Терзиев предупреди: Разпространява се фалшива анкета за кадри в СО

Тази инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, написа той
9 ное 2023 08:17, Анисия Иванова
68
Терзиев предупреди: Разпространява се фалшива анкета за кадри в СО
Снимка: БГНЕС

Новоизбраният кмет на София Васил Терзиев предупреди, че се разпространява фалшива анкета за набиране на кадри в Столична община.

"В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник, с която се набират "кадри за общинска администрация" в София. Важно - моля Ви да не попълвате тази анкета, защото данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват незаконно и могат да бъдат използвани за користни цели", написа Терзиев в профила си във Фейсбук.

"Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са абсолютно недопустими, уронват авторитета и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там", пише Терзиев.

И още: "Неведнъж по време на кампанията към споделял, че човекът и неговият потенциал са в центъра на нашата програма за управление на София. След официалното ми встъпване в длъжност предстои да се запозная лично с колегите от администрацията на Столичната община.

Нямам никакви съмнения, че сред тях има изключителни професионалисти. Назначаването в общината ще се случва по установените процедури и при спазването на установените правила", заявява Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 месеца
До Анонимен 44A да бяха избрали посочения от банкянското чудо ли ?!? Смятате ли, че всички хора са толкова слабопаметни що се отнася до ДС ?!? Да от изобра който имаха софиянци се оказва, че Терзиев бе най-свестния. И изглежда доста по-свестен и от Борисов и от Фъндъкова и от Хекимян. А, пропуснах и новата Цола Драгойчева, Ваня ли как беше.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ей шопи, скачахте по площадите, късахте ризи, кой не скача е червен и накрая си избрахте внук на ДС" - ако не знаеш, бащите и дядовците на тоя изселиха софянците по конюшните на селата. Така, че не виждам нищо незакономерно. Май не си идвал в София скоро всичко бйека и мйека, за какви шопи точно говориш само ти си знаеш
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
След самоковската крадлива пенюга , по-зле не вярвах , че може да стане, но като видях на балотажа ромката на Отровено общество и ДС унучето разблах, че положението ще продължи да е трагично тежко
40
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Какъв екип, бе Василчо мамин! Тъпо момче, да имаш такъв финансов ресурс, още от дете, а да завършиш Американския в Благоевград?! Да си "успешен бизнесмен", благодарение на парите на ДС, да живееш като принц, да се разхождаш заедно със семейството си по света, да се радваш на живота и изведнъж от алчност, и от глупост да се осветлиш пред българския народ, да го яхнеш, барабар с цялата държава?! Към всички гласуващи:Не избирайте богати хора да ви управляват, те са АЛЧНИ и НАГЛИ!
39
0
 
3
 
! Отговори
РАБОТИМ ЗА ВСИЧКИ преди 5 месеца
КАКВО, ВАСИЛЧО БАТМАНА САМО ОТ НЕГОВИТЕ КАДРИ ЛИ ЩЕ НАБИРА???...
38
0
 
0
 
! Отговори
Дроггар преди 5 месеца
Съм в колентъра нещо не върви
37
0
 
0
 
! Отговори
Поп преди 5 месеца
Немоѝ да викате
36
1
 
4
 
! Отговори
То преди 5 месеца
тоя господин целият е фалшив. :)
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ААА ДРУГАРЮ, ТОЯ Е КАДЪР НА ВАШЕТО ПОСОЛСТВО!
34
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е поредната хак кампания на посолството. Организира го щаба на ромската калица Григорова.
33
1
 
12
 
! Отговори
и още нещо преди 5 месеца
Това същото, със същата правописна грешка (към вместо съм) го писахте и вчера. Аз лично не знам какви ще ги забърка този, ако го обявят за кмет, но за това да благодарим на матряла, дето все си мисли, че някой е във властта, щото бил много умен и можеш.
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това уплашено нещо още не е всъпило и почна да се обеснява.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този ръб и един кестен няма да посади в София. Ще премахне паметника. За това ни го нахлузиха.
30
3
 
5
 
! Отговори
GDPR преди 5 месеца
Много сте умни всичките! Веднага тръгнахте да търсите политически конспирации! Вие за GDPR - Защита на личните данни - чували ли сте? А за Ciber security и Fishing съобщения, целящи да ви съберат личните данни и банковите сметки?
29
1
 
8
 
! Отговори
Браво преди 5 месеца
Бкп и дс винаги печелят бьлгария
28
4
 
15
 
! Отговори
Св преди 5 месеца
Аз кандидатствах и спечелих позиция заместник главен инженер по строителството, само с партийната ми карта от ПП. Дипломи и биографии не съм прилагал, щото нямам. Подадох си и банковата сметка за заплатата. Сега какво точно ще работя там, не се знае, важното е че съм вече назначен. Терзиев да си говори каквото иска, моята партия е на власт, не той.
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бъркотията започва сега...
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя *** от дека го изкарахте?
25
3
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 5 месеца
ЦРУ ли пуска тези фалшиви анкети? Или Кремъл? Или Якудза?
24
4
 
8
 
! Отговори
А бре, мислител преди 5 месеца
До Анонимен 29 - Тук гласуват стотици хиляди, които или временно живеят в София, или са дошли преди няколко години с намерение да останат в столицата завинаги. Почти всички тези индивиди винаги правят всичко напук на хората, родени в София и винаги живяли тук.