Не плащаш парно – няма детска градина

Логично е от есента топлото в София да поскъпне, смята председателят на Съвета на директорите на Топлофикация
46
Не плащаш парно – няма детска градина
Снимка: БГНЕС

Да бъдат отказвани административни услуги на длъжниците на столичното дружество "Топлофикация", поиска председателят на Съвета на директорите на "Топлофикация-София" Георги Кадиев.

Обсъжданите варианти са длъжниците да не могат да запишат детето си в детска градина или да не могат да вземат данъчна оценка за имот, докато не изплатят задълженията си.

“Трудно е отсега да се прави прогноза за цената на топлото през следващия отоплителен сезон, тъй като не се знае какво ще се случи с цената на газа”, каза Кадиев пред БНР и допълни, че е логично от есента парното в София да поскъпне.

“Въпреки това ще се търсят компенсации за загубите по друг начин, а не толкова чрез повишаване на цената на топлоенергията”, обеща Кадиев.

Днес се очаква да стане ясно дали "Булгаргаз" ще спре газоподаването към топлофикационните дружества в Бургас, Плевен и Враца, които не са погасили дори част от задълженията си.

Директорът на "Топлофикация Враца" Кремен Георгиев коментира, че са поставени пред невъзможност да изпълняват финансовите си задължения към "Булгаргаз" заради наложената ценова политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
Като не приемат българските деца в Българските Градини родителите ще ги записват в Чуждестранните Градини- там записват всички деца и всички деца имат равни права. Явно управниците искат да изгонят и тези Българи които се борят ежедневно в България и още са тук, но май не за дълго. Как да останем тук господа управници, как? и Защо?
25
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 15 години
"...Обсъжданите варианти са длъжниците да не могат да запишат детето си в детска градина или да не могат да вземат данъчна оценка за имот, докато не изплатят задълженията си..." Колко образовани и интелигентни са, каква божествена светлина струи от тях, каква доброжелателност и милосърдие, изразяват помислите им - браво бЪлгари.
24
0
 
0
 
! Отговори
Q преди 15 години
A najasno li sa 4e mojem da gi osadim? Tova e bezumie, gradinite sa obshtinski, kak taka tia shte imat neshto obshto s gradinite, osven tova tezi koito niamat deca ili decata im ve4e ne hodaita na gradina kak shte gi tormoziat. NENORMALNICI!!! Krajno vreme e da gi osadim v Haga, i toplofikacia i darjavata.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да попитам тези, които не се отопляват с парно техните деца с предимство ли ще са??? Мисля, че другарката Фандъкова трябва да го включи като предимстово този критерий!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** нещастни, направете достатъчно детски градини, а не ми казвайте кое и кога да плащам. Освен това осъдете Вальо Топлото преди да искате някакви пари от нас. Дотогава ще получите само мълчание и неприсъствие на касите от мен.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОНКУРЕНТНА ФИРМА! Ако имаше някой, който да предлага нещо по-добро от тия смешници, щеха да си наакат гащичките. Ама никой няма да се хване, защото знаем къде живеем.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не им искаме парното,което е направо златно не разбирам как болшинството от хора си плащат необосновано големите сметки без да протестират и да се опълчат на този престъпно измамен монополист,който изнудва хората, ако всички изявят своя протест под някаква форма може и да са по честни.Безсрамно и арогантно дружество и аз искам да си плащам сметките без да се трупат,но по честен и прозрачен начин,да съм сигурна,че това е моята сметка и не ме лъжат и изнудват
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каква криза те гони бе, човек? Бизнес имал :D Като ти друснат една глоба за някоя прищявка, включително за парно, защото се съмнявам да се грееш на съчки - пак говори.
18
0
 
0
 
! Отговори
dorichela преди 15 години
Tоплофикация са алчнициии! Не заслужават нищоооо, с тия техните загуби по трасето... пффф :) Не съм била и няма да бъда никога на парно,ХА! :)
17
0
 
