Променят движението в столицата заради протестите на 16 ноември

Различен ще е и графика на градския транспорт
15 ное 2013 22:31, Петя Славова
8
Променят движението в столицата заради протестите на 16 ноември
Снимка: Булфото

Заради организираните демонстрации в подкрепа на правителството на 16 ноември се въвежда промяна на движението в столицата, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 21.00 часа на 15 ноември се разреши престоят и паркирането на автомобилите превозващи екраните за мероприятието в крайна дясна лента на бул. „Цариградско шосе” от страната на Борисовата градина в участъка до пл. „Орлов мост”, извън обхвата на спирките на масовия градски транспорт.

От 10.30 до 12.30 часа на 16 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на Спешна помощ по бул. „Цариградско шосе” между пл. „Орлов мост” до бул. „Пейо Яворов”, както и по бул. „Цар Освободител” между пл. „Орлов мост” и бул. „Васил Левски”. Същото важи и за движението по бул. „Евлоги и Христо Георгиев”.

От 12.30 до приключването на мероприятието на 16 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Княз Александърл Дондуков”.

От 07.00 часа до приключване на мероприятието на 16 ноември се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите, превозващи участниците в проявата на северната дъга на пл. „Св. Александър Невски”, на пл. „Княз Александър І”, на двете локални платна на бул. „Македония” между пл. „Македония и пл. „Руски паметник” и на пл. „Николай Гяуров”

Ще бъдат разположени 20 броя химически тоалетни в крайната дясна лента на пътното платно по посока на движението на бул. „Цариградско шосе”.

Мероприятието ще се проведе извън зоната за сигурност на институциите и ще приключи до 14.00 часа на 16 ноември. Ще има промяна и в движението и графика на обществения транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 години
ще им стигнат ли 20 тоалетни?Раздавайте и памперси.
6
4
 
1
 
! Отговори
Гнус преди 10 години
Ужас след малко пристигат селските автобуси на ДПС и БСП , хората са докарани като овце да стоят в студа и да викат на въпреки ... Дано да ги смелят ултрасите на Левски и Цска , цялото цариградско шосе щели да затварят до алея яворов ,що за наглеци...Ама едно време не бяха ли същите комунисти които сменяха имената на същите турци.... е защо сега са от една страна ... Измамници ....ако не баха комунистите сега щехме да сме най-малкото като една Словения .....
5
19
 
6
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Аха, значи аз трябва да страдам заради група ***. Добре. Само дето днес като видях един пуяк с лепенка #оставка малко ми остана да му навра раничката в мястото дето слънце го не огрява.
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обаче забележете как другия протест го издигат едва ли не до криминално ниво, но този в тяхна подкрепа ще е организиран, чак *** им слагат на нас**ните пенсии дето ще докарат да викат утре....трагедия, ако и това е държава, по-добре да ходиме в Африка.
3
3
 
10
 
! Отговори
vihyra преди 10 години
До otnesenite"Пети месец стотина ни разказаха играта с измисления си гей-парад"По-точно двеста и четиридесет.
2
11
 
5
 
! Отговори
podkrepa преди 10 години
Elate,priqteli,zastoto sme levi,silni i iztinski,12 4asa,za Bulgariq,Orlov most
1
13
 
7
 
! Отговори
otnesenite преди 10 години
Пети месец стотина ни разказаха играта с измисления си гей-парад, ще потърпим един ден 50 000 да направят протест