Тасевски преподписа с Левски за още една година

Македонецът ще остане на "Герена" до 2013 г.
15 ное 2011 15:20, Красимир Ангелов
0
Тасевски преподписа с Левски за още една година
Снимка: БТА

Дарко Тасевски официално преподписа с Левски. Македонският халф парафира със "сините" за още една година, а новината бе съобщена от клубния сайт на отбора.

Досегашният контракт на Тасевски изтичаше през лятото на идната 2012 година. Дарко и Георги Иванов – Гонзо обаче си стиснаха ръцете и така халфът ще остане на "Герена" за още един сезон.

Очаква се в следващите дни това да сторят Владимир Гаджев и Йордан Милиев.

В същото време финансовият директор на Левски Константин Баждеков се обяви в подкрепа на ЦСКА във връзка със създаването на Източноевропейска футболна лига (ИЕФЛ).

"Подкрепям идеята на ЦСКА и Димитър Борисов. Не само аз, но и всички в Левски. Ние сме за създаването на Източноевропейска футболна лига", заяви Баждеков.

"Предлагам в инициативния комитет, който ще изготвя стратегията за презентиране на тази лига, да има по един представител на всички държави участнички в турнира.

От България трябва да е някой от ЦСКА. Когато се направи инициативен комитет, ще се изготви и конкретна програма за действие", добави спецът.

Както е известно, днес бе дебютното заседание на лигата, като се очаква до края на годината да бъдат направени и първите сондажи в УЕФА.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Дарко Тасевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари