След удареното дете в Южен парк: Забрана за велосипеди?

Младият мъжът, причинил удара, е издирван от полицията
Обновена: 10 май 2018 21:29 | 10 май 2018 21:22, Петя Славова
92

Инцидент с велосипедист в парка едва не завърши фатално. Полицията издирва млад мъж, който е блъснал и ранил тежко малко момиченце в Южния парк в София, след което е избягал.
Още по темата


Неизвестният велосипедист прегазва Тея и я влачи няколко метра, припомня Bulgaria ON AIR. В този момент паркът е пълен с майки с деца.

Извършителят напуска местопроизшествието. Контакт обаче оставят хора, станали свидетели на случилото се. Други се обаждат в полицията, за да сигнализират. МВР вече издирва извършителя.

Случаят привлича вниманието и на Калин Вельов. Музикантът е известен и с това, че често се предвижва с велосипед. Той не мисли, че забраната на велосипеди в паркове и градинки ще реши проблема



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
18
 
! Отговори
dsdsa преди 6 години
Забрана за велиосипеди, в парковете, има и СЕГА, освен на обозначени алеи.ВЕлотерористите, обаче, не ги интересува нищо, освен да обясняват колко са ЕКО и как могат да си правят, каквото си решат, поради това..
61
9
 
24
 
! Отговори
Софиянка преди 6 години
Велопедисти и мотористи по улиците не спират на пешеходни пътеки. Много често колите са спрели, тръгвам да пресичам, и в това време лети или велопедист, или моторист и не спират. Ако аз не се закова, ще ме блъснат... Карат и по тротоари, направо летят, а ако са зад тебе, даже не ти звънят и просто те блъскат отстрани.
60
4
 
22
 
! Отговори
не знаят правилата преди 6 години
Онзи ден спирам на пешеходна(повдигната) да изчакам хората да минат, а след това тръгвам, но когато съм вече на пътеката двама колоездачи едвам спряха да се ударят странично в колата ми. Господа, с колела на пътеки спирате, слизате и пресичате пеша, а не карате с максимална скорост. Пък и псуваха нещо с цялата си наглост. Също съм забелязал, че масово карат по тротоари, където липсва велоалея.
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време се сктахме безпризорни и свободни, а майките ни не се тревожеха. Сега е точно обратното. Толкова много опасности има, че децата станаха като затворничета. Това е парк, все пак! Ако там децата не могат поне малко да поиграят свободно, то къде??
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41 И тогава те свалям и ти пия кръвта. Дерзай.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забранявай, да карат на колодрума колкото си искат. Да им се разреши през зимата но с вериги, ако нямат, да се глобяват.
56
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да си кажем истината в очите: виновни са неадекватните кифли, които по неведомо стечение на обстоятелствата са станали майки. Отрочетата им се скитат безпризорни, създавайки опасност и за себе си, и за всички околни с поведението си, докато бг мамите си цъкат телефоните и бъбрят чий *** щяха да гъргарят сега ако не бяха вързани с чадото.Ако ще забранявате нещо, забранете кифлите, чалгата, социалните мрежи и други подобни фактори, които превърнаха обществото ни в дистопия.
55
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно, пълна забрана за колоездачи в парковете и кучета без каишки!!! Забранявайте и ще стане чудесно!!! Който иска да кара колело, извън пешеходни зони и паркове, между селата е прекрасно. Карайте там колкото искате, до полуда!
54
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Картофената принцеса от Белчин Баня задръсти София заради стотина откачалника с колелета. Карат безобразно и опасно, и беше време да ударят някое дете, както и стана. Предлагам с прашки да се въоръжим, и видим ли летящ откаченяк, по една съчма от лагер в гърбината. Да усетят сладостта от карането с голяма скорост между хората.
53
1
 
3
 
! Отговори
Веселин Василев преди 6 години
Все пак никаква забран.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е тоя ,,тунгуски метеорит''.Ако някой пита какво е ,,татарин'',нека види нагледно.
51
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Улиците в София са тесни и задръстени! Не са проектирани за този трафик и сeляндурсkи манталитет. И в този хаус, общината *** чертае нови велоалеи, и създава допълнителен безпорядък!
50
14
 
16
 
! Отговори
Joro преди 6 години
По-*** идея не бях чувал скоро. Заради един *** да забранят да се кара колело дори на малкото места, където може да се кара... Всеки ден умират хора от коли, но тях няма да ги забранят, а напротив - насърчава се автомобилният превоз! Да не говорим, че той замърсява, а колоезденето е и полезно за здравето. Пълни *** ги предлагат тези неща...
49
12
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Гениалнооо! Ами онзи ден кола блъсна дете на улицата. Дайте да забраним колите по улиците!
48
10
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 41 преди 6 години
доде не попаднеш на някой татко с ютия - ще поздравяваш.всичките такива религиозни фанатици сте ми еднакви: вело-, вегано-, хомо-, евро- и всякаква подобна креслива *** с нулев принос и огромна консумация. сигурно имаш кучета, ама деца - едва ли. такива като вас са в основата на "ислямска държава" - търпимост към никого, освен към себе си. "ще взема да се гръмна със патрони за глиган - твърде съм красив, за да живея сам".
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Gosho 51Изумява ме слабоумието и късогледството ви.Как не забелязвате агресията в поведението на тоя сървул?????КЬОРАВИ ли сте?????????Не е "без да иска"!!!П.П. Преди 2-3 месеца до НДК на Витошка пресичам пеш без да преча на колите при което виждам как един селки дис с лУовДИФска регистрация дава газ и тръгва към мена аз съм вече извън платното за движени е и през отвореният прозрец се провиква "дИеЙ пИшИходнЪтЪ пътИекЪ бИе?" . Подгоних го а той щеше да блъсне една жена пловдивска р
46
20
 
14
 
! Отговори
Gosho преди 6 години
Вие май тотално сте изтрщели щом пишете такива глупости.Човек греши това е.И този младеж е сгрешил и се е уплашил.Като се качите в колите половината от вас сигурно не спазват един знак,не спират на пешеходна пътека ама много знаете.Мен ме блъскат вече две коли като велосипедист двама пешеходци ,но вие много знаете.Вчера една злобна лелка ме удари та свят ми се зави и после гледаше злобно и изфуча с мерцедеса ,а аз кървя и около мене хората гледат и подминават.А днес едно дете ударили и всички ве
45
16
 
24
 
! Отговори
Нагли колоездачи преди 6 години
Непрекъснато се говори в полза на колоездачите и как трябва да бъдат пазени, но всъщност това са най-наглите участници в движението. Движат се по тротоарите с бясна скорост и точно там ме блъсна преди няколко години един такъв. Ако няма велоалеи, трябва да бъдат глобявани за каране по тротоарите. А последното се случва, защото са егоисти и не им дреме за другите хора.
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Претъпкаха градовете от лакомия и ни оставиха да се държим за гушите... Що не насочите агресията си към тиквите?
43
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом няма велоалея, значи не е за велосипедисти, или тея същите да пазят всички останали хора...толкова ли е сожно. На който много му се кара да хди на село на къра.