Жена чака 3 часа линейка пред столична болница

Лекар се опита да й помогне с личния си автомобил
6 окт 2009 23:39,
53
Жена чака 3 часа линейка пред столична болница
Снимка: БГНЕС

Възрастна жена бе принудена да чака близо три часа пред столичната болница „Свети Иван Рилски" линейка, която да я откара до дома й. Това съобщи за БГНЕС дежурният лекар в отделението по хемодиализа.

Неприятната случка се разигра около 18:00 часа във вторник пред болницата, в която жената била приета за редовната си хемодиализа.

След приключване на процедурите жената е трябвало да бъде откарана до дома си с линейка на Бърза помощ, която е наета от Столична община да обслужва хората на хемодиализа.

След като линейката не пристигнала, дежурният на отделението отново позвънил на номер 150.

На жената е дадено яке, тъй като започнала да трепери.

Дежурният лекар се опитал да я настани в личния си автомобил и да я закара до дома й на собствена отговорност, но жената била трудноподвижна и не успели.

Около 20:40 часа линейка на Бърза помощ най-накрая пристигнала на мястото и откарала жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Вътре в нещата преди 14 години
Проблема е, че от 20 години няма нито един ЛИШЕН ОТ ЛЕКАРКИ ПРАВА. Лекарския съюз, здравната каса и МОН са само една мафиотска организация, а болниците се използват само за да се източва здравната каса и бюджета!Голяма част от по-младите лекари са с КУПЕНИ ДИПЛОМИ ! Тоест те понятие си нямат какво вършат, но на всички е удобна тази система от политици до лекари , защото така могат да източват бюджета.
30
0
 
0
 
! Отговори
Бората преди 14 години
Еми точно това е едно от най нормалните за съжаление неща в нашата държава , и когато ставаме свидетели на нещо подобно всички ние просто си казваме че това е в реда на нещата , които се случват абсолютно всеки божи ден в България !
29
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 14 години
Тригодишното ми дете вчера бе изпратено по спешност в болница (от Сф сме). Разкарваха ни по етажи и кабинети един час, а то беше с остро повръщане от полунощ. После ни накараха да чакаме пред лаборатория един час, преди някой да дойде и да го изследва. Предвид всичко това в направлението от Бърза помощ беше отбелязано, че пациентът е спешен - и малко дете! Пълна апатия и безинтерес към болните хора! Отделението, в което сме настанени в момента е като забравено от Бога - да полудееш...
28
0
 
0
 
! Отговори
МИМ преди 14 години
СКАПАНА ДЪРЖАВА !!!
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сам не знаеш колко си прави - сегашната здравна система е резултат от костовашката "мисъл", а като закономерен резултат от костоващината в здравеопазването, тази жена е чакала с часове линейка.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Срамота!
25
0
 
0
 
! Отговори
Madfan преди 14 години
Аз кво ви говоря? видяхте ли,че Костов е виновен !!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
awe q mrete we :D pi6kolapkovci jenata 6e mre tam viii pak si sporite ako vie dvamata rabotexte kato lekari cql svqt 6e ymre dokato do4aka va6ata "burza" pomo6t kreten4eta takiva
23
0
 
0
 
! Отговори
DO CIRVULA DOLU преди 14 години
IMA LI LATINSKO <Ъ> BE GOLTAK BAHTI DIRVOTO DET SI!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
dr.is преди 14 години
da ti *** mamata prosta u leshpera grozen deti pishesh "i" mesto ъ!
21
0
 
0
 
! Отговори
TRAMVAY преди 14 години
DA BE6E TRIGNALA PE6A PO-BIRZO 6TE6E DA SE PRIBERE
20
0
 
0
 
! Отговори
sn преди 14 години
ДО ВСИЧКИ ОТВОРКОВЦИ ИЗВЪН БГ: КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА И НЕ ВИ СЕ СТОИ В БЪЛГАРИЯ-СТОЙТЕ СИ ТАМ! ЛЕСНО Е ДА ЦИВРИШ ОТДАЛЕЧЕ. ХЕМ ИЗБЯГАЛИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ ТУК, ХЕМ ЛАЯТ.
19
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 14 години
Владо, не се споменава името на лекаря,защото да направиш добро или да помогнеш на някой в трудна ситуация в Бг не е новина! Новина е,ако беше взел 20 лева.Тогава щяха да го изкарат най-големия престъпник. Проблемът според мен е,че малка част от нас осъзнават какво означава професията лекар.
18
0
 
0
 
! Отговори
хахаах преди 14 години
ей dublin стой си там и недей приказва глупости все пак там винаги ще има нужда от някой да чисти *** хахахахах ***
17
0
 
0
 
! Отговори
Denislav преди 14 години
I DA SI PLASHTATE ZDRAVNITE OSIGUROVKI !!! inache moje i po 5-6 chasa da chakate !!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 14 години
Защо не се споменава името на лекуващия лекар? Това е един достоен човек!
15
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Геноцид...
14
0
 
0
 
! Отговори
DUBLIN преди 14 години
Samo edno ne moga da razbera-za6to nikoe pravitelstvo v Korumpestan ne iska da sma4ka tazi mafia s beli prestilki,koiato razigrava i se gavri s tsial edin narod.
13
0
 
0
 
! Отговори
US преди 14 години
Социализъм = Комунизъм Дайте да дадем... Да вземем от работливите и умните и законно да дадем на мързеливите и простите и ако може всичко да е общо и по-равно и отговорността също ;)
12
0
 
0
 
! Отговори
US преди 14 години
И после защо Американците нещат здравната програма на обама хи хи хи хи... Ами в бг за толкова пари от "общата" "здравна" каса дето "всички" са "осигурени" толкова има няма 3~4 часа