Само за ден 157 глобени в градския транспорт

Предстоят още засилени проверки в столицата
Обновена: 6 мар 2012 06:07 | 5 мар 2012 22:22, Красимир Ангелов
63
Само за ден 157 глобени в градския транспорт
157 гратисчии бяха глобени за ден в София. Снимка: Булфото

Общо 157 нередовни пътници в градския транспорт са били санкционирани само в рамките на днешния ден от 48 служители на "Центъра за градска мобилност" в столицата, съобщиха от дружеството.

Това бе първият ден на засилени проверки по линиите с голям пътникопоток в пиковите часове на деня. Активните проверки са част от програмата на дружеството за ограничаване на гратисните пътувания.

Днес обект на засилени проверки бяха районите на бул. "Ботевградско шосе", кв. "Герена", пазар "Надежда", кв. "Левски".

В следващите дни от дружеството планират да проверяват за нередовни пътници в районите на "Гара Искър", ж. к. "Младост", кв. "Бакърена фабрика", бул. "Гоце Делчев", ж. к. "Дружба" и други, уточняват от дружеството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
хххх преди 12 години
Контрольори има в целия свят (къв беше ти ФС) и ако не вярваш направи си една екскузийка до Виена и вярвай ми ще се молиш да те проверяват както ти се изрази по комунистически в София. Там ще ти или Ви скъсат ........... джобовете.Глобата е 21,80 ?. Та успех ФС
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 200 000 гратисчии на ден , само 157 е слаба работа. Смених няколко превозни средства, просто повишено внимание. Преди време се бях разсеял, по трамвай 8, но се качи контрола и щяха да ме отнесат. Половината трамвай се изнесе за нула време! Къде 1 лв за билетче, та това се две яйца!
47
0
 
2
 
! Отговори
Като по турско! преди 12 години
А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ушевите глобяваха ли ви
45
1
 
2
 
! Отговори
f.u.c.k. преди 12 години
Точно защото както е написала "наивна софиянка" не ползвам градския транспорт - карат те да се чувстваш като престъпник. По-добре да си вися в задръстването, но в моята си кола, където няма да дойде нагъл контрольор да ми иска билетче....
44
0
 
5
 
! Отговори
фс преди 12 години
*** си бе контрольора. Не трябва да има контрольори - това е комунистическа отживелица и я има само в София. Във всички други градове има кондуктори, които късат билетчета като се качиш. Ама нали трябва ромите да се возят безплатно - е няма как да стане в София.
43
4
 
5
 
! Отговори
СС контрольор преди 12 години
за да се оправим трябва да стане така както е било през1933 година...Хитлер идва на власт и започва от градския транспорт в Берлин...СС контрольор..гражданино,имате ли билет?..да...благодаря...а вие?...нямам...разтрел на място...след една седмица всички дупчат билети поголовно...
42
0
 
7
 
! Отговори
lopy преди 12 години
Акция за нередовни пътници сега,когато температурите се вдигнаха...защо нямаше нито един контрольор когато беше -20 и на спирката и в трамвая!Пътувам все ден по два пъти с трамвай 7, който е доста ползван,съдейки по навалицата! Но трамваите са трагични просто! С кеф бих давала левче ако ползвах 5-цата - топло,чисто и не ме заболява главата от дрънкането ...Всички други трамвайни линии са трагедия!А контрольорите са УЖАСНИ!
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
австриеца,като си в австрия,що се мешаш тука,там си коментирай
40
0
 
7
 
! Отговори
до австриеца преди 12 години
в Австрия си,ама насън,хехехе,те размитат за гладко мозъчни герберчета,хехехе, ми кажи,тогава,там тъмнокожите дупчат ли билетчета?Ей тъпаааан,НИКЪДЕ в Европа и по света,НЯМА перфоратори вече,ако си в Австрия ще знаеш това-ами си купуваш билетче от шофЬора,ако си на междинна спирка,и от гише,ако си на начална...бунак герберски-ПСЕВДО съзнателен,кой те знае дали дупчиш и ти билет,ама...тука да се изкажеш
39
0
 
