Куба спря българската мечта за финал на Световното

България загуби с 2:3 гейма, остана извън голямата четворка
Обновена: 7 окт 2010 09:56 | 7 окт 2010 00:27, Красимир Ангелов
204
Куба спря българската мечта за финал на Световното
Снимка: БГНЕС

Националният ни отбор по волейбол загуби в един спиращ дъха мач с 2:3 гейма от Куба и остана на второ място в група "Q".

Така "лъвовете" пропуснаха шанса си да влезнат в голямата четворка и ще се борят за класиране от 5-то до 8-мо място в Модена.

Куба на свой ред продължава към полуфиналите, където ще мери сили със Сърбия. В другата среща домакинът на турнира Италия се изправя срещу Бразилия.

Милиони българи проследиха безспорно най-красивият и интересен мач до момента, като има защо да съжаляваме, на няколко пъти бяхме на косъм от успеха, но уви, късметът и нервите ни не издържаха.

Все пак националите ни показаха невероятен дух и концентрация, като целият отбор заслужава огромни аплодисменти за мъжката си игра.

Вижте как се разви мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
10
 
! Отговори
sion преди 13 години
Като гледам правописа на самозабравилият се ни българин , още по-малко американец , съдя че интелектуалното му ниво се измерва с отрицателен знак..Откъдето и извода, че най вероятно е влязъл в САЩ през тунел от Мексико ..Но пък и миенето на чинии си е работа.Най харесвам самозабравили се *** дето след 3 години в Америка или Европа почват да говорят за българите в трето лице.Да не цитирам една книжка на Паисий, че нищо няма да му говори..То като си глупав , обикновено е за цял живот!
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виж сега, става дума за мача, а не за кой кой мие чинии. Освен това никой освен ако не е нелегален не се занимава с миене на чинии. Поздравления за волейболистите!
97
1
 
4
 
! Отговори
sion преди 13 години
Не бе , объркал си се - италианците играха с Ц състава си , ама американците не можаха и 2 гейма да вземат..Нали са си най тъпата и затлъстяла нация в света - резонно е..Иначе това с почивката си е твоя работа и не ти завиждам.Даже напротив - радвам се за теб..Само предполагам колко е тежко да миеш 2 години чинии за да отидеш на една почивка..Предполагам и за това към кубинките си се насочил - най евтини са.
96
19
 
1
 
! Отговори
Amerikanetz преди 13 години
Предполагам, че тия са играли с Ц състава си, затова българите са зели 2 геймчета! Не разбирам за какво сте зинали във телешки възторг? Робската Бг психика си е казала думата.А мене повече *** интересува колко кубинки ша опъна на Варадеро другия месец кат ида на почивка, докат вие си философствайте тука напразно гледайки черно белия си телевизор с чаша менте ракия в ръка :)))
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Единствено ме е яд, 4е по4ти бяхме били новия световен шампион.....и все пак голямо БРАВО
94
1
 
5
 
! Отговори
Аман от вас преди 13 години
Тююю, аман от разбирачи! Айде всички по една бърза чекийка и - по леглата! Бравос играчи, е*ете се "критици"... Да ви дойде насън кубинският отбор дано!
93
1
 
14
 
! Отговори
sion преди 13 години
Играха с дух и мъжество , раздадоха се докрай..Повече какво да искаме?! За тия ,дето само чакат да паднат за да изпълзят от дупките и да плюят ще цитирам по памет друг наш спортист :" Дори да почна да падам , пак няма да падна толкова ниско като вас"...
92
15
 
7
 
! Отговори
Алооо преди 13 години
Тез пък, било ги накарало да се чустват добре! А бе Вие шизофреници ли сте бе? Всеки път ли трябва да се задоволяваме с малко? Ама явно е това за малките хора, с малко се задоволяват. Кво ме кара да се чувствам добре? 5-тото място ли? Пак ли? Е до кога? Световна сила? Пляс? Айде спете спокойно и утре пак на работа. Аз ще се почувствам добре, когато вземем титла, защото успехите в спорта се измерват така! Лека и до следващия турнир
91
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Победили, паднали, голяма работа. Щом са българи, трябва да ги подкрепяме!!!
90
1
 
27
 
! Отговори
Цвети преди 13 години
Това е отборен спорт! Няма един играл добре и един играл зле. Това е отбор! Един страхотен отбор! Като излезете срещу тези мутанти - тогава говорете. Браво момчета! Да ни радвате повече в бъдеще, и дано най-накрая циничните български "разбирачи" ви оценят!
89
0
 
1
 
! Отговори
до Дидо преди 13 години
Дидо вземи се скрий някъде
88
1
 
17
 
! Отговори
Цвети преди 13 години
Чета коментарите и се потрисам от половината...Какво искате бе хора? За всички плюещи - ами излезте вие да играете като толкова знаете и толкова можете! Нашите играха много добре! И на мен ми е гадно, че паднахме, но така се случва в спорта. Психиката ни не издържа понякога... И как да издържа, като момчетата произлизат от такава нация, която вместо все пак да оценява добрите ни постижения, в момента в който паднем почва да плюе... Отново сме станали име във волейбола благоддарение на тези хора!
87
11
 
8
 
! Отговори
дидо преди 13 години
Тук коментират хора.,които и грам представа от волейбол си нямат.Какви фаворити са нашите?Повече от ясно беше че нашите въобще не са във форма.Та ние паднахме от Чехия и Франция, отбори които не са от силите във волейбола. Срещу Испания и Китай,които трябваше безпроблемно да размажем играхме колебливо. Единствено където бихме Полша , които са в много слаба форма в момента. Съвсем видно е ,че отборът има доста проблеми и незаслужаваше за вземе медал
86
6
 
2
 
! Отговори
Батко преди 13 години
Що ми слагате минуси, бе, бастуни? Аз се кефя на Зорничка, вас какво ви ***. Завистливци!!!!!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голяма работа
84
1
 
14
 
! Отговори
sion до 77 преди 13 години
Кое е пълно разочарование?! Да си на кантар с отбор дето бие световният шампион преди дни и "великите бразилци" ги е страх отново да се срещнат с тях?! Не мисля..Имаме отбор от световна класа и всички ги е страх от нас..Де да бяхме навсякъде така..Ама не сме..Когато се раздаваш на 101% , няма как да ти се сърдят дори и да загубиш..
83
7
 
3
 
! Отговори
Зорничке, преди 13 години
пише се "удава" в случая. "Отдаване" е онова, което ще сториш, лягайки до тюфлека у вас, ***.
82
4
 
1
 
! Отговори
Батко преди 13 години
Зорничке, кефиш ме.... :))))))))
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тошко направи мача срещу Испания , нямаме право да се сърдим, че изпусна каквото такова
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще сме винаги 3-ти, дотогова, когато се предоставят НЯКАКВИ условия за младите момчета (таланти).В тоя спорт ги няма онези мизерии ,като при футбола.Или са драстично по-малки.Изобщо, болна и позната тема...Затова казах, въпреки всички и всичко, ние продължаваме да сме световна сила.