0
 
! Отговори
до 15 преди 15 години
аз тук си имам бизнес и то доста стaбилем,мен кризата за сега не ме лови ;))
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КАКВО ОТ ТОВА ТАКА ЛИ СЕ РЕШАВАТ НЕЩАТА.НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ПОЛЗВАЛИ ПАРНО А ЗА 5 ГОД. ИМАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ОКОЛО 4000.ДОКАТО НЕЩАТА НЕ СА ПРОЗРАЧНИ ПО СМЕТКИТЕ НА СИЛА НЯМА ДА МЕ НАКАРАТ ДА ПЛАЩАМ ТЕЗИ ИЗМАМНИ МОНОПОЛИСТИ КЛИМАТИКА НИ РАБОТИ И НЕ СМЕ ЗА ТОВА СКЪПО И НЕДОБРЕ ТОПЛЕЩО ПАРНО. ТОПЛОФИКАЦИЯ Е НАЙ-ИЗМАМНОТО ДРУЖЕСТВО С НЕДОКАЗУЕМИ И НЕРИАЛНИ СМЕТКИ,КОИТО СЕ ГАВРЯТ С АБОНАТТИТЕ СИ.ДАНО ДА ФАЛИРАТ
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Братко, ние може да сме овце, ама ти какъв си, като си имал невероятната глупост да дойдеш тука 12г да се въргаляш в тинята с нас :D
14
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 15 години
за моето писане не се притеснявай,тк не мисля,че пиша зле,още повече,че никога не съм учил български.а дали да си замина или не,ти няма ми казваш.вие сте като стадо овце,накъде ги пратиш,там вървят,жал ми е за вас,че нямате мнение,нямате сплотенаст,затова ще сте тъпкани още дълга време.
13
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
да вземат да се върнат по родните места. Няма село в България в което да няма пустееща детска градина и училище - огромно при това. Какво са се натиснали да са софиянци? Не им се получава. Като искат София, по великден, гергьовден и първи май никакво мърдане от София. Там ще ядете леща и кренвирши да ви пукат ушите. Печеното агънце си е за прованса. Това на какво прилича??? Като хуни, гладни , диви и настръхнали се втървате по Празници да мачкате от нашето мамбо?? Там - в София!!
12
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 15 години
над 800 хил лева за укрепване на детската градина в кърджалийското село Глухар отпусна правителството. Какво направи правителството за детските градини в София, колко пари се отпуснаха. Не знам колко деца има в това село, но знае ли Георги Кадиев колко са децата в софия, които и тази година ще останат без място в ясла или градина? и как да си платят сметките тези хора, след като майките не могат да ходят на работа? Егати и "социалиста"
11
0
 
0
 
! Отговори
Тинка преди 15 години
откъде,накъде на менще ми кажат,че няма места в градината, а за други ще има.Какъв е критерия.Естествено,че най-напред трябва на изпълнили задълженията си да приемат децата.Гледам ги нагримирани,с скапи дрехи немат пари за парното.а на градината първи.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми чии го дириш тук бе , 12 години, заминавай си в Тамбукту и се научи да пешеш!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
1) Хайде да видим дали ви стиска. 2) После ще проверим дали е законно. Щото ми се струва малко странно при един търговски спор, общината да ми отказва административни услуги. Май ГЕОРГИ КАДИЕВ е в предизборна обстановка и говори преди да мисли??? 3)След като тия от БСП са се затъжили за събирането на парите от длъжниците на Топлофикация, защо не се затъжат да решат проблема със кражбите на топло между съседи. През цялото време ни говорят, че сметките са доста високи защото съседите се крадат, а никой нищо не прави по въпроса.
8
0
 
0
 
! Отговори
choveche преди 15 години
Комунистите до там стигнаха, че за пари и на най-скъпото на хората са готови да посегнат - на децата. Народе???
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
6ti ne si 4ugdenez,ama i bulgarin ne si.Ne te znam kakvo givotno si, a i gledishteto ti ne e jasno.