Пропадна част от ул. "Костенски водопад" в София

Участъкът ще бъде възстановен следващата седмица
Обновена: 11 дек 2011 16:47 | 11 дек 2011 15:58,
118

Снимка: Dnes.bg

Пропаднаха двете платна на ул. „Костенски водопад” в София в посока центъра непосредствено след кръстовището с ул. „Тодор Каблешков".

Пропадналият участък ще бъде възстановен следващата седмица, съобщи за БТА  заместник-кметът на София Ирина Савина. Обектът още няма удостоверение за въвеждане в експлоатация и строителят ще възстанови пропадналия участък за своя сметка. 

Жители на квартала разказаха, че пътят е бил пуснат за автомобили вчера.

Десният перловски колектор, който минава под улицата, е част от съоръженията, които се изграждат със средства по програма  ИСПА.

За пропадането по 50-метров участък по дължината на  колектора е информиран и управляващият орган от МОСВ. 

Няма затруднения в движението на градския транспорт в  участъка, през който преминават една тролейбусна и три автобусни линии.

Средната дълбочина на пропадането е около 30 см, а в  близост до участъка е имало и водопроводна авария, която не е  пряко свързана с местоположението на пропадането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
3
 
! Отговори
Ку-ку преди 12 години
Лентата не е срязана както трябва, а менчето с вода е ритнато, не хвърлено, сигурно. Бойко,вземай се в ръце!
116
0
 
4
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Сега е момента да се възстанови...вали дъжд! Хахахахааа, обикновенно в такова време се ремонтират пътищата, за това и качеството му е толкова добро!!!! Хахахаха...Смешници, цялата държава ни е една голяма дупка!
115
0
 
6
 
! Отговори
Знайко преди 12 години
На всички Ви е ясно, че обекти се зимат с обещан процент, от там трябва да се почне, също по този начин се избира и надзор, пък трябва да има и нещо за тоз, който поръчва музиката и плаща. На това се казва: "Погрешно разбраната ни циливилизация".Всеки да си вземе, пък каквото стане. За информация фирмата изпълнител е ПСТ, която има подизпълнители за този подобект, а именно V&G Oil или нещо такова! Ето къде отиват парите на ЕС и фондовете, които ние после ще плащаме, пряко или коствено.
114
0
 
3
 
! Отговори
Знайко преди 12 години
Аз живея в близост до този булевард. Ремонта се направи от една фирма, която не се слави с качество и коректност! Качеството и на работа не се определя от ГЕРБ, БСП или др. политическа партия.Тук проблема е по-дълбок, избор на изпълнител по незаконен начин, слаб контрол и затваряне на очи на контролните органи и на инвеститора и други такива. Всичко това се дължи на "Погрешно разбраната ни циливилизация". Цял свят се оправя с бюджети, индустрия, развитие, па макар и в условия на криза, а ние НЕ
113
0
 
2
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза пна улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От както Бойко беше кмет,а и до днес,то все едно пак е той,асвалта му или ще друса на вълни-''Цариградско шосе'',или ще пропада- ''Костенски водопад'',или ще асвалтират ама с трошка асвалт изрязан от кърпенето и смлян - ''Българска легия'',или изобщо няма да възстановят асвалта след прокарване на канализация десета година - ''Професор Велизар Велков''.Да не говорим за вилните зони дето уж са баровците,като вилна зона ''Килиите'' ,или ''Черния кос''.Там си е както си беше,когато беше социализъм.
111
0
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Pak nqkoe sinche e vzelo po ""redoven" nachin izpylneneito na tozi pyt! Pisna mi da hranim bokluci!! Dokato vsichko stava s vryzki- tova shte se vijda vseki den!!
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типична издънка - при прокарването на колектора е останало кухо място (не трамбована пръст защото са спетили да насипят пясък около тръбата който уплътнява доста по добре и като са пуснали движението белята е готова. При условие че сме 21 век и техники и "тактики" има всякакви - това просто е нехайство и неизпълнение на служебни задължения от страна на техн. ръководител и надзорника на обекта!
109
0
 
8
 
! Отговори
гледам и не вярвам преди 12 години
ама това не е ли новоасфалтираната улица?!?!?!
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a koq e firmata koqto e pravila patq???????????????????????????? koq pak nqkoiq sravrzana s GERP ILI ????????? SHTOTO NEMOEJ DA E NQKOQ FIRMA AKO NQMA POZICIII S TEZI KOITO SA NA VLAST,KAKAVTO IM E PATQ TAKAVA E I POLITIKATA TQHNATA .NE SAM OT NIKOI OMRAZNA MI SAMO DA ME LAJAT
107
3
 
2
 
! Отговори
ани преди 12 години
нито данчето нито борисов са виновни, а надзорната фирма която не си свърши работата!насип 6м.дълбок не се прави с пясък и се контролират пластовете му, а не като в случая само в събота.
106
0
 
10
 
! Отговори
товаро-разтоварач преди 12 години
Толкова много се краде, че вече съвсем не остават средства за свършване на работата.
105
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То е от водопада-Костинският!
104
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
е котараците на боко и данчето пак не си свършиха работата.работа по гербаджийски
103
3
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
трудно ми е да виждам, като пишеш на шльокавицаоколо тръби не се трамбова, ама над тях под асфалта се трамбова, *** другаде да се заяждаш на дребно
102
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквито новите улици, такива и новите магистрали. Ако не беше толкова тъжно можеше и да е смешно.
101
1
 
1
 
! Отговори
ddds преди 12 години
do kolkoto vijdash ne vijdash okolko trabi ne se trambova
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Пропаднаха двете платна на ул. Костенски водопад ..."Авторът на статията има ли книжка и скоро отварял ли е ЗДвП, просто да си опресни терминологията, поне в частта - платно/лента.
99
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До колкото виждам, хлътнал е и тротоара. Това значи, че около тръбите не само не е трамбовано, ами най-вероятно не е и запълнено
98
0
 
1
 
! Отговори
an преди 12 години
Ei sigurno sa sondirali za shistov gaz. Aide zelenite kade ste da kagete che e predizvikano ot dobiv na shistov gaz.