Митинг-концертът завърши мирно, без инциденти

Преди мероприятието задържали двама с боксове
Обновена: 29 окт 2016 23:01 | 29 окт 2016 22:48,
43
Митинг-концертът завърши мирно, без инциденти
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

По време на днешния митинг-концерт в София не са регистрирани сериозни инциденти или нарушения на обществения ред, информират от СДВР.

Още по темата


На изградените контролно-пропускателните пунктове преди началото на концерта са били задържани двама души, единият, от които е малолетен, за носене на забранени предмети /боксове/.

Медицинските екипи, разположени в района на пл. „Орлов мост“, са оказали помощ на няколко човека, които са се почувствали зле.

Концертът свърши след близо час и половина. Събралите се хора се разотидоха мирно, скандирайки: "Българи юнаци".

За гарантиране сигурността на всички присъстващи и за безопасността на движението в столицата преди, по време и след приключване на митинг-концерта бе осигурено засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: концертмитингСлави
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Radost Conova преди 7 години
И за да не спекулирате с моите писания, само ще Ви кажа, че съм майка на три деца, които учат и работят, не ходят по чалготеки, защото имат други интереси извън алкохол и дрога, но въпреки моето притеснение те бяха ТАМ.Не ме интересува в БГ стил жълтите новини.ИНТЕРЕСУВА МЕ ФАКТА, ЧЕ ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ЗА РЕФЕРЕНДУМА.КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ????????????????????????
30
0
 
0
 
! Отговори
Radost Conova преди 7 години
Поне си напишете имената за да видим всички ние Вашето безлично мнение или неграмотен коментар. Човек когато има мнение или го отстоява, той е личност, иначе си е ***. Каквото и да коментирате по отношение на Слави Трифонов , на който Аз не съм фен, това което ми Видяха очите беше неоспорим факт. След толкова години летаргия, нашите деца бяха там и ще гласуват за първи път.
29
0
 
0
 
! Отговори
Radost Conova преди 7 години
О неразумни и юроде, дето се славиш че си гражданин, роден на 5 туби бензин от София.Знаете ли всички Вие неясни граждани от селски произход, защото дори не си познавате родословието или Ви е срам да си кажете от къде сте?????????? Селянин не е обида.Селянин е човек научен на труд, който ако е истински няма да се нарече псевдо "Гражданин". От такива като Вас "Граждани" Бог да опази. Със сигурност мога да Видя колко неграмотни българи и простаци вече екзистират в тази псевдо държава??????????
28
1
 
2
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
Простотия до шия - това е София
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Хауптвахе в Франкфурт също има Концерт ама с ножове
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха не само бежанците са c смартфони по 1000 лв.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Как да направим безплатен концерт, без да платим лев на Общината или за наем на съоръжение" от Слави Трифонов
24
1
 
9
 
! Отговори
ДААаа.., преди 7 години
"Митинг-концертът завърши мирно".Няма лошо.Само дето на сиромахът българин му дай хляб и зрелища и си и доволен.Но истински и сериозно да защити правото си на по-добър живот го няма никакъв.Нашенецът е свикнал друг да вади горещите кестени от огъня,друг да мре за свободата му,друг да се бори за правата му.Доказано в историята.Нашенецът е свикнал да бъде роб,да бъде мачкан,унижаван и беден.Така си му харесва.Борисов и притиснал цели общини,частни фирми и общински служители за да спечели.Не спете!
23
12
 
5
 
! Отговори
браво преди 7 години
Е браво, браво ! Успяхте ли да се преброите поне ? Колко селяни се събрахте в центъра на София за да се порадвате на друг един селянин да ви позабавлява с чалгата си ? Но, така е, вие напуснахте селата си, но селянията остана във вас !? Така е и защото другия голям селянин от Банкя ви управлява. Не се чудете защо тогава сме посмешището на Европа и най-бедния народ в нея !
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
концертът завърши мирноБеше студено, пък и никой не плащаше, затова дежурните протестъри си останаха в къщиИначе за по 20-30 лв можеше да направят контра-концерт .
21
13
 
10
 
! Отговори
LoL преди 7 години
1944та когато брадясалите другари унищожават физически всички образовани и кадърни хора в България ни обричат и до ден днешен на мизерия най-вече морална и умствена. Ще сменят *** със Славчо селянчето, дето от шмъркане му е изтекъл мозъка(колкото има). Такъв народ си заслужава съдбата, утре Сталин да им предложиш ще си го изберат. *** народ - слаба държава!
20
13
 
6
 
! Отговори
rofl преди 7 години
Ей големо народно недоволство, големи превратаджии, да смениме единия престъпник с другия, *** "ъпгрейда", големи патриотари сте, затлачихте града разни цъвули от село, пихте, пикахте, викахте, трошихте, сега тия дето работят и живеят в София да му мислят колко пари от нашите данъци ще отидат да я чистим тая вакханалия. Е за това имаше Софийско жителство едно време, цървулите идвахте тука с новите "катове" си мислехте че сте в чужбина!!!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро утро от Виена Как мина концерта. Б. БОРИСОВ беше ли там
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Слави правеше само концерти и шоу нямаше да се отнасям подозрително към изявите му, но от много години телевизионното влияние се опитва да го превърне в политическо. Като си спомня, че и Азис беше кандидат за депутат... но наистина има акъл в нашия народ и знае до къде да отпуска каишката на слугите на народа - щото всичките зависят българския народ било пред екрана с дистанционното, било пред урните с бюлетина! Като тв шоу - от мен добър (4), като концерти - отличен (6) - може ги!
17
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Слави Трифонов! Единствения в България който може да си позволи да направи безплатен концерт на високо ниво, с изключителни мерки за сигурност! Даааа, той не случайно е на екран толкова години... а вие си хейтавайте...щом се чувствате добре от това. Приятен ден на всички!
16
27
 
22
 
! Отговори
да преди 7 години
цялата работа беше не да има митинг, а Славчо да си направи концертче, на което да си успее 20 годишните песнички и да потърси внимание.. и без това жалкото му предаване отдавна е в канала...
15
4
 
7
 
! Отговори
Сминдух енд чесън преди 7 години
Някой спомня ли си,че въпросите бяха шест за референдума //вече в неравностойно положение /,или съвсем изтръпнахме?
14
5
 
6
 
! Отговори
ник до 18 преди 7 години
Много ум. Страшен си!!!
13
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хаирлия да е концерта на плешивия плашопотарник. Грачил и с сьс него са грачили още 15 ооо хил... гьрклянчета!
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да оправдаят присъствието си все пак задържаха някой.