След удареното дете в Южен парк: Забрана за велосипеди?

Младият мъжът, причинил удара, е издирван от полицията
Обновена: 10 май 2018 21:29 | 10 май 2018 21:22, Петя Славова
92

Инцидент с велосипедист в парка едва не завърши фатално. Полицията издирва млад мъж, който е блъснал и ранил тежко малко момиченце в Южния парк в София, след което е избягал.
Още по темата


Неизвестният велосипедист прегазва Тея и я влачи няколко метра, припомня Bulgaria ON AIR. В този момент паркът е пълен с майки с деца.

Извършителят напуска местопроизшествието. Контакт обаче оставят хора, станали свидетели на случилото се. Други се обаждат в полицията, за да сигнализират. МВР вече издирва извършителя.

Случаят привлича вниманието и на Калин Вельов. Музикантът е известен и с това, че често се предвижва с велосипед. Той не мисли, че забраната на велосипеди в паркове и градинки ще реши проблема



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой нищо не забранява . Има закон и ред койго никой не спазва.Вижте си постовете,кой от кой ,,по умен" и ироничен и акъл дава,или се подиграва-А всичко е толкова просто,топлата вода е измислена отдавна но има много такива като 19 и 20 които хитреят и я откриват отново.
21
9
 
34
 
! Отговори
Така е ! преди 6 години
У нас велосипедистите не могат да разберат че не са пешеходци с колела ,а участници в движението.Те не признават светофари,пешеходни пътеки и тротоари и посока на движението.Тяхното е едно непредвидимо Брауново движение В цяла Европа има огромен брой велосипедисти и те са лоялни участници в движението.У нас е пълна анархия и безнаказаност не сазват никакви правила и ред и винаги търсят вината във другия.
20
16
 
12
 
! Отговори
хъ преди 6 години
В Южния парк по алеите се наблюдава голямо количество стъпкани охлюви, особено след дъжд. Да се помисли и за ограничаване движението на хора.
19
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха и какво ще има знаци забранено за колелета ли или ще има радари за превишена скорост, хайде и кучетата да забраним тогава че може да нападнат дете да си ги разхождате само пред блока.
18
8
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ХДа не обвиняваме велосипедистите?Проблема в случая е, че този е карал прекалено бързо и не е спрял да пимогне, а е избягал от местопроишествието.Писна ми да слушам за неоправданите и мили колоездачи и мотористи дето все някой им е виновен а те самите не спазват правилника за движение по пътищата.В белите страни за да караш колело по улицата се държи изпит в който се вижда запознат ли си с елементарните правила за движение, знаци и т.н. И когато го издържиш ти се дава документ.
17
11
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Като стесните улиците с велоалеи,и затормозите и без това натовареното движение,няма да ме накарате да се кача на велосипед.Първо въведете ред по улиците,премахнете излишните и забравени знаци,подновете маркировката,най-после изкърпете качествено ямите,накарайте полЮ.цията да работи...След това пробутвайте велоалеи,и то само там където е възможно,и няма да пречат!
16
0
 
22
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Не е нужно да минаваме на каручки ,а да ,,слезем от каруците" и да ползваме мозъка си и спазваме правилници и закони.Но докато има титани като теб,още ще седим в каруцата а в нормалните страни са решили въпроса с десетократно повечето велосипедисти.Като порастнеш и ти минат пъпките,дано се поразходиш и да видиш как я карат хората без каручки.
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тоя велосипедист сигурно и кола има. Навярно и колата си я кара по същия начин.
14
0
 
28
 
! Отговори
Не са преди 6 години
Велосипедистите, обществото ни е. Деградирало, озверяло, изпростяло. Това избива във всички сфери на живота все по-явно. А с това, което училището ни произвежда, ще става все по-зле.
13
24
 
21
 
! Отговори
Шофер преди 6 години
Едвам успявам да не ги газя тия юруди с колелата, нищо ме става от тях, нито правилник спазват, нито елементарна етика на движение, дори имат проблеми и то големи с основни инстинкти- примерно този за самосъхранение... велоалеите са поредното залитане по глупости на нашия псевдоелит. Бг колоездачите наистина не стават за нищо, а и са повечето безделници и аутисти!
12
14
 
22
 
! Отговори
Х преди 6 години
Не обвинявайте велосипедистите. Те какво са виновни че няма вело алеи в градовете?А и по принцип инциденти стават навсякъде. Това не може да се избегне по никакъв начин. Да не забравяме че всяка година в България загиват стотици хора по пътищата а процента на загиналите или ранени при катастрофи със участието на велосипедисти е много малък. Почти всички фатални катастрофи стават със автомобили и мотори.Освен това хората които карат колело ДОПРИНАСЯТ за чистотата и запазването на природата.
11
2
 
31
 
! Отговори
хъ преди 6 години
Такова предложение прилича на онова дето предлагаха да се изсекат крайпътните дървета, щото автомобилите се блъскали в тях и за това имало пострадали хора.
10
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходя на работа пеша, офисът ми е близо. Ежедневно виждам велосипедисти да карат по тротоарите и то с висока скорост. Пешеходните пътеки се минават на велосипед, а не пеша. Сфетофари за тях няма, минават на всеки цвят. В парка (Борисовата) все едно са на суперджи, а е пълно с малки деца, които са непредсказуеми в движенията си.Сигурно има и внимателни, но май са малцинство.
9
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поради множеството пътни инциденти и убити, нека забранят и движението на автомобили по пътищата. Да минем на каручки и пеша. Ама пак не е сигурно дали някой кон няма да убие някой.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде да педалят хората, освен в парка?
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме още хляб да ядем, докато станем за велосипеди ...
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Alf ти деца имаш ли? Не дей да говориш глупости! Деца се гледат точно по паркове е не в кошари!
5
3
 
8
 
! Отговори
Алов преди 6 години
МИрослав Джуканов, Джунканов защо след Сървайвър 2007 не избяга в чужбина, умно момче си завършил си Софтуерно Инженерство,а стоиш тука и напусна Vm Ware. Дано се оправи дъжеричката, но държавата няма се оправи !!!!
4
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велосипедерастите настъпиха мотиката сега въпреки, че във един парк убиха човек все така парковете са джунгла, сигурно Путин е виновен. Cедим чакаме нясого да набият някой да умре за да се напънем от зор-заман да свършим нещо и да си направим ПиАр.
3
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споделям мнението на 1. Повечето столични велосипедисти са пълна тиня. Или стероидни ненормалници или обикновено чaлнaтu...