От едното в другото – промени по "Цариградско"

Само в южното платно между бул. "Копенхаген" до река Искър
24 юли 2015 08:40,
7
От едното в другото – промени по "Цариградско"
Снимка: Dnes.bg

От днес отново се променя организацията на движение по столичния бул. "Цариградско шосе", който е в ремонт от няколко седмици.

Още по темата

Движението става еднопосочно, само в южното платно в участъка между бул. "Копенхаген" до моста над река Искър.

Едновременно с ремонта на "Цариградско шосе" се наложи и ремонт на бул. "Ал. Малинов" и това предизвика нови задръствания в района.

Краят на юли е срокът за приключване на строителни дейности в "Младост".

На 16 юли пък трябва да е готов тунелът, който минава под "Цариградско шосе" и свързва Телевизионната кула.

Към момента заложените срокове се спазват и поетапно се пускат в експлоатация готовите отсечки, съобщиха от Столичната община.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вие пък - 500 метра. Те Лозенец го превърнаха в Окопи, дупка, до дупка, и още не могат да се оправят всякакви срокове изтърваха.А за завода за *** да не говорим - още през юни трябаваше да е готов......
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ремантираха миналата година - Цариградско . Каков ремонтираха по Миналата - Цариградско. Какво ще ремонтират тази -царигардско. каков ще ремонтират другата година - познахте! Цариградско!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когото и да утепаш в софийска община няма да е грешка. Най-първи трябва да са онзи гнус Диков и Картофената кралица. Толкова бавни и лошо организирани ремонти, толкова некачествено!!! В други държави нещата се движат бързо и качествено. А колко ще откраднат само те си знаят. И какво прави прокуратура и съд? Нищо!! Значи и те взимат от далаверата. Друг отговор няма.
3
1
 
14
 
! Отговори
copy-paste преди 8 години
Тази статия не е ли презряла вече???За какъв 16ти Юли става дума? Днес е 24!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той отдавна е пуснат тунела под Цариградско. Имам предвид този на алея Яворор, защото от тази статия не става ясно какъв е този тунел, който свързва телевизионната кула и с какво точно я свързва.
1
3
 
20
 
! Отговори
потърпевш преди 8 години
'На 16 юли пък трябва да е готов тунелът, който минава под "Цариградско шосе" и свързва Телевизионната кула.'- крайните срокове се спазват.Да ви е известно,че днес е 24ти Юли, апък до края на Юли им 7 дни, ремонтът по Малинов тепърва започва в платното посока Младост.А дано...ама надали!