След удареното дете в Южен парк: Забрана за велосипеди?

Младият мъжът, причинил удара, е издирван от полицията
Обновена: 10 май 2018 21:29 | 10 май 2018 21:22, Петя Славова
92

Инцидент с велосипедист в парка едва не завърши фатално. Полицията издирва млад мъж, който е блъснал и ранил тежко малко момиченце в Южния парк в София, след което е избягал.
Още по темата


Неизвестният велосипедист прегазва Тея и я влачи няколко метра, припомня Bulgaria ON AIR. В този момент паркът е пълен с майки с деца.

Извършителят напуска местопроизшествието. Контакт обаче оставят хора, станали свидетели на случилото се. Други се обаждат в полицията, за да сигнализират. МВР вече издирва извършителя.

Случаят привлича вниманието и на Калин Вельов. Музикантът е известен и с това, че често се предвижва с велосипед. Той не мисли, че забраната на велосипеди в паркове и градинки ще реши проблема



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩирлицПък ако си спрял на велелента -- в зависимост от наглостта ти получаваш пирон по дължина, губиш чистачка, огледало, или със силикон ти залепяме вратата за постоянно. Може и с едно спрейче "Паркирал си като ***"!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩирлицИ огледалца падат на симпатяги като теб, Щирлиц -- никак не са стабилни да знаеш!
40
7
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Дано не опиташ да се провреш между колата и бордюра,че бързо ще го премериш на височина.
39
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в парка предимство имат пешеходците, но паднете ли ми на велоалеята овце и *** -- поздравявам ви с по един лакът или рамо по западен образец!
38
24
 
18
 
! Отговори
Marie Claire преди 6 години
Извинете, ама ако не мога да карам колело в парка, къде мога да го карам? В планината ли? Айде' си гледайте работата! Да обозначат алеи само за велосипедисти в парка и от там да не минават никакви деца. Абсолютно даже съм с две ръце ЗА! А мен като пешеходец колко пъти малки деца, вкарани в електронни колички, са щели да ми минат през краката, щото безнадзорно са ги пуснали и те си карат, ама си гледат настрани...
37
1
 
33
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Пак го ударихме на спор - "провинциалисти" - "столичани". Що за болен мозък трябва да си, за да си мислиш, че някакви "провинциалисти" са ти виновни, а не примерно ширещата се корупция, възпитанието на подрастващите или пък това че ченгетата не си вършат работата, нито пък прокурорите. А това че живеем в мутрореалност? Приятел, не знам дали знаеш, но бедността не е порок, но да си израстнал в модерен град като София и да имаш кръгозора на муле не е никак обнадеждаващо.
36
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти къде живееш бре? Говорим за алеи на парк който е за РАЗХОДКИ И ИГРИ ,а не е улица и е пълно с народКакви пешеходци???.Там се ходи и замаяно и свободно.А децата тичат свободно Така е във всички ГРАДСКИ паркове по света и велосипеди карат обикновенно малки деца.А в южният парк от няколко години в почивните дни е претъпкано от народ и да караш със скорост като по писта значи че си безотговорен или много г.л.у.п.ав......Ти всъщност от кой град се,обаждаш?.
35
4
 
13
 
! Отговори
Велосипедист. преди 6 години
Който си няма грам мозък го няма, независимо дали е с кола, колело или пеша. Даже понякога изглежда интелигентно.
34
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето точно такива са типичните ПРОВИНЦИАЛИСТИ като този *** с колелото и никой нщма право да се обижда!!Само като му видях лумпенизираният фейс мога да ви гарантирам няколко неща.Беден е!От провинцията е!Живее като скот!Има психически проблеми!За това трябва да има жителство и интервюта за получаването му.Ниско образовани, бедни, агресивни >>>>>>обратно на село!!
33
6
 
15
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Редовно виждам и пешеходци които вървят по вело алеите на зиг заг.
32
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога ви разправям, че тия са откачени. Вижда навалицата в Южния и се бухва сред нея с колелото. Няма да слезе и да бута, няма да намали, няма да мине от друго място - в навалицата. И гледат нагло. Като му кажеш, че след още един такъв поглед ще му запукаш шамарите и вече е обиден, почва да разправя как пазел планетата, рийш ли...И ето ви най-накрая злополука - прегазено дете от *** с колело. Да го намерят и да го осъдят. За пример на другите.
31
23
 
16
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
В повечето случаи са виновни пешеходците които изненадващо изкачат на пътя на колелото. Често вървят като замаяни. Децата им пък са тотално изоглавени и тичат на посоки. Велосипедистите в 99% от случаите си карат направо и не правят резки движения. Хората се блъскат във тях а не обратното.
30
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като цяло, терора от малцинството /колоездачите/ над мнозинството /пешеходците/ трябва да спре.
29
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"детето явно е тичало по диагонал и е правело лупинги като орбитиращ електрон"Значи, децата да играят все едно са на сирийската огнева линия, заради шепа откаченяци?
28
0
 
2
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 25 - някакви доводи, или така, просто да си почешете езика? Питам от интерес.
27
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да стане, велосипедист да прегази челно, детето явно е тичало по диагонал и е правело лупинги като орбитиращ електрон и се е закачило в колелото когато са се били почти разминали в сляпато зона на периферното му зрение.. здраво ги дръжте от към външната страна и пешеходците също вървете по права линия без резки престроявания по диагонал.
26
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бургас, в Морската градина, усвояващите евросредства разчертаха велоалея на най-посещаваната от пешеходци и майки с деца алея. Карат все едно са на писта и наглеят. Да не ви казвам колко клетви са изнесли и администрация, и коломозъкодефицити.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До KromМисленето НЕ Е от силните ви страни!
24
1
 
23
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Приветствам това толкова "епично" решение. Толкова е ... ммм ... Соломоново? Хайде сега, мили хора, забранете и каруците пълни с чворове от определен произход, моля. Такава днес прегази възрастна жена и избяга. Искам да видя имате ли членове и топки за такова решение, или ще ви се свият орехчетата от страх пред Големия Задокеански брат, който ще Ви дърпа ушичките. А *** сгазил детенцето, да го разчекнат. Друго не заслужава. Ще го хванат, разбира се, но да се обзаложим ли дали ще го накажат?
23
8
 
19
 
! Отговори
ммм да преди 6 години
Българска му работа, като си идвам всяко лято с децата и съпруга умирам от страх да шофирам, да се разхождам из града...то бива простотия, бива безчовечност и безнаказаност, ама в Бг това преминава всякакви граници