Нова реорганизация на движението по "Цариградско шосе" заради ремонта

Промени ще има и в движението на градския транспорт
2 юли 2014 20:14,
2
Нова реорганизация на движението по "Цариградско шосе" заради ремонта
Снимка: Архив, Булфото

Въвежда се временна организация на движението за рехабилитацията на надлеза на бул. „Цариградско шосе” над бул. „Д-р Г. М. Димитров”, съобщиха от Столична община. Причина за промяната е рехабилитацията на участъка.

От 08.00 часа на 03 юли до 24.00 часа на 07 юли се забранява влизането на превозни средства по двете външни ленти от пътното платно в западната част на кръга на „Площад на авиацията”.

От 08.00 часа на 08 юли до 24.00 часа на 12 юли ще се забрани влизането на превозни средства по двете вътрешни ленти от пътното платно в западната част на кръга на „Площад на авиацията”.

От 04.30 часа на 03 юли до 24.00 часа на 12 юли се закрива автобусната спирка „Площад на авиацията”. Автобусите от линии № 1, 3 ,5 и 6 ще спират на съществуваща спирка „Площад на авиацията”, намираща се в кръга на 4-ти км от страната на бул. „Г.М.Димитров”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Марияна Вълчанова преди 9 години
Автобусите от линии 1, 3 ,5 и 6 ще спират на съществуваща спирка Площад на авиацията, намираща се в кръга на 4-ти км от страната на бул. Г.М.Димитров. Не може ли и да продължат да си спират там, защо те трябва да спират на едната страна на колелото, а всички други на другата и да се налага да се пресича в тази лудница.
1
1
 
2
 
! Отговори
Люлин 1 преди 9 години
фъндъкова бие рекордите по некадърност. С тези темпове на строителство в Ню Йорк вече да излежава доживотна присъда за престъпна небрежност и корупция. Проблемът е, че е ходила в Москва и там графиците са други...........