Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание

На 2-ри септември щели да бъдат постигнати целите на протеста
20 авг 2020 07:19, Ния Христова
143
Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание
Снимка: БГНЕС
В 42-рата вечер на антиправителствено недоволство протестиращите заявиха, че целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да искаме разрешение за провеждането им и по този начин отговориха на призивите на столичния кмет Йорданка Фандъкова да се подават уведомления за протеста.
Още по темата
Недоволните граждани коментираха призивите за премахване на блокадите, които бяха отправени от местната власт. Те са на мнение, че ако управляващите са загрижени за софиянци и искат да възстановят свободното придвижване в града, ще си подадат оставката. По време на протеста се чуха и остри коментари по отношение на ремонтите и за поддържането на градската инфраструктура.
 
Адвокат Николай Хаджигенов пък обяви 2 септември за датата за провеждане на Велико народно въстание, предаде БНР. То ще започне сутринта и няма да приключи с края на работния ден. Това е датата, на която управляващите трябва да съберат 120 гласа в НС, за да започнат обсъжданията по новата Конституция.
 
Блокадите на три места в центъра на столицата остават - Орлов мост, булевард "Цар Освободител" и Ректората на Софийския университет.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
31
 
! Отговори
11 преди 3 години
Некадърници,до кога ще ги търпим!Безработни *** ,ето заради такива *** държавата ни е такава! Точно мафията в държавата стои на кръстовищата и пречи на хората.....разкарайте ги за да не стане страшно!
93
4
 
29
 
! Отговори
33 преди 3 години
Абе този адвокат май е пропуснал лекциите по наказателно право.. Нещо май не знае,че въстанието е престъпление против републиката.. И този е адвокат, да си скъса дипломата и да си изтрие **** с нея.
92
5
 
29
 
! Отговори
Почиващ преди 3 години
Наглостта им явно няма граници ! Няма такива наглеци !!!Какъв е този кияк, че да ми казва открито, че ще ме тормози с блокади?Абе Аланколу, ти за кой се взе бе ?Изнасяйте си катуните до 5-ти септември, че на 6-ти се прибираме от морето !Да не ревете после !
91
2
 
30
 
! Отговори
Лятото на Божков преди 3 години
Въстанието на Черепите
90
3
 
30
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
Тези са тотални изпадняци ..... Ама като свършат парите на черепа кой ще им плаща бирфеста и кой ще ги вземе на работа ???!???
89
3
 
23
 
! Отговори
ДАААА преди 3 години
ХАНДЖИ ГЕНЧО ОБЯВИЛ ДАТА ЗА ВСЕНАРОДНО ВЪСТАНИЕ....!!! А ПОЛИЦИЯ, ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ... ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТ НА ТОЗИ ДА ТОРМОЗИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА?! МИСЛЯ СИ ДАЛИ ПЪК ДА НЕ ЗАПИЧНА НА 2.09.АЗ ДА ХВЪРЛЯМЕ ЯЙЦА ПО НЕГО И ДРУГИТЕ ДВАМА ОТ 0СРАНОТО ТРИО... ПОЛИЦИЯТА ЩЕ МЕ ПАЗИ И ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С МЕН ДА ОСВОБОДЯ ВХОДА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО....
88
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия пък "боец" откъде се пръкнаха? Не че Боце не трябва да си ходи ама,тоя креслив история лидер на тая анонимна организация ми идва малко в повече!
87
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е протест, това е БИРФЕСТ!!!
86
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайскопф от Славяново,много се е разбързал.Паникьосан е .Делото за държавна измяна започва всеки момент Тик-так-тик-так
85
5
 
43
 
! Отговори
Pit преди 3 години
Тези мирезливи пияндурници накрая ще отнесат пердаха от мълчаливото общество..и ще почнат да *** по телевизиите че им се нарушават гражданските права а в момента те нарушават правата на други свободни хора
84
4
 
29
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Този път да изпратят на протистиращите въстанници полиция, която да ги пази от народната любов.
83
4
 
24
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Бабикяне! Направете Му една черна магия и до Коледа е финиш! Няма нужда от напрежение! Вижте там някоя баба, някой ходжа! Вещери при демокрацията има!
82
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще стане като Априлското въстание - ще се вдигнат само отровеното трио и шепа неадеквати около тях Мълчаливото мнозинство ще гледа отстрани ...
81
2
 
35
 
! Отговори
Бокси преди 3 години
Всичко е изпърдело. Пари им не стигнаха на тия продажници.!!!
80
35
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Гербери, какво стана, а? Востание срещу Ойхо Бойхо Кратуната на 2 септември;)))) демек срещу всички вас:)))
79
0
 
35
 
! Отговори
бтв преди 3 години
канна рачева задължително да бъде там , за да ни информира колко милиона въстанници присъстват !
78
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея наистина си верват. Какво прави промиването на мозъка от платените медии и троловете по социалните мрежи а? Превръща нормалния човек в озъбена крещяща и биеща се в гърдите ***,йму.на. Назад към корените на човечеството.
77
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно, комунистичеки преврат няма да има защото червената армия не е на дунава.
76
1
 
31
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Сладури, са когато си мислят, че може да се месят :D Обявили били дата ...
75
0
 
19
 
! Отговори
До Прокурор преди 3 години
"Има ли значение дали хвърлят яйца или си ги ... ?"Има, понеже ... сградите. Особено каменните, от които трудно се изстъргва яйце без да остане петно, понеже става химическа реакция с камъка. Едно време са слягали белтъци в цимента, но това е друга тема.