Фандъкова: Работя, резултатите се виждат, хората оценяват!

Хората идвали в София, защото тук намирали работа, похвали се тя
Обновена: 10 сеп 2013 15:25 | 10 сеп 2013 15:25,
52
Фандъкова: Работя, резултатите се виждат, хората оценяват!
Кметът Фандъкова. Снимка: Булфото

Успехите и резултатите от нашата работа се виждат ежедневно, отговори столичният кмет Йорданка Фандъкова на въпрос кога ще обяви резултатите от управлението на ГЕРБ в София.

"Като кмет на София ме интересуват резултатите, които хората могат да видят", отбеляза тя и настоя, че общината всеки ден демонстрира тези резултати.

Още по темата

"Вчера показахме системата за данъците, днес говорим за проектите в сферата на културата. Мисля, че това е важно. Нашите действията са в сферата на подкрепа на бизнеса, работни места за хората и резултатите са налице", допълни тя.

Фандъкова се позова и на статистиката на НСИ, че единствените два града, които имат прираст на населението, са София и Варна.

"Защо идват хората тук - защото тук намират работа, за да се създаде тази работа, са необходими инвестиции. Действително, голяма част от проектите зависят и от съвместната работа с различните министерства. Работя вече с трето правителство и за мен е важно да си свърша работата, а хората ще оценят резултатите", заключи столичният кмет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох Фанди умрех от мерак по тебе, а ти- работа, работа, работа...Тия шопи ще те уморят и ще те забравят!
41
0
 
8
 
! Отговори
блабла преди 10 години
Нормално е хората да се стичат към големите градове. По разните селища из България е като гробница-окрадено от ***, запустяло, разрушено...да те е страх да се огледаш. Те това е 24г демокрация ,ама по български!
40
5
 
12
 
! Отговори
гочето преди 10 години
Ако изобщо работиш даскалице,то е за себе си и кратуната от герб.Мислехте ,че ще сте вечни,но... си тъгнахте посрани.Все още за съжаление сте на власт ,но не фелате.Комунистите били виновни,а ?Ама толкова сте прави,ако не бяха комунистите вие от герб нямаше да сте на власт.Всички без изключение сте свързани с родители ,,партизани",активни борци,дс и т.н.Ние маахме с кирките нищо,че знаеме езици и имаме ,,висшо".В коя цивилизована държава една посредствена учителка по руски език може да е кмет?
39
11
 
18
 
! Отговори
ПП преди 10 години
След смотаняка софиянски, Фандъкова успя да вдигне София на крака! Ако ви е до увикване идете пред парламента, кметицата си гледа добре работата.
38
2
 
10
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
ЕЙ, АМА МНОГО СТЕ ЧЕРНОГЛЕДИ И КРИВОУСТИ. Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КОЙ ПРАВИ *** ВИ В СОФИЯ, КОЙ СИ ИЗХВЪРЛЯ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ НА УЛИЦАТА, ОТ КЪДЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД,КОЙ СИ ПАРКИРА КОЛИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ И ЧУПИ ПЛОЧКИТЕ, КОЙ, КОЙ, КОЙ... АКО ВСИЧКИ ВИЕ СТОЛИЧАНИТЕ БЯХТЕ ДОСТАТЪЧНО ВЪЗПИТАНИ, ВЕРОЯТНО ГРАДА ВИ ЩЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-КРАСИВ ...
37
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може да има такива хора незнам. Разни комунисти тука седят и плют само, за да дискредитират някаква партия, а Фандъкова хич не и до партии - работи жената и това е. Толкова много неща се правят в София, че само трябва да сме благодарни. Околовръстното, метрото, градинките са спретнати чисти и поддържани, дупките много намаляха, цели булеварди се ремонтираха,а други изградиха. Кръстовища на 2 нива се правят и какво ли още не. Вие какво искате? Крадене и ***- в парламента при комунистите!
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като толкова работиш, защо не поработиш малко върху крадливата Топлофикация, която малтретира клиентите се? Или имаш полза от този пладнешки обир?
35
7
 
14
 
! Отговори
виц преди 10 години
Голям виц е изрекла Фандъчето! Пропуснала е само една дума - не "работя за хората", а работя за някои хора и то се вижда! Лелче, сигурно вече и за учителка не ставаш!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога ще бъде асфалтирана ул. Атанас Узунов на Редута?? Хората като пътуват със 72, толкова много са дупките и неравностите, че ще си счупят главите в покрива на рейса! Улицата не е пипана 20 години, останало е само кърпеж.
33
17
 
15
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
браво на кметицата, не ме интересува, че е от ГЕРБ, ако е учителка поне е умна и изглажда много по-добре от цикламената и библиотекарката. Наистина София е по-хубава и не знам шоплъка какво иска, преди време си мислех, че ще се задушат в собствените си л--на, но явно случиха с кметицата. Пък за бездомните кучета недейте да ревете сега като Ореха внесе китайци популацията им рязко ще намалее "хуманно"
32
8
 
17
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Данчето като е станала сутринта и се е видяла в огледалото си е казала: Умря *** дето ме фалеше, чеки сама да са пофала пред медиите.
31
5
 
16
 
! Отговори
svejarov преди 10 години
Ако не бяха гласували само 200 000 хиляди при положение ,че с право на глас бяха 1 милион.Да беше намалила дупките в София под милиард и да си прибере милионите бездомни кучета щях да повярвам ,че се работи.Надявам се да намали престъпността ,която е с невиждани размери през нейния мандат.
30
12
 
23
 
! Отговори
До преди 10 години
Да си ходи тая
29
6
 
16
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Ами то всички пари са за София за провинцията нищо
28
8
 
23
 
! Отговори
tako преди 10 години
За всички "компетентни" - няма места за децата в детските градини ( това е ресор на Фандъкова от 2007 ), няма завод за ***, проблема с бездомните кучета не е решен, проблемите с незаконните гаражи не е решен, проблема с дупките в кварталите не е решен..............За каква кадърност и умения става дума. Подлогата Фандъкова да си гледа учителството, защото с управление на град не може да се справи
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
puk vie se karaite koi e vinoven gerb ili bsp ..... Vsichki sa vinovni !!!!!
26
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
az ne moga da razbea ot kude taq zloba be . Zombita neshtasni . Samo revete ... Po dobur kmet sofia ne e imala ... Tva za sofiiska voda sa si vinovni obshtinskite chinovnici ot bsp ... Muhali dolni .. Pri koi kmet sofia beshe po dobre sofianski deto razprode sofia na bezcenica stiga ste duvkali toq gerb be ... Tva che celia narod e zabluden i vsichki ste mnogo kompetentni ama po forumite na jivo ste mishki ...2o godini ubivat mechtite na mladite.Nakarani nashte maiki i bashti da roviat po kofite
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do 20e, mnogo qsno, che metroto v Sofia 6te e po-hubavo to tezi v London, New York i Berlin, prosto te sa stroeni "malko" po- otdavna, se6ta6 li seeeeeeeeeeeee?????????
24
13
 
25
 
! Отговори
да-да,ама не преди 10 години
Ще спомена само някои неща които видните ГЕРБери Б.Борисов-тиквата и неговата *** Фандъкова забатачиха до край...Софияска вода,завода за ***,бездомните кучета,Топлофикация и .....айде да не изброявам повече.От пожарникар и учителка по руски език и двамата от провинцията и "бивши" членове на БКП освен да крадът и да лъжат друго какво ???? Бог да пази България Никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм.
23
25
 
15
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 10 години
НЕ СЪМ ХОДИЛА В СОФИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА. НО ПРЕДИ СЕДМИЦА Я ПОСЕТИХ И МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е, ЧЕ НАИСТИНА СОФИЯ Е СТАНАЛА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА, НЯКАК СИ ПОДРЕДЕНА... СИГУРНО ИМА ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА В РАЗВИТИЕТО НА ТОЗИ ГРАД. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСИЛИЯ НАШАТА СТОЛИЦА ДА ИЗГЛЕЖДА В МОМЕНТА ТАКА.