩОТО ГО ОТНЕСОХА НЕ САМО ПОЛИЦАИТЕ НО И СТРАНИЧНИ ГРАЖДАНИ.
42
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
ВРАГОВЕПакт: Оста Мадрид-Москва-АнкараЛидери: Сименадо Сакс-Кобурга, Серьожа Станишевчук, Айхмед ДоганджуОписанияСименадо Сакс-КобургаСлабост: Присвоява държавни земи под особен предлогВъзраст: Лили Иванова/10 + Т-Рекс * Китайската стенаЗащитава интересите на: Егото си, глупостта си, МадридСерьожа СтанишевчукСлабост: Глуповати физиономии при държане на речи, кисело мляко АктивияВъзраст: Пъпчива, веднъж влязал в епохата на Лептен, нивга не ще излезеЗащитава интересите на: Летящата чиния на Бузлуджа и всички извънземни в контакт с неяАйхмед ДоганджуСлабост: Клептомания, в очите му българската политика е една блестяща сребърна подлогаВъзраст: роден в същия ден като Кемал Ататюрк, но далеч от неговата година и морални възгледиЗащитава интересите на: рода Доганджу и всички приятно обвързани с негоАРМИЯ НА ЗЛОТОБойни единициПолицайАкъл: 2/10Воля: 3/10Манипулативност: 11/10Подвижност: -1/10Палка: ДаРадиостанция: ДаМисъл в действията: НеЖандармеристАкъл: 3.5/10Воля: 5/10Манипулативност: 11/10Подвижност: 5/10Палка: И още как!Радиостанция: НеМисъл в действията: Получава сигнали от летящата чиния, официален трансмитър на Оста Мадрид-Москва-АнкараКучеАкъл: 10/10Воля: 10/10Манипулативност: 5/10Подвижност: 11/10Палка: НеРадиостанция: НеМисъл в действията: Хапя ли, хапя
41
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
не се настройвайте срещу полицаите. Да не мислите, че е лесно да си ***? Та това са новите еничари на България.
40
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
NA17 MILICIONERITE 6TELI DA KA6LQT ,AZ VIKAM DA GI IZLEKUVAME
39
8
 
32
 
! Отговори
гражданинът Здравков преди 15 години
Срам и позор сте вие господа полицаи! Налагате като *** днес тези които се усмелиха да кажат НЕ ! Дано мрачното ни бъдеще тежи на вашата съвест утре, дано гладът и мизерията засегна най-силно вашите деца!!! http://vbox7.com/play:639cc453 просто кадрите говорят.
38
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Алоооо,закон за защита на личните данни не важи ли?Че вие утре спокойно може да ме изкарате и скинар,нищо че съм на 58 год.Абе каква е тази полицейщина?Къде са ми правата за свободен избор?
37
8
 
32
 
! Отговори
Lili преди 15 години
Нали утре пак ще сме пред парламента? Нали и полицаите искаха да стачкуват? Нали не сте съгласни, че защитават нашите интереси, както са призвани, а ни бият, вероятно защото толкова могат да ни дадат? Искате ли да отидем да ги освиркаме на техния митинг? Те заслужават, нали?
36
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
NEKA VSEKI BADE BEZKOMPROMISEN S KOMUNQGITE
35
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
на протестиращите е НЕЗАКОННО! *** си правят списъци с "враговете на народната власт". НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ! няма ли юридическа организация, която да даде гласност на това беззаконие?
34
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
на протестиращите е НЕЗАКОННО! *** си правят списъци с "враговете на народната власт". НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ! няма ли юридическа организация, която да даде гласност на това беззаконие?
33
8
 
32
 
! Отговори
от народа преди 15 години
полицайте не заслужават увеличение на заплатите а поголомно съкращение видяхме че половината са неспособни да овладеят положението . Те най аругантно налетяха на невинни граждани със сила и на малки деца които са беззащитни и безпомощни . Това е избиване на комплекси . Да плашиш дете кадето е в количка . Това е недопостимо докато шепа пиклиовци чупиха и вилнееха .Това е несправяне със ситуацията и избиване на комплекси . Има хора кадето триабва да си отидат от МВР (милицията) .
32
8
 
32
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Ако МВР дебне за агресивни типажи и ако цял народ е агресивен,тогава как мислят да ни арестуват ? И,в крайна сметка,какво правим - искаме да свалим правителството и да осъдим виновниците ли или просто да си поседим и попушим !!!! Ще седим на земята като малуумници,ще си държим лозунгите ,ченгетата ще се крият зад маските си,а ония от втория етаж отсреща ще се подхилкват...Ясно е,че няма доброволно да си подадат оставките !!! Това,с "МИРНО"-то е демагогия !!! Начините са два : или ДОБРОВОЛНО,или ДОБРОЗОРНО !!!!
31
8
 
32
 
! Отговори
Kolka преди 15 години
Най-големите *** в историята на България винаги са говорили от името на народа и затова закаканиже ли някой от името на 8000000 българи бягайте на далече. Вчерашните 3000 или днешните 1000 пред парламента имат претенции да са народа и да говорят от негово име? Комплексирани нещастници! И вчера и днес на никого не му е ясно какви притенции имат, а те говорят от името на всички ни. Хайде стига манипулации!Двадесет години някакви простаци ни вземат за канарчета, а някякви още по-големи простаци си подлагат главите под полицейските палки, та като ги тряснат дано им светне нещо. Ама има още будали, на които нищо не им светка.***!
30
8
 
32
 
! Отговори
The преди 15 години
ти да не си му близък на ЧОРАТА ! Цял Благоевград и околността знае какъв е ! А наглият му чичо го изкара светец! Сигурно заради него много майки има разплакани, та за мен полицията си е свършила работата. Ето защо полицайте искат и промяна в закона за съпротива при арест! Та цялата престъпна *** да е в затвора! Дали на полицаи се посяга така в големите държави - разни непълнолетни и с маски да ги удрят, да им дърпат каските и паките, да хвърлят с камъни и дървета, да не говорим за Китай и Корея :). Ами при такива обстоятелства ще бие полицията !
29
8
 
32
 
! Отговори
антон преди 15 години
Миков е жалък !!!
28
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
бе да ви издебне оная с косата и да ви прибере всичките детебиячи неграмотни
27
8
 
32
 
! Отговори
Бат Сали преди 15 години
Че то по агресивен типаж от *** полицаи има ли?????????Какво толкова се дебнат - направо да се хващат, ама няма кои всички са от кюпа (разбирай "системата")