"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
6
 
4
 
! Отговори
post faktum преди 7 години
Общо взето "вълците" вървят с голямо закъснение като всичко руско,там където сега те пасат други преди тях са ходили по голяма нуждa.
111
0
 
1
 
! Отговори
Полинезиец преди 7 години
До БългарофилСлава на Полинезия!
110
1
 
2
 
! Отговори
Mutri преди 7 години
Chista provokacia! Grupa ruski i bulgarski mutri! Egati slavianstvoto! Kak moze bulgarski nacionalisti s ruski znamena!? Takova neshto niama nikude po sveta. Samo pitam - zashto Harley Davidson. Mnogo e interesno kolko sa populiarni amerikanskite neshta v Russia... niakak stranno mi se struva!
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До xpако не си разбрал времето на СССР свърши и сиренето е с пари -така че не чакай някой даром да ти оправя миговете или да ти кара газ аванта .
108
2
 
6
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
До РусофилСлава на България!!!
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драма ще има само за тъпашките медии които си търсят сензация и драмата за тях ще е тази ,че нито скандал ще има както им се иска нито някой ще обърне специално внимание на това -освен няколко планети кресльовци и шепа украински провокатори които искат да се изкарат на всяка цена невинни жертви ...което е смешно щото целта им бе да се кофронтират с руснаците ,а вместо тях попаднаха на корави българи и си изядоха кютека!!!!!!!!!!!!!
106
1
 
7
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
До ЕкспертСлавянии ли са Кан Аспарух, Кан Тервел ,Кан Кардам,Кан Омуртак, Кан Крум , Княз Борис-Михаил Покръстител, Цар Симеон Велики????????????????????????????
105
8
 
8
 
! Отговори
Русофил преди 7 години
СЛАВА РОССИИ !!!
104
7
 
9
 
! Отговори
xp преди 7 години
Голямата русия дето неможе да докара на малка България една газ за 60 год. Неможе да ни оправи 5 самолета без пари миг 29 кочини, идва да се договаря за всеки процент от газа...тея искат да сме им братя и да сме им лоялни?!!! Просто не са всикнали да дават...те само ВЗЕМАТ. *** срама са.тея нагляри.
103
8
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Напред братя славяни! България е с вас!
102
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвайте се , че са рокери а не зелени човечета, че тогава ще ги посрещнете с хляб и сол
101
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТ2) Втори мит - стремежът на Русия към Цариград е в интерес на България: "Пътят на Русия към Цариград значи за нас политическа смърт... ако русите влезат още веднъж в България, под един или друг предлог, то те вече не ще излязат. Ний трябва да разберем, че опасността за нас иде от Русия и към нея трябва да водим една систематическа отбранителна политика, като се опираме на всички враждебни ней елементи
100
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимавайте в картинката да не дойдат рокерите с танкове тогава ще ги посрещнете с хляб и сол.
99
1
 
5
 
! Отговори
Гален преди 7 години
Грубияни!!!! :(
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТСъщо по Цариградската конференция Ниш влизаше в България, а по Св. Стефанския договор той оставаше на Сърбия... Има руски защитници в България, които вярват, че Русия иска създаването на една велика България. Но тези руски защитници имат голем недостатък - те не четат руските вестници... действителното желание на руската дипломация е да не види никой път България една силна и независима държава. Такава една България не влиза в интересите на Русия, защото тогава тя не ще има влияние
97
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТ1) Първи мит - че Русия иска да има независима Св. Стефанска България:Св. Стефанский договор за Русия нямаше реално значение... според Татишчев "свикването на Берлинския конгрес е решено най-малко един месец преди включването на Св. Стефанския договор". При това Русия откъсна от България, създадена на Цариградската конференция целия Тулчански санджак и го взе за себе си. После го даде на румъните като им грабна Бесарабия. Също по Цариградската конференция Ниш влизаше в България
96
9
 
10
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 години
За руските Терористи.........просто не могат да се примирят, че св. св. Кирил и Методи не са руснаци. Още по- малко Климент Охридски. Видиш ли руснак, хвърли камък по него. Руските навлеци прекалиха с нахалството си. А иначе си продават бензина в "гадните" САЩ по-евтино отколкото в 16-та "Република Болхария"..............
95
4
 
7
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
Много поздрави на русофилите-комплексари.Путин и Ердоган пак се прегърнаха.Варварските империи пак кроят нещо.Дано да не е за сметка на България.Варварските империи са османската и руската империи .Техни наследници са днешна Турция и Русия.
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
видния простестър Асенчо Генев като е чул че руснаците ще идват в София се е покрил като шумкар ,а как само се заканваше с какъв размах обещаваше да бие руснаците ..тези 10 моториста които са дошли да ни завладеят подобно на Крим -това не са мотори не се заблуждавайте -това са военни машини и под всяка седалка се крие по една атомна бомба ...подписана лично от Путин....еееххххх *** Балкански къде си сега да видиш твоите наследници.........
93
2
 
4
 
! Отговори
Ани преди 7 години
А тези "рокери" какви мотори карат?