Бежански брожения след смърт на сириец в София

Лекарите твърдят, че е инфаркт. Бежанците: Измръзване е!
Обновена: 21 ное 2013 14:06 | 21 ное 2013 13:52,
318

Председателят на Държавната агенция за бежанците Николай Чирпанлиев (в средата) и комендантът на лагера полковник Пепи Джуренов (вдясно) опитват да тушират напрежението в центъра. Снимка: Булфото

Сирийски гражданин е починал тази сутрин от инфаркт в бежанския център във Военна рампа.

Това е било повод за възникване на напрежение в центъра, съобщи пред БНР Николай Чирпанлиев, директор на Агенцията за бежанците.

Съпругата на починалия 30-годишен мъж обаче твърди, че причината за смъртта му не е болест на сърцето, а измръзване заради лошите условия на живот.

Случаят надигнал вълна от недоволство сред бежанците и на място незабавно са били изпратени части на жандармерията, които да наблюдават ситуацията извън лагера.

По думите на Чирпанлиев основната причина за напрежението, което възниква в тези центрове, е свързано с искането на настанените там хора по-бързо да получат статут и да напуснат България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май дегенератите от "политическата" *** решиха да крънчат пари от ЕС за "бежанци" и да отклонят вниманието от гадното си присъствие на постове,които не им се полагат. Но,както винаги става,смет-ките им са кривички - нито пари,нито отклонено внимание.Напротив,дори и оФцете от съботната манифестация ще скочат,ако продължават да държат незаконните имигранти в България!
231
0
 
3
 
! Отговори
BUSSINES преди 10 години
Бизнеса в Бежанци го има по цел свят , например в Германия Сърби ни искат по 200 евро да ни регистрират Gewerbe за да може с него да се работи което струва само 21 евро , при положение че Сърбите дори не са в EU
230
0
 
6
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Горките ***. БХК какво чака, да рови лай**** веднага.
229
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Десетки български граждани умират от измръзвания,лоши условия на живот и болести,закъснения на линейки или липса на медицинска помощ в по-затънтените села.На тези гости трябва да им се обясни,че каквото е за нас ,това ще е и за тях.
228
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bravo samo taka pokajete im na tia ,kak se zashtitavat prava vzemete grajdanstvo i s kamanite po tikvite
227
1
 
6
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Е браво на тебе тогава. Молодец ... кякто казват в Брюксел
226
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шипар, събуди се, бе! Тия харабите са си живи *** бе! А и Кристалинка вика да си подобряваме генофонда! Действам съобразно върховните евроуказания!ХАХАХАХАХА!
225
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До софиянецБ-я е правова държава. ? Съдебната власт е "разделена" от изпълнителната!? За да има някакви адекватни действия ТРЯБВА да се заведат дела с/у престъпилите закона и то за държавна измяна!А ако и адвокатите ги е страх да заведат дело с/у нарушители на закона, то .........!!!
224
0
 
4
 
! Отговори
nerez преди 10 години
*** ги изплюват *** а не рабките. А иначе както искаш не мога да те спася ако искаш да си счупиш главата. На сила може да вземеш , на сила не можеш да дадеш
223
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде да си сваля българо- арабски речник?Мерси!
222
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шипар, като ги налегне студът и ще си открадна една, докато се усети ще ми е родила две- три чаавета!)Почвам да уча арабски!
221
0
 
2
 
! Отговори
nerez преди 10 години
До анонимен 277Няма да стане. АараПите не раздават малоумния си разплоден ***. Пък и те имат по няколко жени които регулярно "изхождат" нови талибани. Даже си взимат *** *** и от България. Един град с *** са изходили от араби и голямо количество българки
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Куче влачи рейс, дира няма!
219
2
 
28
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА.НЕ ИСКАМЕ МЮСЮЛМАНИ!ИСКАМЕ СИРИЙСКИ ХРИСТИЯНИ, НО ТЕ НЕ БЯГАТ, КАТО МЪСТЪФЪЗИТЕ, А С КРЪВТА СИ ЗАЩИТАВАТ СИРИЯ.ПОКЛОН ПРЕД СМЕЛОСТТА ИМ! ТЕ СА ГЕРОИ, ДОСТОЙНИ ЗА ВЪЗХИЩЕНИЕ ХОРА!
218
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До софиянецНа първо място да се започне дело с/у прекия отговорник на съответната гранична полиция, а той вече ако не е национален предател или шпионин да каже кой му е издал устна заповед и т. Н. Да се заведе дело с/у тези ,които са пренебрегнали анализа и препоръките на ЕС. Имаше анализ колко може да приемем/ по законен път/ спрямо него бяха построени бежански приемни! Този анализ май бе направен на черноморската среща на НАТО и Турция знае из основи капацитета и заплахите за Б-г детайлно от
217
2
 
0
 
! Отговори
dady преди 10 години
edinstveniqt na4in da se spre valna ot bejanci e Turciq da se prisaedini v ES.
216
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Софе, моля те за съвет. Решил съм да си взема една сирийка, или да почакам като рапнат Иран за някоя персийка?
215
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До софиянецКато си адвокат, защо ти и твоите колеги не заведете дела с/у служителите, които не си вършат работата и застрашават държавата? Заведете дела за държавна измяна , за расизъм и антибългарска пропаганда! МО и МВР са задължени по закон да пазят границата и населението! Заведете дела стига думи!!!
214
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ НА ОМРАЗАТА , ДА НА НЕХАРЕСВАНЕТО. НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ХАРЕСВА НЯКОГО ИЛИ НЕЩО САМО ЗАЩОТО НЯКОИ ПРОДАЖНИК Е КАЗАЛ. Защо може да не харесвам тиква а не може да нехаресвам някой щото е черен, оранжев или иска да ми отреже главата. Мога да изтъкна сто неща заради което не харесвам араби и *** и външният им вид ще към края на списъка
213
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън арабските готованци от Бхългария-забравихте как се гавреха с нас заради сестрите в Либия и атентата в Бургас.Къса е българската памет.