Волейболни фенове на протест срещу федерацията

Мартин Стоев готов да покани Казийски в отбора
Обновена: 16 юни 2012 20:27 | 16 юни 2012 17:01,
53
Волейболни фенове на протест срещу федерацията
Феновете искат оставката на Лазаров. Снимка: архив Булфото

Волейболни фенове се събраха на протест срещу уволнението на бившия треньор на националния ни отбор Радостин Стойчев.

Те се събраха пред Министерството на физическото възпитание и спорта. Протестиращите издигнаха плакати надписи „Шепата негодници е във федерацията”, „Аз съм от шепата негодници и ти искам оставката”, Внимание пожар, ЛазарOFF гори”.

Събралите се хора настояваха за ново ръководство на федерацията и за оставката на шефа й Данчо Лазаров.

Евентуалният нов национален селекционер по волейбол Мартин Стоев заяви, че е готов да извика Матей Казийски в отбора, въпреки нападките на национала към него.

"Ако стана треньор на националния, ще поканя Матей Казийски да играе на олимпиадата", заяви Мартин Стоев, смятан за фаворит за нов селекционер на волейболистите.

На общото събрание на федерацията в четвъртък Казийски заяви, че ако Стоев заеме поста, той няма да играе в тима. Националът дори нарече Стоев "слаб треньор".

"Всеки може да говори каквото си иска, но има и някои граници. Искам да припомня, че същият този отбор през 2005 година не се класира на европейско първенство за първи път от 30 години", продължи Стоев, цитиран от вестник "Труд".

"После същият този отбор през 2006 година стана трети в света, трети на Световната купа и пети на олимпиадата. Значи и аз съм дал нещо. Пак ви казвам - ако ме изберат за треньор, съм готов да загърбя егото си, защото Матей е нужен на отбора."

"Този отбор не е мой, на Казийски или на Данчо Лазаров, този отбор е на България. Аз лични конфликти в тима няма да вкарам", завърши своето изказване Мартин Стоев.

Очаква се Стоев да бъде утвърден в понеделник. Тогава вероятно и самият той ще даде пресконференция, на която да отговори на Казийски.
 

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
вън ченгтетата преди 11 години
Вън ченгетата от спорта.Разберете,че докато ченгетата ни управляват добро няма да видим.Всички те са облъчени от начина си на живот-подлизурство, доносничество, манипулация.Д.Лазаров не е ли ченге-доносник?
49
0
 
4
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
М.Казийски не само иска,но играе в един от най-добрите клубове в света и има сигурно още 10 клуба,които биха го взели веднага,така че сравнението ти мужду него и "футболерите" ни не е никак уместно !!!
48
0
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Естествено че си има права /ако питаш нашите фотбалери , ами те всички ще искат да играят в Барса или нещо подобно , това е по твоята логика/ но азз си мисля че по -добре да си житката топката, за къв киндил му е тоя менаджер , промоътър и т.н.
47
0
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
М.Казийски не е роб или феодален сялянин,какъвто се опитаха да го направят от Славия и БФВ и може да избира с кой треньор да работи и кой не !
46
1
 
0
 
! Отговори
М.Казийски преди 11 години
Ако Боко си подаде оставката, ще играя за България!
45
2
 
8
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Д.Л. проваля вече втораОлимпиада заради личните си интереси !!!
44
1
 
10
 
! Отговори
до №37 преди 11 години
Мача с германците в София го гледах по телевизията и ми направи впечатление,че за момент показаха Пранди сред зрителите.Помислих си:"Леле-как ли ще реагира Радо,ако разбере,че вече му готвят заместник!?".Точно нашите водеха с 2т , треньора извади Казийски от игрището и тогава дойде загубата на гейма.Признавам си,че и аз бих реагирал така,за да се вдигне "пушилката".На другия ден Пранди,след като разбра в какъв скандал го вкарват,веднага си вдигна чукалата.За останалото-нека всеки съди по съвест
43
3
 
0
 
! Отговори
PD преди 11 години
Учудващо е, че голяма част от коментиращите, отказват да използват ума си, но задължително държат да изразяват мнение. Това е болестно състояние на ума. Ние публиката не сме фактор, (страна) в проблемите на волейбола, за да имаме мнение с което да се съобразяват. И ако за политиката можем да имаме някакви претенции, как се харчат парите от данъци от политиците които избираме, то всякакви сравнения с волейболната федерация са несъстоятелни. Силно да любим и мразим можем, но да мислим отказваме.
42
2
 
