Жесток удар край Драгичево, загина 19-годишно момиче

Жена е в болница след тежката катастрофа
Обновена: 25 фев 2018 16:22 | 25 фев 2018 15:28, Веселина Йорданова
24
Жесток удар край Драгичево, загина 19-годишно момиче
Снимка: архив, БулФото

19-годишно момиче е загинало, а друга жена е транспортирана в болница след катастрофа в района на Драгичево, съобщи МВР.

Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден малко след 14.00 часа. По първоначални данни при бензиностанцията са се ударили два леки автомобила.

На място се извърша оглед, движението се регулира. От Пътна полиция препоръчват на водачите, пътуващи към София, да използват автомагистрала “Люлин“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ДрагичевоКатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви кажа, имам книжка над 20 години, но си въртя само в града. При дълги пътувания, непознати пътища и екскурзии - задължително автобуси с опитни шофьори или самолети съответно. Шофирането не е за всеки. Замислих се един ден - за училище. Имаше двойкаджии, имаше и отличници. Как мислите, че един двойкаджия ще има достатъчно акъл и мислене, за да кара автомобил без нарушения? Когато си двойкаджия, оставаш такъв.
19
2
 
9
 
! Отговори
FUCK OFF преди 6 години
СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ СТРИКТНО....ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО....ЖАЛКО ЗА ПРЕКЪСНАТИЯ МЛАД ЖИВОТ..ГОРКОТО МОМИЧЕ...ДА ПОЧИВА В МИР.
18
2
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Бог да го прости момичето! Толкова младо си отиде от този свят! Минах към 17 ч през местото, като видях едната кола ми беше ясно, че има загинали! Дано другата жена се оправи по-скоро! На това место често стават ПТП-та, не знам каква е причината днес, но преди няколко години цяло семейство си отиде точно там заради неправилен обратен завой.. Много тъжно как се избиваме по пътищата, наистина е много тъжно..
17
5
 
15
 
! Отговори
Положението преди 6 години
на пътя е отражение на положението в главите и душите ни. Пълно оскотяване - къде от мизерия, къде от умишлена чалгизация. Ако трендът се запази, нямаме бъдеще, за радост на нашите вътрешни и външи доброжелатели.
16
1
 
8
 
! Отговори
младен преди 6 години
По-помляната кола беше или голф или фиат мареа. Мисля че беше се опитала да направи обратен или някаква друга такава глупост щото беше ударена отдясно от другата която е идвала от СФ. Не спекулирайте за номерата ПК щото освен че беше размазана доста, беше и покрита с покривала заради смъртният случай така не се виждаха.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма част от хората толкова много изпростяха и се озлобиха, че да им дадеш книжка все едно да им сложиш в ръката автомат. Вече е страшно да караш по пътищата.
14
4
 
33
 
! Отговори
Каращият бавно преди 6 години
Ами аз пък не смятам, че нещо и има на България или че катаджиите са виновни, затова че 90 % от шофьорите в БГ карат като *** :( Гледам ги такива изнервени, лепят се на 3 см зад мен, псуват, не виждат смисъл да заобиколят дупките карайки бавно (предпочитат да минат с бясна скорост през тях), изпреварват където е забранено и така нататък (мога доста да продължавам).
13
1
 
12
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Аз също не коментирам конкретен случай,коментирам мястото и шофьорите,жалко за момичето!!!
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не може да помогне на неграмотните и нагли шофьори.Не говоря за този случай, понеже не се знае истината.Но у нас всеки се има за състезател.КАТ ли са виновни, че няма разумни шофьори ... ?!
11
1
 
21
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Там е много кофти кривка,по посока Перник е една лента за движение и точно в кривката стават две ленти,много професионалисти почват да изпреварват още 200 метра преди нея като знаят ,че предстоят две платна,всяка седмица има тежки катастрофи там и КАТ седи почти нон стоп...нищо не помага,нямам думи!!!
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катастрофата е при Лукойл при кривината, където преди няколко години загинаха две момичета.
9
11
 
6
 
! Отговори
, преди 6 години
A Гоуфо къде е у целата схема?
8
10
 
6
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
нЕкой пак е карал с "несъобразена" скорост. Ами...като не могат да "съобразяват", да ***!
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много от водачите не се съобразяват с мократа настилка и натискат газта! Ако през лятото имате 100 % сцепление на гумите с пътя то в това снежно време сцеплението на гумите е едва 60 %. А когато на пътната настилка има и сняг падате на под 40 %. При това положение когато сте с висока скорост губите контрол над автомобила и катастрофирате. Много от водачите са още на летна вълна. Тези които са с летни гуми които в студа стават като пластмаса са си живи убиици. Бог да прости момичето.
6
4
 
11
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Там е изцяло регулирано кръстовище.Как е станала тая работа.
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Golf-II, Pernik, Jena........
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минавах точно оттам, наистина ужасна катастрофа. Пътят беше мокър, всички караха много бързо. Жалко за момичето и дано другата жена се възстанови бързо.
3
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтрепахме се. Все едно гражданска война има в България. На година по хиляда трупа...
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От едната страна ограничението е 50 а от другата 70 и са 2 разделени двулентови еднопосочни пътя. Как точно там катастрофа и то със загинали?
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много постна новината. Дайте някакви подробности, все пак.