Жена потрошена в автобус – 7 пирона в крака

Столичният градски транспорт крие шофьора
8 авг 2015 10:45,
35
Жена потрошена в автобус – 7 пирона в крака
Пострадалата жена. Снимка: Нова тв

Анелия Иванова е със счупен крак и 7 пирона в крака след слизане от автобус на столичния градския транспорт.

Оказва се обаче, че от шофьора не може да бъде търсена отговорност. Откритият свидетел на случката е само един, а са нужни двама.

Както винаги, на 2 юли вечерта Анелия слиза на спирката пред дома си. Но както никога, жената не успява да стигне до там.

"Подадох си десния крак и дясната ръка с чантата и почувствах как се затваря вратата и едно пропукване в левия крак. Автобусът тръгна и чантата ми започна да подскача по паважа. Десният ми крак започна и той да подскача и аз изпаднах в ужас", разказа пред Нова тв жената.

Единственият към момента свидетел Емил Попов разказва: "Автобусът започна да я влачи по паветата, след това спря, отвори вратата и жената падна, автобусът затвори вратата и продължи". 

Шофьорът така и не слиза, за да провери какво се е случило, а след като се свлича на земята, с помощта на Емил жената стига да близката стоянка, където таксиметров шофьор я откарва до "Пирогов".

Следват няколко операции, за които жената плаща над 1200 лева. От фирмата отказват да посочат кой техен служител е карал автобуса в деня на инцидента. Оказва се че, за да бъде санкциониран шофьора, е нужен втори свидетел.

"Обезщетението не е най-важното - важно е отношението", твърдо вярва Анелия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To 80% от шофьорите с София са огромни селяни, все едно си ги хванал от селските механи и пивници и си им дал автобус да карат. Гледат и си изкарват всичко на пътниците, понеже на джигитите ги е страх да се нервят. Разбира се, има много малко свестни шофьори, но болшинството са мега дядовци-психопати.
24
0
 
17
 
! Отговори
Свидетел преди 8 години
Контрольорите на СКГТ са расисти проверяват и глобяват само българи, ромите дори не си правят труда да ги попитат дали имат билет или карта!!! Защо да си "дупча билетче" тогава, като за други е безплатен транспорта!? Нали уж всички сме равни в тази държава!?!
23
0
 
13
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Казвах си едно време да стана наемен убиец....хем пари ще правя хем ако няма свидетели няма проблем. Интересното в случая докога хората ще търпят безнаказаността. Те и на камера да го имаше записано как влачи бабата, и да беше починала пак нямаше да могат да го осъдят нали по закон (гениален) записа не е доказателство.
22
0
 
18
 
! Отговори
! преди 8 години
Ако му направя главата мека на този шофьор докато започна да усещам асфалта по нея и няма свидетели, пак ли прокуратурата няма да се самосезира?
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SofТе не всички шофьори са простаци, но заради *** като тоя, хората се настройват срещу всички. Искрено се надявам да не му се размине!!! И призовавам колегите му да помогнат с информация. Утре може да е техен близък пострадалия.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен лично ме шокира тоталната му незаинтересованост към случилото се. Защото да приемем, че се е разсеял, допуснал грешка, но можеше да спре, да потърси помощ за жената. Това да влачиш човек по асфалта и просто да си продължиш по пътя, като го изсипеш като ненужна вещ е просто ужасяващо. Ами травма на крака може да е животозастрашаваща, да не говорим, че и с куче не е редно да се отнесеш по подобен начин... Изродско е, този заслужава същото отношение и дано го застигне!
19
5
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
В Софея е много добре! Провинцията нищо не разбира!
18
23
 
1
 
! Отговори
шофьора преди 8 години
Аз да можех щех да и мина и през другия крак ама избяга гадината, тва е ТЪЩАТА, как да не я влача веее....
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фирмата е виновна че е назначила такъв служител
16
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да съди автобусната фирма за нанесени щети.
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото пъти съм пускал жалби срещу шофьори на градския транспорт толкова пъти са глобявсни. Всичко това има има превантивен и възпитателен характер. Правете го и вие!
14
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека вметна нещо. В случая шоофьорът изобщо не е важно кой е. Защо? Това е просто битов инцидент- нормално е. *** си реве и търси саморазправа, но правилният изход е един. Всеки редовен превозен документ има силата на застраховка. Застрахователят плаща и операцията и обезщетение на жената и търси отговориност на компанията. Всякакви други изказвания са излишни. Голямата работа станала. И не говоря наизуст, защото лично съм получавал обезщетение от СКГТ като ученик. Просто си знам правата.
13
0
 
14
 
! Отговори
istinata преди 8 години
V normalna durjava ne e nujno i edin svidetel da ima.tva e pulna tupanarshtina.dokolkoto znam vseki bilet ima zastrahovka
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Собственикът на автобусна фирма явно е прегърнал веруюто на Симеон Денчев Дянков за възрастните хора.
11
0
 
25
 
! Отговори
сашо преди 8 години
От няколко години държавата е в процес на свободно падане, от което аз изход не виждам
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво искате когато отношението към възрастните е отвратително? А от къде идва? Помните ли Цар Тиква какво бе измъдрил, че старите хора му изяли бюджета. Този *** няма отношение към нищо човешко освен към парите. И искате от него мъдрост и разум като единственото което го тормози е как да не го убият. Ето защо от него не може да се очаква нищо човешко, а интелект и грижа за българите забрави! Ако някой още се надява, че този *** ще ни създаде условия да живеем нормално жестоко се лъже.
9
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно много защитници на водача което показва нивото на отговорност в обществото. Ходя в САЩ и ползвам градския транспорт. Това ако се случи там но няма как да се стане, този водач ще буде съден а на колко ще го осъдят зависи от съдията. Държава в която няма отношение към старите хора няма бъдеще! Всички ще остареят ако имат късмет и като си паднат в гащите и някой ги нарита ще усетят "сладостта" на старостта. Простотията има много лица и едно от тях е отношението към слабите и болните.
8
39
 
2
 
! Отговори
Р.Гащанов преди 8 години
Никой не и е виновен ,че се петлае дъртата по вратите.Сега иска да вземе пари от ватмана.Поне да я бяха прегазили другите коли.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИДИОТИЗЪМ... ДА ПОДАДЕ ЕДНА ЖАЛБА И ДО КМЕТИЦАТА -ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА МАШИНКАТА ПО ИЗДИРВАНЕТО НА ШОФЬОРА...
6
0
 
28
 
! Отговори
,alart преди 8 години
"Тая демнтна баба", както се изразяват тук във форума, ако беше случката в Англия, щеше да получи поне 20-30 хиляди паунда обезщетение. Но понеже ние тук за възрастните хора нехаем, за кого ли пък хаем, за нас си май също не ни е много зор, сме готови да я обвиним нея. Има ли билет - плаща се обезщетение!