Мобилни екипи ще ваксинират в училищата в София

Това ще става от 1 септември
9 авг 2021 21:05, Ния Христова
100
Мобилни екипи ще ваксинират в училищата в София
Снимка: БГНЕС
Мобилни екипи за ваксинация на Столичната община от 1 септември ще са разположени да имунизират екипите на училищата в София на място. 
 
Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, предаде БНР. 
 
Фандъкова допълни още:
 
"Реалната ваксинация в София, цялото лято, се случва благодарение на нашата кампания, на изнесените пунктове. Особено сега набира скорост ваксинирането на места на фирми и различни организации".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу м.ръсните си ръце от децата г.ърчове нещастни! Съгласие от родителите взехте ли, у.роди медицински?????
66
1
 
7
 
! Отговори
татарата преди 2 години
господ да ги убие даноанатема
65
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета коментарите ми е вясно че е пълно с антиваксърни тролчета. И хората налитат на тези глупости.Жалко, толкова живота можеше да са спестени и много бизнеси ще фалират ненужно. Но така е като човешката глупост е в големи количества. Продължавайте да съсипвате България.
64
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва ли първо да те прегледат преди да те боцнат. Ами ако си болен или алергичен. Но най- важното е да ти сложат отровата, пък после каквото стане. Посегнаха и на децата, *** им долни. Всичко за пари- една голяма измама.
63
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините пазят от зараза, от тежко протичане и смърт. Страничните действия са в пъти по-малко от тези на ваксините против коклюш, морбили, заушка, грип, рота вируси, хепатит. Несериозно е някой да се позовава но страничните действия, защото те са минимални. Друг аргумент? Само не ми говори да чипове и смяна на пола!
62
1
 
19
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Само да сте наболи някое дете, ще се наложи да бъдете моментално инжектирани със всички налични дози, за да сте наистина защитени. Кой знае, може да се окаже че след 20-тата игла ставате супермени....
61
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе не ви ли хвана малко срам вече? Тези ваксини не пазят от зараза, имат камара опасни странични ефекти и ако човек се разболее съвсем не го кара по-леко. Това вече стана пределно ясно, но биг фарма усеща на каква загуба ще остане и се разбързала да ваксинира в училищата, та децата да приклещи. Те няма как да избягат.
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А неделната ваксинация?
59
14
 
6
 
! Отговори
Лилияна преди 2 години
Където видите мънички пакостници да мърдат, набождайте ги. Трябва да се действа превантивно преди да са почнали да мислят самостоятелно. Така ще заживеем в един по-добър свят!
58
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо бг антиваксър толкова много го е страх от ваксиниране? Защото е здравно неграмотен. Защото някой му е казал, че има чипиране, стерилизация, смяна на пола , свързване с 5G..... А кажете ми може ли нормален човек да вярва на това??
57
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В София се ваксинира благодарение на местната власт. Централната власт на анти-ваксъра Кацаров прави всичко възможно ваксинацията да СПРЕ! Затова и ЕДВА СЕГА се правят някакви АДМИНИСТРАТИВНИ планове за това какво тепърва ще се прави, за да се ваксинираме, като КАцаров подхвърля на общините отговорността за това! Говорят за следващата вълна като нещо, което едва ли не ще започне след месец-два, когато ние ВЕЧЕ сме в нея!
56
1
 
23
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
Най-големият Исторически парк в света на Варна е против тази отрова да бъде инжектирана в децата ни!
55
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазете си децата, пуснали са мобилни отряди.
54
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мобилните екипи да си ваксинират ...Данчето! Никой не им ще ваксините!
53
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От засада ли ще почнат да инжектират?
52
1
 
22
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
*** тъй де, дотам я докарахме - учителите тоолкова глупави, че не могат да намерят пътя до джипито или мола да се ваксинират. Добре че се е сетил Кантърджиев да подсети Фандъкова, че ще ги отърват от едната недосетливост.
51
10
 
10
 
! Отговори
До Натовеца преди 2 години
Стига си писал глупости. Мобилните екипи тръгват от 1 септември, когато децата не са още на училище. Идеята е да ваксинират учителите, не децата. А дали ще има желаещи учители, това е друг въпрос.
50
1
 
20
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Шорош иска да направи от децата ви геюве и след това да им изпие адренохрома. Или нещо такова :)
49
3
 
28
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Родителски патрули около училищата от родители които имат възможнист това мога да ви кажа като съвет ,спасете децата си !Искат да ги убият !
48
4
 
26
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Роиделите предупредете децата си да ви се обадят венага и моментално ако в тяхното училище пристигнат евтанизиращите менгелета ,вефнагха се организарайте повече родители ако може да се отйъснете от рабода да се изсипите там на място и да си предпазите децата от инжекция суъс много опасно и експериментална "ваксина" от която до този момент само са умрели над 20 хиляди човека вече официални статисктики на Еу!За Бога това е страшно пазете децата си организирайте и протестирайте против това !