Ужасът край Яна в снимки

По последни данни двама души са загинали в пътния ад
Обновена: 19 авг 2013 17:26 | 19 авг 2013 15:38, Красимир Ангелов
117

Снимка: Булфото

Двама души загинаха при тежката катастрофа в района на гара Яна, сочи последната информация от МВР. По-рано през деня бе съобщено, че жертвите са три.

Още по темата
Петима са пострадалите, които са откарани в столични болници. Катастрофата е станала на стария участък на магистрала "Хемус", в посока София, малко над моста на село Елешница.

Заради катастрофата беше отменено официалното откриване на пътната връзка между Софийския околовръстен път и магистрала "Хемус". След 14 часа обаче движението по новото трасе с дължина малко над 8 км бе пуснато.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: катастрофагара Яна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
слизам от прохода на републиката като настигам колона от 4 тира наредени на по 2-3м един от друг пътят двулентов и по едно време 3 -тият тир тръгна да изпреварва двата пред него .При тази скорост и маса голям късмет ,че по това време нямаше насрещно движение а са завои дървета .Трябва да се забрани движението на тирове през страната да ги качват на треновете и да ги изкарват на Русе или Видин каквато идея е имало по Тошово време
53
1
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е, гати ужаса!!!
52
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Martin KСамия факт че това е причинено от недоспал тираджия говори достатъчно какъв е проблема. Колко щяха да са жертвите със 150 км в час на движението?
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това нали не е кръв по камиона?
50
2
 
38
 
! Отговори
BGN преди 10 години
53Ами бюрокрация, ама тя не се е пръкнала от 2 месеца.И аз си спомням, че тракия трябваше да я открият юли 2012 ама я откриха 2013, кой да обвиняваме за жертвите ??Карайте си разумно и тва е
49
15
 
40
 
! Отговори
Селянин преди 10 години
Защо всичко интересно все в София ***, не сме ли и ние данъкоплатци, не е ли редно и при нас от време на време да стане я убийство, я взрив?
48
14
 
58
 
! Отговори
Martin K преди 10 години
Инцидента е станал на прав участък на 5 КМ от пътен възел Яна. Я пак тези, които смятат, че затворения участък е причината да си помислят (ако знаят какво е това)
47
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе мога да разбера защо второкласното шосе Хемус, го наричат магистрала!Напречни фуги като бордюри и коловози гарантират незабравимо изживяване за стомаха и бъбреците, като изключвам адреналина ако се кара с повече от 100 км.
46
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До BGNЕ, можеха да си размърдат малко мързеливите *** и да издадат акт 15 още миналата седмица. Тоя участък не е завършен снощи, както се сещаш.
45
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя заспалия ли джигити. Да бе магистралата със сигурност ще спре *** те като тия дето слушат Буда да спрат да карат като такива или да не заспивам на волана...
44
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SpiroИ къде съм казал че на магистрала неможе да стане верижна катастрифа ??? казвам че на натоварена магистрала неможе да се получи тапа, която да изненада шофьора и то до такава степен като тази катастрофа, а още повече в този участък да се получи тапа и да не я видиш и да те изненада - ЗАБРАВИ !И мога да ти кажа какво е станало точно тоя джигит като се се пускал отгоре по нанадолнището със сигурност е вдигнал най-малко 120-130 и друснал на некоя неравност и се загубил управление
43
6
 
40
 
! Отговори
Объркан преди 10 години
Значи дали разбрах правилно. Ако бяха писнало отсечката румънеца нямаше да заспи на волана... Мда и аз така мисля. ОСТАВКА. Как може да няма анти заспиване звукова сигнализация...
42
26
 
51
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Ако били пуснали магистралата, ако, ако, карайте с 200 и се орпавдавайте с другите. Баба ви все по магистрала е карала !!!Отделно, докато не издадат акт 15 няма как магистралата да влезе в експлоатация.Издават го днес , днес го откриват, кво толкоз сложно има ???Ама ония *** дет ви мъти мозъците, само тва и чака !!!
41
1
 
89
 
! Отговори
Млад меринджей преди 10 години
Не знам кой е виновен за катастрофата до Яна ,но снощи ни надмина по селски път с много дупки един "селянин" с не по - малко от 100-110 км в час при условие ,че ние карахме с 60 км в час.Българите подивяхме и изперкахме тотално.Ние сме си виновни за всичко,див народ - дива държава.УЖАС!
40
11
 
49
 
! Отговори
-10 преди 10 години
ако бяха пуснали пътния възел нямаше да я има тази трагедия.-------Тази трагедия нямаше да я има ако румънският шофьор нр е беше прдизвикал. Та като ще се осланяме на АКО-то, ако я бяха пуснали магистралата в петък, тоя ръмънец щеше да убие някой друг след като слезе от магистралата!
39
15
 
61
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФАТА,другото е еквилибристика:Ако бяха пуснали участъка 8км.магистрала без пампозно откриване от тези дето не ядът АСФАЛТ още в ПЕТЪК,сега нямаше да ги има тези жертви гнусна болшевишка снан,за тях хората са клечки кибрит и когато решът ги изгарят,само и само да са във властта с цената на много жертви,и това за 2.5месца управление.Ето и потвърждението от АПИИ в момента участъкът няма необходимите документи. Откриваме го предсрочно поради факта, че трябва да се пусне движението, заради тези тапи, които се случват на изхода на София.
38
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера минах през магистралата от Яна с байка бе100% готва само махат знаците и пускат движението. Защо беше нужно това чакане? А някой обърна ли внимание какво е състоянието на моста на магистралата при с.Яна. Има планини от асфалт по метър.
37
9
 
38
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Spirouuu, акото цапа и мирише ми викаше баща ми навремето. Та ако ББ не беше подал оставката сега щеше да е направил всички пътища магистрали и катастрофите в България да са вече минало. Нали Спироуууу :-)
36
1
 
41
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 10 години
курбан на готовата но не пусната отсечка нека им тежи на тези дето трябваше да режат лентички днес...........беше много страшно минах от там
35
6
 
53
 
! Отговори
1 преди 10 години
Ей това комунистите са *** народ, жалко, за хората, съболезнования. А можеше да го пуснат в петък, какво, като го е казал Б. Борисов. Той никога не откриваше нещо в понеделник. Искаше до петък вечерта да е готово. За да не се чака два дена. Два дена, две жертви, казваше той.