Ливърпул би дузпата на Юнайтед

Мърсисайдци победиха с 3:0 в мач с три дузпи
Обновена: 16 мар 2014 18:39 | 16 мар 2014 18:29,
3
Ливърпул би дузпата на Юнайтед
Стивън Джерард ликува след втория си гол. Снимка: Ройтерс

Ливърпул изигра поредния си запомнящ мач през този сезон и спечели впечатляваща победа с 3:0 над Манчестър Юнайтед в мач от 30-я кръг на Висшата Лига, игран на стадион "Олд Трафорд".

Мачът ще се запомни с трите дузпи, които получиха "Мърсисайдци". Стивън Джерард реализира първите две, но пропусна третата към края на мача. Интересното бе, че точно тя бе неправилно отсъдена.

При нея обаче Юнайтед остана с човек по-малко заради втория жълт картон на Неманя Видич. Така с числено преимущество Ливърпул вкара и трети гол чрез Луис Суарес.

"Червените дяволи" обаче можеха да останат с човек по-малко още при отсъждането на първата дузпа през първото полувреме, но тогава Рафаел се размина с втори жълт картон за умишлена игра с ръка.

Загубата на Юнайтед пък бе много тежка не само заради резултата, но и заради плачевната игра. За цял мач тимът на Дейвид Мойс не можа да създаде нито едно чисто голово положение. Ливърпул пък можеше да спечели и с по-голям резултат, ако не бяха намесите на Давид Де Хеа.

След успеха тимът на Брендън Роджърс си върна второто място в класирането с две точки повече от Манчестър Сити и четири по-малко от лидера Челси. "Червените" обаче имат мач по-малко от тима на Моуриньо и два повече от този на Сити.

 

Прочетете подробности за Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първите две дузпи бяха редовни. Третата не беше. След тези трите, между другото, трябваше да има още две, обаче не бяха свирени. Голът на Суарез не беше от засада.
2
2
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Прав си 2 и 3-тата дузпи бяха измислени. Обаче след това имаше чиста дузпа с/у Стъридж. При гола на Суарес нямаше засада. Трябваше да ни свирят още 4-5 дузпи и да вкараме поне 3 гола от засади,да бъде пълно унижението и да разберат *** как се играе срещу съдията :)
1
8
 
4
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
В интерес на истината реална беше само първата дузпа.Втората и третата дузпа заедна с картона на Видич бяха напълно измислени.Третия гол на Ливърпул бе от засада. При тези съдийски тесли, феновете на МЮ ще разберат какво значи загуба заради съдията,а пък истинските им фенове ще си останат дори и отбора им да изпадне в 3-та дивизия.