"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
4
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
Остава факта че Русия е най-слабо населената територия на земята. Само Антарктида е по-рядко населена. Причината е че всички рускини разменят лейбия за някой и друг дирхам, рупи и т.н. Те биха разменяли и за долари и евро, ама там не ги пускат. А и никой не иска да се заселва при такъв див алкохолизиран и изпортен народ.
131
2
 
7
 
! Отговори
памет преди 7 години
През миналия век три пъти с руски пари са организирани метежи у нас, при които българи са убивали българи
130
0
 
8
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
5.Русия застава на страната на Сърбия и Гърция по време на балканските войни. Да си припомним урока по история за така наречената спорна зона в Македония,където Руският цар трябваше да бъде неутрален арбитър в спора между България и Сърбия.Уви не стана така.
129
2
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
3.Русия извършва преврат против нашия княз Александър Батемберг и го принуждава да абдикира.Слава богу, Председателят на Народното събрание по това време Стефан Стамболов прави контра преврат и спасява България от руска окупация.4.Русия изпраща генерал Каубарс да развращава,подкупва, лъже и вдига бунтове в България-Русе,Сливен,Силистра,Бургас.От тогава в България се появява понятието РУБЛАДЖИИ.
128
5
 
5
 
! Отговори
Criminals in uniform преди 7 години
Тези нощни невестулки като искат славянско братство защо първо не си оправят отношенията с поляците и украинците? Лицемеpи путинckи.
127
5
 
7
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
Защо имам фобия /страх/ от Русия?-русофоб съм.1.Русия застана против нашето свещенно дело-съединението на България от1885г./Великобритания подкрепя съединението и упражнява успешен натиск против Турция -да не ни нападнат/.2.Русия насъсква сърбите да ни нападнат в гръб, когато войската е на българо-турската граница.
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАНО СИ СТРУВАТ КОПЕЙКИТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ НА "НАЦИОНАЛИСТИТЕ" И ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ- ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ДОАН- ДАНЪЦИ ПЛАТЕНИ, ФИСКА ПЪЛЕН И НИКОЙ ГО НЕ ЗАКАЧА. ИНАЧЕ "ВЪЛЦИТЕ" ДОЙДОХА ПОСАДИХА ДРЪВЧЕ, ПОСТАВИХА ЦВЕТЯ И СИ ТРЪГВАТ МИРНО И КРОТКО, НО ТЕАТРИТЕ НАШЕВО БРАТА БЯХА ЖАЛКИ И СМЕШНИ- ХА СЕ СПРЕТЕ ЧЕ НИКОЙ ВИ НЕ ВЕРВА.
125
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е най-голямата държава в Европа - заема почти 50% от територията на Европа, повече от Германия, Франция, Испания, Полша, Италия взети заедно. След разпада на ЕС Русия остава единствената стабилна страна в Европа.
124
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринМного си "остър"! Не знам, какво ти бръмчи в главата, но всички медии в т.ч. и този сайт писаха, че руснаците не са участвали в боя. Участвали са шепа предатели от аТака.
123
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей то пък стано много интересно,руснаци-рокери.Руснак на американски чопър с американски социални идеологии.Ако бяха се нарекали Северни Пияни Мечки и се возеха на ИЖ направо бяха за хлеб и сол.
122
3
 
8
 
! Отговори
до 213 Ани преди 7 години
Ти това дето го пишеш, минало ли ти е през мозъка за обработка? Милиарди за анти-руска пропаганда се наливат от запада. За тези 5 моториста ли Путин е налял пари за пропаганда ... не мислите бе хора, не мислите.
121
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аниа колко достойно живее българския народ в евроатлантическата ***?
120
3
 
4
 
! Отговори
до 202 преди 7 години
Точно така като ви.е свършило времето на.СССР и нямате топки и пари..горе в сибир и по тиху. Никой не ви иска в европа, защото сте изостанали, нагли и комплексирани хора. Търсете вината първо.в себе.си после в деугите. Както направиха Германците след ww2.
119
0
 
2
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
емитиран чрез Банка Париба.[3] До тази дата София издължава на Петербург общо 26 446 000 лева.[2] Изплащането на източнорумелийската част на дълга е отлагано многократно до 1912 година.
118
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ ИМА ДРАМИ, ТРИЛЪРИ, ОБАЧЕ НАЙ ВЕЧЕ СМЕХ И САТИРА, ОТИ САМОДЕЙЦИТЕ НА СИДЕРЕНКО СЕ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ПОДОБНО ВЪВ ФОРУМИТЕ И ПОЧВАТ "ДА СЕ КЮТЕЧАТ" И ЩО МРАЗИТЕ РУСИЯ ВЕ, НЕ ВИЕ Я МРАЗИТЕ УУУ- КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ НАШЕТО САМОДЕЙНО АКТЬОРСКО ОБРАЗОВАНИЕ АТАКА НАРЕКЛИ СЕ НАЦИОНАЛИСТИ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ- В ТЕХНИЯ БУРГАСКИ ФИЛМ "БЪЛГАРИ БИХА БЪЛГАРИ"- А ДНЕС ПИШАТ ВЪВ ФОРУМЧЕТАТА КАК СА НАБИЛИ РУСОФОБИТЕ- АДЕ В ЛЕВО ЖАЛКИ И СМЕШНИ САМОДЕЙЦИ.
117
6
 
6
 
! Отговори
Ани преди 7 години
"Всичката пара - през свирката" казваме в България.Ако Путин не харчеше толкова много пари за пропаганда, народът му щеше да живее по-достойно.
116
5
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Напред с братска Русия! Иначе днес-а са избарали доста провокативна снимка. Нито един от Нощните вълци не е участвал в сбиване от какъвто и да е тип. Типична анти-руска пропаганда от *** медия.
115
2
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
След Съединението от 1885 година Княжество България поема и задълженията на Източна Румелия към Русия, с което окупационният дълг набъбва двойно.[1] Частта на Княжеството е обслужвана от 1883 до 1885 година. През 1890 година е направена една вноска, но редовното изплащане е подновено едва през 1896 година, след 10-годишен разрив в дипломатическите отношения между двете държави. Окупационният дълг на Княжество България е окончателно погасен през 1902 година със средства от големия външен заем
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най голямата грешка на Русия е , че е освободила джунгаристан от турско робство
113
3
 
6
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
"За освобождението"Окупационният дълг на България към Русия е задължение на българската държава да компенсира руската хазна за издръжката на окупационните войски и администрацията от периода на Временното руско управление. Дългът е регламентиран от Берлинския договор (член 22) и фиксиран с финансова конвенция от юни 1883 година на 10 618 250 рубли[1] (около 28 000 000 златни лева[2]). г