Араби пребили таксиметрова шофьорка в София

Жената е в "Пирогов" с множество наранявания
Обновена: 5 дек 2013 15:00 | 5 дек 2013 15:00, Веселина Йорданова
251
Араби пребили таксиметрова шофьорка в София
Снимка: архив, Булфото

Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp" (лагер - бел. ред.). Tя тръгнала да ги закара към „Военна рампа“. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били, при условие че колежката не ги е предизвикала с нищо. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н.

В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата й е оскубана”, разказал колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От пресцентъра на МВР съобщиха за Dnes.bg, че информацията се проверява и за момента не могат да потвърдят за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
2
 
! Отговори
АРЕС преди 10 години
С АРАБИТЕ СЪМ ИМАЛ РАБОТА И ЗНАМ ЧЕ СА ***
180
0
 
4
 
! Отговори
пор преди 10 години
хващайте калашниците и толкова
179
1
 
1
 
! Отговори
epohalni vremena преди 10 години
Чуждестранни организации, фирми, фондации и религиозни общности изкупуват земята на Странджа планина в последната година.Според експерти от агенции за имоти, за последните три години в района са инвестирани над 60 милиона евро, а само за последната година сделките са за над 11 хиляди декара, пише "168 часа".Цените са атрактивни за хора с пари ,защото декар земеделска земя излиза около 300 евро, а същата площ от гората върви по 500-600 евро. Една нормална двуетажна къща пък може да се купи за 15 хиляди евро.Новите собственици са пъстра смес от националности, главно от Близкия Изток
178
0
 
0
 
! Отговори
гурбет преди 10 години
В Дортмунд българите от всички чужденци са най големите получатели на социални помощи!Ха де!
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
@ 190 обяснявам , защото новия вид циганизиран булгаристанец е възпитан с чалга и храбри истории за мутри , той е страхлив и малодушен , люпи семки и гледа сейр и му е по-лесно да обвини по-слабите вместо да излезе и да ги защити , новия хибрид мангало-булгаристанец е обречен на гибел той е левскар или цесекар , но не и приятел на футбола , той е бспар, сдс-ар и още 10-ки такива "-ар" , запазена марка на партии, които съсипаха държавата ни , но булгаристанеца не е българин , той е "-АР" и е инат
176
0
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Така е, 199, нападенията над магазинерката и продавачката в барчето също бяха уйдурдисани ! Само се чудят какво да си измислят кривоглавите българи, а това показва колко са по-низши от правоверните мюсюлмани, които говорят само истината (когато им отърва де) ! Лицемер !
175
7
 
1
 
! Отговори
Стереотип преди 10 години
Стереотип Балкански , нито са я обрали нито изнасилили , тва си e отмъщение заради тези Групи на Расасте , той е виновен за всички скандали с емигранти сега
174
6
 
2
 
! Отговори
Европеец преди 10 години
До 205"вън всички чужденци"... ама иначе искаш България в Европа нали. Нали се сещаш, че чужденец включва и всички бели европейци от държавите на ЕС в България. Помисли малко .
173
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички араби и негрота да си ходят. Ние сме друга раса. А негротата да ги прибере Обама. А, нападнатата жена не от хубаво е тръгнала да работи нощем. ВЪН всички чужденци и евреи и арменци. Да сте видели добро от подобни. Стеигат ни ***.
172
13
 
9
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Ами сега де, коо ше праим - то нямало нападение, нямало араби! Само една уйдурдисана история в жълтата преса и кривоглавите българи тръгнаха да трепат, колят и бесят араби и мюсюлмани!
171
2
 
5
 
! Отговори
до rabat преди 10 години
Почти няма кой да те разбере ! За съжаление.
170
12
 
26
 
! Отговори
rabat преди 10 години
До КалинаКалинче,да не си от калинките на Боко? Как може да не си разбрала до сега коя програма изпълнява Българското правителство,без значение кой е на власт? Изпълнява се плана на Европейските и Американските ни "братя"! Нашия еврокомисар-Кристалинчето, и тя ни дава съвети да си обогатим гена с тези Африканци,Сирийци и темподобни хора.Европата в такова русло ни вкараха,че няма мърдане.За днешното състояние на държавата ни ,вината не търси при комунистите!Смешни калинки-прогледнете вече!
169
15
 
11
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Щом са араби - може.Ако са *** - още по-добре.Само ако са нискочели българи с бръснати глави и черни ботуши всичко се потулва.От жълто-*** и продажни медии.
168
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПУСНЕТЕ новините в Европа и фейсбук, както и в европейския парламент, гответе се за сблъсъци с тези ***, които нападат само жени, пазете жените и децататурциnikikm.blog.bg/politika/2013/12/04/turcite-streliat-po-nashi-granichni-policai-za-da-ne-vryshta.1214868те стрелят по наши граничари, които връщат бежанците
167
2
 
28
 
! Отговори
666 преди 10 години
До хмммтези хора никога няма да се интегрират в цивилизования свят, те се раждат с това съзнание и така се възпитават. има семейства които живеят тук повече от 20г. и са вече БГ граждани, а все едно са дошли вчера - държат се по същия арогантен начин. може да ти направи хиляди поразии и в полицията да ти кажат, ,,щом няма жертва, няма престъпление,,. така че..............няма нужда от повече коментар, жената си е била на работното място.
166
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как разбрахте че са бейанци може да са парашутисти от Франция нали скоро правиха десант...Според мен са били най обикновени ***!
165
6
 
31
 
! Отговори
Калина преди 10 години
ДО КОГА БЕ, ХОРА?! Нали според Орешарски това е най-доброто правителство на прехода, защо ВСЕ ОЩЕ НЯМА ясна позиция по въпроса с бежанците??? Като че ли кризата в Сирия се използва за оправдание, да се напълни столицата ни с всякакви ислямистки ***, талибани, главорези и тем подобни... Кой ще защити нашите интереси, вече имам чувството, че ни се подиграват тези червени ***, и като че ли става нещо много по-голямо в момента! Геноцид на българския народ! :( Събуди се народе!!!!!!!!!!!!!!!!
164
1
 
0
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До Шoп 187Това, че принадлежиш към него е достатъчно.
163
2
 
19
 
! Отговори
цеко преди 10 години
Бой за тия *** миризливи и черни ...
162
3
 
41
 
! Отговори
Ani преди 10 години
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЗАЩО ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЯТ ЖЕНАТА НЕ СЕ ЗАПИТАТЕ ДАЛИ ОТ ХУБАВО Е ОТИШЛА ДА РАБОТИ ТОВА И ДА СЛУГУВА НА ТАКИВА *** НЕ Е СЕДНАЛА КАТО ТЯХ НА ДЪРЖАВАТА ДА И ПЛАЩА НИТО ХРАНАТА НИТО ОТОПЛЕНИЕТО НИТО ЛЕЧЕНИЕТО ,НИТО ПОЛУЧАВА КАТО *** ДЪРЖАВНИ ПОМОЩИ !!ЗАСРАМЕТЕ СЕ РАБОТИ ЗА ДА ИЗДЪРЖА ДЕЦАТА СИ , А ОТ ТАКИВА МИЖИТУРКИ МИ СЕ ПОВДИГА КОИТО САМО СЕДЯТ В КЪЩИ СКРИТИ НА ТОПЛО И СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ ЗАД КОМПА