Ужасът край Яна в снимки

По последни данни двама души са загинали в пътния ад
Обновена: 19 авг 2013 17:26 | 19 авг 2013 15:38, Красимир Ангелов
117

Снимка: Булфото

Двама души загинаха при тежката катастрофа в района на гара Яна, сочи последната информация от МВР. По-рано през деня бе съобщено, че жертвите са три.

Още по темата
Петима са пострадалите, които са откарани в столични болници. Катастрофата е станала на стария участък на магистрала "Хемус", в посока София, малко над моста на село Елешница.

Заради катастрофата беше отменено официалното откриване на пътната връзка между Софийския околовръстен път и магистрала "Хемус". След 14 часа обаче движението по новото трасе с дължина малко над 8 км бе пуснато.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: катастрофагара Яна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
38
 
! Отговори
Comodo dragon преди 10 години
...още ли ще пържите трошките на макс? Само не забравяйте, че мястото на покойниците може да бъде заето от всеки! И още нещо: ПО-ДОБРЕ 15 МИНУТИ ПО-КЪСНО, ОТКОЛКОТО 40 ГОДИНИ ПО-РАНО!
33
10
 
47
 
! Отговори
sante_dog преди 10 години
хайде сега вижте снимка 8 и ми кажете защо не е открит участъка в петък? Този *** министърката ако не може да си мръдне дебелия Г*З, да прати заместник-министър някой. Чий К*Р държи? Б.Б колкото и зле да е и да ме дразни е прав тука - ако бяха пуснали пътния възел нямаше да я има тази трагедия. И не ми говорете че катастрофата е била далече, защото там се получава тапа няколко километра.
32
17
 
55
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
Винаги съм смятал комунистите за най-***!Оказа се, че съм грешил.По-*** от герберастите/ и по-злобни/-НЯМА.
31
4
 
36
 
! Отговори
ТОТО преди 10 години
До ВятърТака като гледам как са се разцепили камионите.Едва ли са карали с 50 км. Само,че не виждам какво общо имат "комсомолците" с тази трагедия!Или и ти като жена,много популярна в интернет,която разправя,че за глобалното затопляне били виновни комунистите разбираш ли!
30
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SpiroСпиро ти виждаш ли къде е станала катастрофата, минавал ли си поне веднъж по този участък ???? знаеш ли как се образува тапа на магистрала, това не ти некой селски път къде имаш завой на 90 градуса със слаб трафик та да се изненадаш.Там има видимост на цялата магистрала още от горе на моста всичко се вижда като на длан с километри, а на моста ограничението за ТИРове е 70 и да те питам, ако е карал със 70 на моста как щеше да стане това мазало и престанете с тия политически лозунги !
29
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спироу тапи се образуват на много места, а катастрофите се предизвикват от шофьорите, а не от тапите.Ама за да го разбереш трябва да си сложиш мозък.
28
2
 
47
 
! Отговори
Ro преди 10 години
Такива снимки много ме разстройват, защото дори ти да си съвестен шофьор, е пълно с нещастници, които за едното нищо ще те затрият. Изтръпвам направо за мои близки и приятели...
27
1
 
44
 
! Отговори
Трухильо преди 10 години
Мдаа......така е по магистралите с по две платна за движение.Булгаристански ***,карайте внимателно и с не повече от 110 км скорост!
26
10
 
45
 
! Отговори
Вятър преди 10 години
До ТОТОТото, камионите имат фабрично въведен ограничител на скоростта до 90км/ч. Само "комсомолците", на които навярно си почитател летят към "небесата", т.е. към Оставка с 150-170км/ч.
25
6
 
54
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Европейските министри се събират в сряда заради жертвите в Египет!23 години геноцид над българите в България!Къде бяха тези министри като българи умираха от недоимък и липса на лекарства??Хиляди и хиляди си отидоха,в истинския и преносния смисъл, Европоооооооооооооо.......!!
24
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спиро, ти си рядко ограничен човек. Някога минавал ли си от там? Някога шофирал ли си кола, или си от тези съботно-неделните шофьори? Когато човек е зад волана отговаря за всичките си действия. Какво ще рече заради тапата колите намалят и ТИР-а не е успял да спре? Ти не очила ами не знам какво трябва да си махнеш...
23
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
още вчера движението беше отклонено по този път през елешница за което нямаше никакви означения. имаше коли които явно бяха продължили по магистралата към богров, но се връщаха в аварийната лента! това което се е случило днес е от немърливост и виновни за това са всички "откриватели", не само тираджията!
22
4
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради катастрофата отложили официалното откриване!. А ЗАЩО трябва да има официално откриване от политици? Абе махайте загражденията и пускайте пътя, пука му на някой за тъпата им церемония
21
3
 
33
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Чудо генераторите и автомобили ще се управляват от хора способни да ги управляват, а не такива като Максим Ставийски, който му подариха джип, а той взе, че се напи и го заби, като уби един човек и остави Мануела Горсова инвалид за цял живот.
20
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ne se spaswa disdanzia w balgaria... i drugoto e 4e xorta , mnogo xora sa parwi pat se ka4wat na magistrala... tam se kara po drug na4in, ima prawila..
19
19
 
45
 
! Отговори
ТОТО преди 10 години
Никой не е виновен,че хората са карали невнимателно.Ако караха нормално с 70-80 км в час,едва ли колите щяха да са на сол.За да стане такава катастрофа скоростта не е била по-малко от 150-170 км.
18
22
 
66
 
! Отговори
Бачкер преди 10 години
Ей това комунистите са *** народ, жалко, за хората, съболезнования. А можеше да го пуснат в петък, какво, като го е казал Б. Борисов. Той никога не откриваше нещо в понеделник. Искаше до петък вечерта да е готово. За да не се чака два дена. Два дена, две жертви, казваше той.
17
15
 
66
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 10 години
Аз предлагам ляво настроените да бъдат въведени в КНДР,където да живеят на воля по комунистически !
16
1
 
76
 
! Отговори
Потребител преди 10 години
Представете си, че тия хора са пътували толкова дълго от София до морето и нищо не е станало. А тука аха да се приберат вкъщи и става ужас. Не знам какво да кажа. Моите съболезнования към близките на починалите. А на тежко ранените желая скорошно възтановяване, физически и психически.
15
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До удриОт това щеше да влезе акъл в главата на румънския джигит ли к'во, то този мост е на 5 км. от новия участък, така че и с него и без него все тая, да не мислиш че тоя румънец е карал със 70 на моста, шото за ТИРове там толкова е ограничението