9
 
! Отговори
Петков преди 11 години
Аз не знам колко добър треньор е Стойчем, но мисля, че във всеки спорт един добър отбор може да няма ден и да падне от един не много добър отбор. Нека не забравяме, че преди да паднем от Германия отнесохме няколко европейски шампиони с по 3 на 0. Оттук нататък започнаха простотиите и мисля, че единствено Радо и Казийски се държат като мъже. Дори "скромността" на Стоев е леко отвратителна - четох преди време как Казийски си седял сам в стаята, докато другите и Стоев плющели белот на олимпиадата.
41
3
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
20-се човека и 10-на *** - егати "протеста"?! Дайте снимки от другия протест, ама не ви стиска Днес, защото ще ви спрат кранчето мама свинкя и голям свинчо!
40
2
 
9
 
! Отговори
Гинес за Данчо преди 11 години
Данчо Лазаров Данчев го преизбраха за още 4 години. Така ще влезе в книгата на ГИНЕС като най-дългогодишния шеф на спортна федерация в света с 20 годишно управление.
39
18
 
8
 
! Отговори
Българин до 31 преди 11 години
Благодаря за комплимента. Вече съм един стар "пич".Помисли. За 120 х.евро годишна заплата какво е направил Стойчев ? Нищо .Фасони и скандали. Той е един позьор ,който разби българския волейбол.Дано го разберете.
38
4
 
23
 
! Отговори
35-39 преди 11 години
Не съм казал че е страхотен треньор, но е първия който се обърна срещу кликата във волея.И що ми говориш за издръжка като тя зависи и от ръководството което такива охлюви като тебе защитават. Айде лека вечер и поздрави на чичо ти данчо лазаров.
37
16
 
8
 
! Отговори
До 37 преди 11 години
По-полека ,че си наплюнчи монитора.Аз питам ,като е толкова велик и като разполага със супер играчи,защо германците ни лупаха като шкембе в дувар насред София пред 15 000 зрители.Кой му обърка тактиката-Данчо Лазаров или Управителния съвет.А 1 000 000 малко ли ти се виждат-че това е издръжкато на цялото ни първенство бе ***
36
7
 
4
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
Разбирам много добре и за твое сведение всичко е математика.А това ,което не рабрах и ще те помоля да ми обясниш кой и с какво му пречи на великия треньор да постига успехи с тия великолепни играчи.Какво не му е осигурено и кой му пречи да си тренира отбора ,както и да вика който си иска в него
35
2
 
4
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Ами да ***, това са квалификационни турнири, за които всяка държава може да заплати и да организира.
34
1
 
14
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Пак не разбираш - това да не е математика! Стига с тази загуба - немците играха по-добре от нас! Като те слушам Радо не трябваше да се връща и да ни класира! Сега нямаше да има проблем! Нямаше да сме на Олимпиада! Ок, чао от мен - времето ще покаже кой бил крив и кой прав! Аз лично спирам да гледам волейбол, с надеждата един ден тези ТЮФЛЕЦИ да се махнат и да имаме нормална ФЕДЕРАЦИЯ! И да имаме наистина велик национален отбор, а не посредствен :(, защото имаме ГОЛЕМИ играчи и ПОСРЕДСТВЕН отбор!
33
9
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Ти май и понятие си нямаш-Радо си изигра квалификациите и не се класира.Държавата купи за 1 милион нова квалификация та сега ще ходим на Олимпиада
32
9
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 11 години
Ами тогава трябва да те интересува ,че след загубата от Германия се наложи не само от твоите но и от моите пари да се купи нова квалификация за 1 000 000лв.Да ги плати сега великия треньор ,а не да се прави на кадровик
31
3
 
13
 
! Отговори
ХА ХА преди 11 години
Абе пич, той да не е абониран! Измисли нещо по-добро! Стига с тази злоба - започвам да вярвам, че сте роднини на Данчо! Погледни какво направи в последните 4-5 години! Колкото и да го плюете ФАКТИТЕ са си ФАКТИ!Освен това един национален отбор не се гради за 1 месец! Не искам да съм лощ пророк но бъдещето на отбора не е розово! Освен това не забравяйте кой махна Радо! ЗАщо не го оставиха да си изиграе квалификациите до край и да отиде на Олипиада! Защо го махнаха по никое време!