15
 
! Отговори
Продължение на 51 преди 12 години
Нямаше кой да ме защити - в трамвая освен мен и конрльора се возеше само един дядо, който дори не се обърна, докато аз обяснявах,че не съм в състояние да стисна по-силно ръждясалия перфоратор. *** всъщност много добре видя,че перфорирам,но явно ме набеляза за "жертва" с обвинението,че му показвам стар билет.Вторият път заядлива лелка сравни билета ми с билета на момче,което стоеше до перфоратора - не бяха еднакви.За щастие,двама пътници се обадиха в моя полза, а в това време момчето избяга.
38
1
 
17
 
! Отговори
Наивна софиянка преди 12 години
Перфорирам билети, защото така са ме научили родителите ми още в детската възраст. Като тийнейджърка, поне няколко пъти съм се возила гратис и то защото съм била с други хлапетии, които считат това за геройство - но, честна дума, от наивност се чувствах като престъпничка.Това, което пише 50, е съвсем на място - два пъти имах неприятности заради перфоратор. Първият път един съвсем млад ***-контрольор ме глоби, защото перфорацията не се бе отпечатала добре. А аз - бременна. /Продължение/
37
0
 
28
 
! Отговори
1 преди 12 години
В рейс 79 всички перфоратори са ръждясали, щото местното аборигентско население има карти за градския транспорт по презумпция!
36
10
 
4
 
! Отговори
606 преди 12 години
Само ***-пришълци се возят гратис, щото са свикнали в техните родни места до центъра да се стига пеша за 5 минути и да не вадят левче, вместо да си купят цигари с него. Естествено, има изключения, но не са достатъчни за да дадат пример за съжаление. Извинявам се на редовните пътници. Картата за всички линии е 50 лева на месец - ако сменяте 2 превозни средства до работата, 22 работни дни в месеца са 88 лева - пак е по-евтино. Ама *** и от математика не разбират.
35
2
 
38
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Има ли глобени ***? Не разбира се. Тях изобщо не ги проверяват. Не смеят. Но да тормозят деца са много смели.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цитат:'Средно на месец член на Управителния съвет е получавал: във фирма "Електротранспорт" - 3917 лв., в Център за градска мобилност - 2956 лв,столичния "Метрополитен" - 2 870 лв., в "Столичен автотранспорт" - 2 800 лв.'
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 1 контрольор се падат по трима глобени, евала! Само в един автобус като се качат ще хванат поне 10 човека...
32
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 12 години
24 - а кога Гошо Пенсионера, Пешо Ушев, Пена Чиновничката и Хъхрю *** ще започнат да си дупчатн билети? Всеки балама, който си купува билетче, плаща возенето на един гратисчия... и дано да е само на един - затова билетчето е левче, а ГТ все е на загуба !!!
31
1
 
9
 
! Отговори
трафик преди 12 години
Да се изследва пътникопотока. Необходимо е да се закрият много от автобусните линий в София.Да се обединят останалите в услуга на гражданите. Излишно е да пътуваш 2 км за 10-15 мин. и да перфорираш 3 билета по 1 лев. За да се отива не работа вместо 6 лв. предпочитам евентуална глоба.
30
1
 
21
 
! Отговори
Tepix преди 12 години
Ако бях убеден, че 1-то ми левче отива по предназначение - за нови автобуси, нови системи за транспорт, за нови квалифицирани служители и т.н., щях да дупча доста повече.Но при положение, че СКГТ (сега ЦГМ) най-вероятно е смучена от 15 места, както повечето полудържавни, получастни компании, нямам желание парите ми да отиват при поредния косюмиран бабаит, а оттам - в "Син Сити" или "Найт Флайт". Крадоха достатъчно, време е да се спрат.