"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПРЕТЕ ДА ДЪВЧИТЕ ЕДНО И СЪЩО- БЪЛГАРИТЕ СМЕ КРОТЪК, ДОБЪР И ОБИЧЛИВ НАРОД- НЕ МРАЗИМ НИКОГО, КАКТО ВСЕКИ НАРОД ИМАМЕ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ И ТАКИВА С ПОРУТЕНА И ИЗКРИВЕНА ПСИХИКА ТЕ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕ- НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД, ТАКА КАКТО ОБИЧАМЕ И ЗАЧИТАМЕ ВСИЧКИТЕ СИ БАЛКАНСКИ СЪСЕДИ- ОСТАНАЛОТО Е ПЛОД НА БОЛНИ И НАЛУДНИ МОЗЪЦИ, КОИТО ДАЖЕ И ЗА СЕРВИТЬОРИ НЕ БИХА НАЕЛИ АКО ПАДНАТ ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ- ТА ТЕ СА ОБЕДИНИЛИ ХОРА С МЕНТАЛНИ И ПСИХИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ.
151
2
 
4
 
! Отговори
slovenia преди 7 години
Мечтата на нашите русофоби е България да бъде поробена от Турция и турците и русофилите да ги обслужват по турски отзад.
150
5
 
6
 
! Отговори
До 219 бг преди 7 години
"Стига сте хвалили чужда страна, пък била тя и Русия!"......Ами ще престанем, когато и вие престанете да хвалите чужда страна, пък била тя и кравария...........С какво защитаваш НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС? С краварски бази..........По-добре истински крави стада............Поне истинска мръвка!
149
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия от тоя "войнски съюз" някакви лепилари ли са?
148
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 250Ано Умен вкарай последния хибрид на коя да е западна марка(разбира се да не е военен модел че изискванията там са много по-различни от гражданските и включват принципно руската "Безпутица"/"Безпътица" както и да се пише) по селските пътища на Русия. Да си направим едно 128 часа състезание по провинциалните пътища на Русия. Ремонтен комплект само това което може да натовариш на колата. Аз ще взема Уазка може и соц версия 468 модел. Да видим до къде ще стигне.
147
0
 
2
 
! Отговори
Жалка работа преди 7 години
Къде са сега така наречените "хулигани" и "***" ; Глупавите *** при всеки протест ни изкараха хулигани, а сега ви бият някви смешници по улиците. Молете се ХУЛИГАНИТЕ на Левски и ЦСКА да се върнат, ама няма. Неблагодарен народ.Ушев ли ще ни защити, тия наркомани
146
3
 
10
 
! Отговори
абв преди 7 години
Ако руснаците бяха дошли с танкове, точно вие - гьотверени турски щяхте да им целувате, каквото ви падне! Нещастни анадолски камили!
145
3
 
5
 
! Отговори
абв преди 7 години
Ако руснаците бяха дошли с танкове, точно вие - гьотверени турски щяхте да им целувате, каквото ви падне! Нещастни анадолски камили!
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е посадена липата?
143
5
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
До Анонименопределение за русофилствоРусофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси:политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа.Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите.Цитат от Принос към историята на социализма в България-1906г. Д. Благоев
142
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Бръмчат си двадесетина души с мотори, а * се паникьосват...
141
3
 
12
 
! Отговори
прекрасна статия преди 7 години
Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!
140
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загиналите руски войници в Бургас през 1944 /около 80 на брой/ са умрели от пиене на метилов спирт на пристанище Бургас. Пазачът който е предупреждавал и не давал да наливат спирт от цистерната е разстрелян от червеноармейците.Може би тези руски мотористи с шенгенските визи, са били на поклонение на паметника на тези войници, защото други загинали в България няма.
139
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОФФФ, ДА СИ СЕДНЕТЕ НА ЧЕТИРИ БУКВИ- ХА СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ КАКВО НАПРЕЖЕНИЕ СА СЪЗДАЛИ ЕДИ КОИ СИ- ДОЙДОХА МИРНО, КРОТКО, СВЪРШИХА СИ ПО ПЛАН РАБОТАТА- ПОСАДИХА ЛИПА, ПОКЛОНИХА СЕ НА ШИПКА, А НАШИТЕ ЛЮБИТЕЛИ НА ВОДКАТА СЕ ОФЕКАЛИХА, АМА ДО ГУША- НИКАКВО НАПРЕЖЕНИЕ НЕ СА ВСЯВАЛИ РУСКИТЕ РОКЕРИ- ТЕ СА МИРНИ, КРОТКИ И ДОБРИ ХОРА- БОЛНИ СА БЪЛГАРСКИТЕ МОЗЪЦИ ОТ "КАРЛУКОВО".
138
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо имам фобия /страх/ от Русия?-русофоб съм.8.Съветска Русия създаде така наречената македонска нация.Нашите другари успешно приеха този почин и костите на нашия национален герой Гоце Делчев бяха изровени ог гроба му в България и предадени на Тито и югославските комунисти.Национални предатели.
137
6
 
9
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Като разбрал за "Нощните вълци", и Роската решил да си направи мотоклуб. С участници от гейпарада.
136
6
 
11
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
Защо имам фобия /страх/ от Русия?-русофоб съм.7.Съветска Русия е против нас по време на Втората световна война.На 05.09.1944г. Съветска Русия обявява война на България.България е окупирана от Червената армия. На 09.09.1944г.е извършен болшевишки преврат.45г.България е васал/сателит/ на Съветска Русия заедно с другите източно европейски народи.Съгласно парижкият мирен договор от 1947г. България е победена страна и плаща репарации.На Гърция-45 млн. долара.На Югославия- 25 мил.долара.
135
3
 
5
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Много е приятно, че "Нощните вълци" бръмчат из София. Бръмченето им гали ухото и е балсам за душата.
134
8
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
Защо имам фобия /страх/ от Русия?-русофоб съм.6.Русия е против нас по време на Първата световна война.Благодарение на смелостта и храбростта на генерал Колев и българската войска русите са разбити в Добруджа и прогонени от там.Известни са две стихотворения на Иван Вазов от 1916г. с които той от русофил се превръща страстен русофоб на стари години.
133
5
 
8
 
! Отговори
. преди 7 години
какви са тия бургазлии с близки в Крим ако не украинциБългария проблем с Русия нямапроблем с рокерите правят някакви украинци